IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от alekio
    Здравейте на всички спорен ден ви желая,
    СТ10 ко правим сега я погледни тази пеперуда на 4 часа http://forexmorex.hit.bg/peperudka.gif
    П.С. този пост не е с цел заяждане
    Не четеш внимателно.Тази пеперуда ще се завърши от B3 may be ...

Коментар

• на какво основание го чертаеш това така , няма да стане това нещо преди да видим нива над 1.4730 даже ти казах 1.4789 .

Ха па да видиме .
      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
        Няма да обеснявам теорията на Елиът
        само ще кажа че...
        Не, не ми обяснявай теорията на Елиът, защото аз ти обяснявам основен принцип на теханализа. Основният принцип е, че ЕДВА когато имаш завършена фигура ЕДВА ТОГАВА това е индикатор за вероятна посоката на предстоящо движение.

Само обясних, че все още нямаш такава завършена фигура и кога евентуално ще я имаш!

Коментар

• Здравейте на всички спорен ден ви желая,
          СТ10 ко правим сега я погледни тази пеперуда на 4 часа http://forexmorex.hit.bg/peperudka.gif
          П.С. този пост не е с цел заяждане

Коментар

• Най-добре е онзи мухъл трише да се покаже по телевизията и да
            каже , че смъкването на доларовите лихви не е добре за Европа !

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
              st, за да имаш пеперуда трябва до Понеделник да пробие 1,4640. Едва тогава можеш да кажеш че ИМАШ фигурата. Иначе към момента, с тази рисунка само приемаш желаното за факт.
              Няма да обеснявам теорията на Елиът
              само ще кажа че вълна B е от 3 части , като 1 и 3 част са 5 вълнови а 2 - 3 вълнова .В момента сме завършили 5 те части на B1 и почваме 3 те части на B2 .При завършване на B2 -> пеперуда -> отскок за B3

Коментар

• st, за да имаш пеперуда трябва до Понеделник да пробие 1,4640. Едва тогава можеш да кажеш че ИМАШ фигурата. Иначе към момента, с тази рисунка само приемаш желаното за факт.

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
                  Абе това скапано евро няма ли да пада ? Докога ще го чакам !!!
                  Изведнъж ще се срине, и то с повече от 100 пипа....

Коментар

• Абе това скапано евро няма ли да пада ? Докога ще го чакам !!!

Коментар

• Колега СТ корективните вълни като В не са цифрови а буквови - те са АВС, можеш да кажеш примерно 3 от С от В

Коментар

• По вероятно е да направин 161% и да ударим тренда с отскок за B3 В
                        момента сме завършили B1 с къса 5 и пoчваме B2

Коментар

• Първоначално изпратено от alekio
                          Първоначално изпратено от st10
                          Първоначално изпратено от kiril123
                          мисля си че ако минем сега 1.4730 при евро /долар няма да спрем на 1.4744 затова променям т.п и ривърса там на 1.4788 .
                          При е/$ правим перфектна пеперуда на 1час.Цели 1,4585 до 1,45
                          168-261% фибо
                          Я дай картинка, че не я виждам тази пеперуда

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                            Първоначално изпратено от kiril123
                            мисля си че ако минем сега 1.4730 при евро /долар няма да спрем на 1.4744 затова променям т.п и ривърса там на 1.4788 .
                            168-261% фибо
                            Я дай картинка, че не я виждам тази пеперуда

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                              168-261% фибо

Коментар

• сложих стоп на кабела на 0 . това паунд/йена нещо не ми харесва но ще го оставя , най вероятно да ми удари стопа . сложих т.п на евро /долар 1.4789 . от там ривърс със с топ 1.4815 . при кабел същото 2.0561 , ривърс и стоп 2.06 . при паунд /йена 229.30 после ривърс с 50 пипа и цел 224.

това е от мен сега излизам и после ще видиме какво излезнало
                                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

Working...
                                X