IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Каква беше тази маневра с лирата?????Някой има ли идея

Коментар

• днес е един добър за мен ден
      "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
        st, къде отлетя пипирудата?
        Пеперудата все още не е развалена , въпреки че лирата изтика е/$ нагоре.Но и да се развали ще излезе нещо друго .

Коментар

• Не е ли време за sell кабел?

Коментар

• Фед и още 4 централни банки ще се координират и ще налеят пари в пазарите за да подобрят ликвидноста между банките и за да им помогнат да се спрвят с кредитната криза това беше обявено преди малко.Първата стъпка ще е на 17 декември.След новината Дау джоунс на пре-маркета е +210 и ще отвори много силно като гледам

Коментар

• СТ сори бате, пеперудката литна за някъде сега идва ред на моята която по рано показох. Вижте кво прави само осито

Коментар

• обраха стоповете много стабилно . и сега какво ли ще стане - хаха тегаво
                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Някой знае ли на какво се дължи този гап ? Не ми зачете стопа и сега сметката ми не е нулирана - тя е на минус ?! Като не върви , не
                  върви ! Поне няма какво да харча по празниците - това е добрата страна !

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                    st, къде отлетя пипирудата?
                    Муахахаха! Кацна ми на к...а!

Коментар

• Опааа ! Какво стана ?

Коментар

• Айде пак поздравче

2 Unlimited - Where Are You Now

http://youtube.com/watch?v=nqfc4GYt6X4&feature=related

Коментар

• st, къде отлетя пипирудата?

Коментар

• Кире малко прибърза със затварянето на дългите евра, нищо важното че си направил профит

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
                              Нека срива на еврото започне ....сега !!!
                              Сега ама когато китайците спрат да обръщат доларовите си резерви в евро!

От ЕС ги предупредиха и неофициално и вече дори и официално че момента не е подходящ, но братята китайци вярват само в собствените си прецеки за момента... От Фед предупредиха, че ще прилагат друго решение за ликвидната криза освен лихвения процент... но за сега не го обявяват... Явно чакат курса на долара да се стабилизира на по-силни за зеленото нива. Но... се изпокараха с китайците за детските играчки... И сега стой та гледай жълтите какво правят?

Коментар

• мога откровенно да заявя че ме прецакаха с профита днес тия гадове с тоз спад надолу и после това покачване .
                                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

Working...
                                X