IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Въобще не се притеснявам понеже и аз съм още много далеч от играта на риъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от atmanpg
      Sell USD/JPY 112.25
      Стоп 112,95
      Цел 106,25 (засега)

Точно попадение, последвах примера ти.

П.П. Спокойно играя demo, не съм се възползвал, просто следя развитието.

Коментар

• Върви върви не се оплаквам.
        Направил съм си тема и седмично си слагам магариите.
        Нямам време всеки ден да пиша.
        С еврото съм.
        Закона на 5 П
        Перфектната
        Подготовка
        Предотвратява
        Провала на
        Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
          Мацка оня ден по Нова тв. гледах откъс от острова на изкушението мисля че утре ще го дават и един от участниците ми заприлича дяволски мн на тебе разглеждал съм ти албумите които си пствал във форума и сте като две капки вода да не си участвал в тва предаване да се изкушаваш )) инак как върви чакането на позиции да излязат на плус и изобщо т реидинга успех
          Баш той си е ))))

Коментар

• Мацка оня ден по Нова тв. гледах откъс от острова на изкушението мисля че утре ще го дават и един от участниците ми заприлича дяволски мн на тебе разглеждал съм ти албумите които си пствал във форума и сте като две капки вода да не си участвал в тва предаване да се изкушаваш )) инак как върви чакането на позиции да излязат на плус и изобщо т реидинга успех
            Pip master

Коментар

• Здрасти бандата.
              Преди време ви бях казал, че мойте хора в Китай ме пробваха с евро.
              Днес вече ми пращат инвойс-ите в евро.
              Положението е 'мам си джас" за долара.
              Закона на 5 П
              Перфектната
              Подготовка
              Предотвратява
              Провала на
              Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosto
                Първоначално изпратено от sidekick
                зависи кой курс - краткосрочен или дългосрочен
                Въпросът ти е хубав. Вярно е че огромни обеми и сделки се стартират от стоп сел-ове -лосове и т.н. но примерно едно решение на Китайската банка да обърне малко резерви как го предвижда чарта?
                Икономиката,политиката и т.н. и т.н. движат пазара,но те са основен инструмент за дългосрочен АНАЛИЗ,а не за търговия.

Коментар

• Kosto аз лично не мога да ти отговоря на този въпрос

Коментар

• Първоначално изпратено от sidekick
                    зависи кой курс - краткосрочен или дългосрочен
                    Въпросът ти е хубав. Вярно е че огромни обеми и сделки се стартират от стоп сел-ове -лосове и т.н. но примерно едно решение на Китайската банка да обърне малко резерви как го предвижда чарта?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosto
                      Абе вие наистина ли мислите че вашият чарт предсказва нещо, а не че курсът зависи най-много от събитията от икономика, политика и др. от реалния свят?
                      Блуумбърг предсказва пазара, баце! Блуумбърг казва къде да сложиш стоп и лимит, а CNBC съветва всеки ден за поддръжката на добър ММ.

Аре подписвай бързо, следващия ми клиент, моля!

Коментар

• зависи кой курс - краткосрочен или дългосрочен

Коментар

• Абе вие наистина ли мислите че вашият чарт предсказва нещо, а не че курсът зависи най-много от събитията от икономика, политика и др. от реалния свят?

Коментар

• Нямам нужда от печеливши трейдъри в моя бъкет шоп Ще се наложи да ти откажа и на теб

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                              Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                              Аз знаеш ли какво планирам -- след 5 години примерно, ще отворя ФХ брокер и за регистрираните потребители във форума, спреда ще е 0 (нула!) пипа. Разбира се, на теб и още няколко човека няма да е позволено да отваряте и управлявате сметки :lol: Искам да си направя бъкет шоп и нищо повече
                              Мислил съм си го това! Хубаво е клиентите да бъдат индивидуално подбирани сред феновете на Божествената Система. За улеснение при избора на посока ще се предлага троен суап в понеделник, сряда и петък за всички двойки в тренд!:lol:

Sidekick, не е сигнал. Просто казвам на колегите да внимават.

Аре стига локуми, да ходим да пием.
                              Ааа ти не ме ли разкара преди два часа от Скайп точно с това управдание ???
                              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                              България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                                Аз знаеш ли какво планирам -- след 5 години примерно, ще отворя ФХ брокер и за регистрираните потребители във форума, спреда ще е 0 (нула!) пипа. Разбира се, на теб и още няколко човека няма да е позволено да отваряте и управлявате сметки :lol: Искам да си направя бъкет шоп и нищо повече
                                Мислил съм си го това! Хубаво е клиентите да бъдат индивидуално подбирани сред феновете на Божествената Система. За улеснение при избора на посока ще се предлага троен суап в понеделник, сряда и петък за всички двойки в тренд!:lol:

Sidekick, не е сигнал. Просто казвам на колегите да внимават.

Аре стига локуми, да ходим да пием.

Коментар

Working...
                                X