IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IVO_
    Нека срива на еврото започне ....сега !!!
    Или долара

Коментар

• Нека срива на еврото започне ....сега !!!

Коментар

• Зравейте всички - айде поздравче!

2 Unlimited - Get Ready For This
        http://youtube.com/watch?v=8P0cXvI--AE

Коментар

• Първоначално изпратено от индианец
          Кабела - юнак !
          За има няма 20-30 минути успя да тресне интрадей стопове и в двете посоки.
          :lol: И на мен ми се е случвало даже 3 пъти, ама не с кабела!

Коментар

• Кабела - юнак !
            За има няма 20-30 минути успя да тресне интрадей стопове и в двете посоки.

Коментар

• ха да видиме сега кой прав кой крив , малко се преебах рано прибрах , но сега ако излезе новия план ще съм доволен . ако удари стоп спирам за днес .

поздрави
              Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                2.0412 - слагам стоп на късият кабел от 2.0450 на 0
                Ами то така е във форекса, докато човек се усмихне и се озъби!

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                  Прибирам половловинка кабеляци на 20380 +70п
                  много добре и аз прибрах всичко и обърнах за 1.4635 и посел яко ама яко купувам

Коментар

• добавка сел на 20440

Коментар

• Прибирам половловинка кабеляци на 20380 +70п

Коментар

• я как хубаво обраха стопове. за малко ми беше на мене . стоп на 0 на дългите кабели и паунд/йени . т.п ги знаем . стоп на 1.4650 на дългите евра и цели 1 фигура от тука на горе . нека видим данните все пак .

успех на вискчи , най-вече на мен !

Коментар

• 2.0412 - слагам стоп на късият кабел от 2.0450 на 0

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                            днес по време на баланса на щатите в 15:30 ще се развере какво ще става . само знам че ще оберат стопове в едната посока. дано тръгнат в мойта за да оберат таргетите ми и после да отравиме и стоповете в другата посока

хахаха успешен ден , дълржа кабела но мисля да бягам от паунд /йена защото при клоши данни за уса ще направим удар по моя стоп и ще ми е яко куцо .
                            днес баланса го чакаме добър - увеличен брой работни места , нулева складова наличност, слаб $ и висок износ -> манифактурата работи на пълни обороти.

Коментар

• днес по време на баланса на щатите в 15:30 ще се развере какво ще става . само знам че ще оберат стопове в едната посока. дано тръгнат в мойта за да оберат таргетите ми и после да отравиме и стоповете в другата посока

хахаха успешен ден , дълржа кабела но мисля да бягам от паунд /йена защото при клоши данни за уса ще направим удар по моя стоп и ще ми е яко куцо .

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                                Първоначално изпратено от alekio
                                Здравейте на всички спорен ден ви желая,
                                СТ10 ко правим сега я погледни тази пеперуда на 4 часа http://forexmorex.hit.bg/peperudka.gif
                                П.С. този пост не е с цел заяждане
                                Не четеш внимателно.Тази пеперуда ще се завърши от B3 may be ...
                                Мине ли 1.4750 този сценарий твой отпада, преди да е паднала под 1.4640 не може да си сигурен, че това е пепрудата. Аз съм за силно евро пък ако сбъркам ще удари стопа все един ще я познае

Коментар

Working...
                                X