If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sell USD/JPY 112.25
Стоп 112,95
Цел 106,25 (засега)
Между другото и аз съм заел тази позиция..но стоп 113 и TP 111
При двама потребители, заели еднаква позиция, трябва веднага да светне червената сигнална лампичка, че има нещо нередно.
Аз знаеш ли какво планирам -- след 5 години примерно, ще отворя ФХ брокер и за регистрираните потребители във форума, спреда ще е 0 (нула!) пипа. Разбира се, на теб и още няколко човека няма да е позволено да отваряте и управлявате сметки :lol: Искам да си направя бъкет шоп и нищо повече
Баси кефа - ще съм на 0 спред Ама да не ме рекЕтираш много само !
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от blqblq
Първоначално изпратено от KrisSofia
Първоначално изпратено от atmanpg
Sell USD/JPY 112.25
Стоп 112,95
Цел 106,25 (засега)
Между другото и аз съм заел тази позиция..но стоп 113 и TP 111
При двама потребители, заели еднаква позиция, трябва веднага да светне червената сигнална лампичка, че има нещо нередно.
Аз знаеш ли какво планирам -- след 5 години примерно, ще отворя ФХ брокер и за регистрираните потребители във форума, спреда ще е 0 (нула!) пипа. Разбира се, на теб и още няколко човека няма да е позволено да отваряте и управлявате сметки :lol: Искам да си направя бъкет шоп и нищо повече
Някой знае ли на какво се дължи този гап ? Не ми зачете стопа и сега сметката ми не е нулирана - тя е на минус ?! Като не върви , не
върви ! Поне няма какво да харча по празниците - това е добрата страна !
Още ли не си разбрал, че тук не става въпрос за вървене и невървене???
@ Ксерокс Ксероксов - помниш ли си обещанието от скайпа снощи? Ако не, да ти го припомня?!
Помня че трябваше да запомня че СП 500 днес ще качи Бате ви Аяксчо ги разбира много индексите, слушайте го, печелете и му пращайте уиски по пощата! 8)
Отивам да си щракам с ксерокса, успех!
Ако не се лъжа казах, че ще отвори много нагоре - како и стана... а от тук на татъка... бавно катерене нагоре и отслабване на $.
А какво ще прави от сега на татък осито, от вчера като е почнала една въртележка напрво не знам кога ще свърши.
Коментар