Въобще не се притеснявам понеже и аз съм още много далеч от играта на риъл.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tradeМацка оня ден по Нова тв. гледах откъс от острова на изкушението мисля че утре ще го дават и един от участниците ми заприлича дяволски мн на тебе разглеждал съм ти албумите които си пствал във форума и сте като две капки вода да не си участвал в тва предаване да се изкушаваш)) инак как върви чакането на позиции да излязат на плус и изобщо т реидинга успех
))))
Коментар
-
Мацка оня ден по Нова тв. гледах откъс от острова на изкушението мисля че утре ще го дават и един от участниците ми заприлича дяволски мн на тебе разглеждал съм ти албумите които си пствал във форума и сте като две капки вода да не си участвал в тва предаване да се изкушаваш)) инак как върви чакането на позиции да излязат на плус и изобщо т реидинга успех
Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от KostoПървоначално изпратено от sidekickзависи кой курс - краткосрочен или дългосрочен
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от KostoАбе вие наистина ли мислите че вашият чарт предсказва нещо, а не че курсът зависи най-много от събитията от икономика, политика и др. от реалния свят?
Аре подписвай бързо, следващия ми клиент, моля!
Коментар
-
Форекс Форексов
Нямам нужда от печеливши трейдъри в моя бъкет шопЩе се наложи да ти откажа и на теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblqПървоначално изпратено от Форекс ФорексовАз знаеш ли какво планирам -- след 5 години примерно, ще отворя ФХ брокер и за регистрираните потребители във форума, спреда ще е 0 (нула!) пипа. Разбира се, на теб и още няколко човека няма да е позволено да отваряте и управлявате сметки :lol: Искам да си направя бъкет шоп и нищо повече
Хубаво е клиентите да бъдат индивидуално подбирани сред феновете на Божествената Система.
За улеснение при избора на посока ще се предлага троен суап в понеделник, сряда и петък за всички двойки в тренд!:lol:
Sidekick, не е сигнал. Просто казвам на колегите да внимават.
Аре стига локуми, да ходим да пием.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовАз знаеш ли какво планирам -- след 5 години примерно, ще отворя ФХ брокер и за регистрираните потребители във форума, спреда ще е 0 (нула!) пипа. Разбира се, на теб и още няколко човека няма да е позволено да отваряте и управлявате сметки :lol: Искам да си направя бъкет шоп и нищо повече
Хубаво е клиентите да бъдат индивидуално подбирани сред феновете на Божествената Система.
За улеснение при избора на посока ще се предлага троен суап в понеделник, сряда и петък за всички двойки в тренд!:lol:
Sidekick, не е сигнал. Просто казвам на колегите да внимават.
Аре стига локуми, да ходим да пием.
Коментар
Коментар