IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от CrazyHorse
    Първоначално изпратено от Mackata
    Здрасти бандата.
    Преди време ви бях казал, че мойте хора в Китай ме пробваха с евро.
    Днес вече ми пращат инвойс-ите в евро.
    Положението е 'мам си джас" за долара.
    аххахахахха е тва не ми е ясно що го казваш тук.
    на мен в магазина ми искат левове, че долара бил неясен аххахахах
    Колега, щом не ти е ясно какво значи, просто зарежи валутната търговия и си намери работа.
    Ако китайците почнат да искат за стоките си, както вече става разбира се евро, на долара му се такова мамата.
    А ако и ОПЕК си поискат евро за петрола, е те тогава ще стане страшно.
    Не казвам, че ще стане, просто е възможен вариант.
    А и на американците все още им е много изгодно да им е слаб долара.
    И си мислят, че могат да контролират нещата.
    Започвам да се съмнявам силно.
    Ако след аукционите не се засили или поне стабилизира долара на нива около 1.40, не ми се прогнозира.
    Успех на всички.
    Закона на 5 П
    Перфектната
    Подготовка
    Предотвратява
    Провала на
    Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      Фактс, не си прав - смешно е някой да иска ДОЛАРИ от други ЦБ които нямат нищо общо с долара, долари се печатат само в сащ и единствено ФЕД може да се разполагат с тях - когато беше кризата ецб интервира евра, японците йени и тнт. В момента ФЕД ще им инжектира долари да си правят аукциончета ако се наложи
      хихихи

Коментар

• ФРС планирует два аукциона для предоставления денежных средств банкам в этом месяце в размере $40 млрд. Кроме того, $20 млрд. ЦБ США предоставит Европейскому Центральному Банку и $4 млрд. - Швейцарскому Национальному Банку, чтобы ослабить спрос на доллары среди европейских банков. Такой совместный шаг призван ослабить давление на финансовых рынках, вызванное кредитным кризисом. Представители ФРС сказали репортерам, что эта интервенция никак не связана с денежно-кредитной политикой ФРС, которая, в свою очередь, направлена на обеспечение "умеренного" роста в следующем году

Коментар

• Фактс, не си прав - смешно е някой да иска ДОЛАРИ от други ЦБ които нямат нищо общо с долара, долари се печатат само в сащ и единствено ФЕД може да се разполагат с тях - когато беше кризата ецб интервира евра, японците йени и тнт. В момента ФЕД ще им инжектира долари да си правят аукциончета ако се наложи

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
            Facts, коко е прав, Фед ще инжектерат долари в останалите централни банки а не обратно.
            karakondjul, "инжектирането" не е както от централна банка към търговска банка, а чрез валутни суапове! Тоест всяка от останалите централни и търговски банки заменя определена сума от домашната си валута срещу долари от Фед за определен срок!

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
              тоест ще наливат в банките пари а няма да искат от тях както пише фактс
              То е ясно че ще наливат пари в закъсалите за ликвидност банки чрез улеснения за кризисно рефинансиране, ама нали преди това трябва да имаш фонд от който да го правиш! Този фонд ще се създаде чрез участитето на няколко центрани банки както и на най-големите търговски банки във всяка от страните които също са поканени да участват.

Коментар

• Facts, коко е прав, Фед ще инжектерат долари в останалите централни банки а не обратно.

Забележете, Фед стават Централната Банка на останалите Централни Банки.

Коментар

• Те ще инжектират във финансовата система 64 млрд, - фед 40 ецб 20 и швейковете 4, тоест ще наливат в банките пари а няма да искат от тях както пише фактс

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                    Първоначално изпратено от masagor
                    Първоначално изпратено от PLP
                    Селстоп кабел 2.0440 таргет 1.99 без стоп.
                    smelo i bezotgoworno ..uspeh kolega ,no mislia ,che ste stradash
                    Може малко прибързано ,но слагам стоп на 0.
                    а дали не им е по-изгодно да купят долари на по-добра цена , тоест да го натиснат малко та да падне . и за тези банки тия 5 милиарда не са проблемация толкова голяма . те така или иначе ги имат тия долари и не е необходимо да ги купуват .
                    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• добро утро .

след изключително куция за мен вчерашеен ден въпреки почти перфектната ми прогноза , но тотално грешно отиграване за днес очаквам следното движение .

от тук 1.4705 слизаме до 1.4668 , послее 20 пипа нгоре и тест на 1.4605-10 нивата . от там ако не пробие по план отива за 1.4788-90 .

нека видим .
                      успех
                      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Ако решите да продадете долара да знаете че играете срещу 5-6 централни банки в момента!

Лошо няма разбира се, ама май е още рано да ги избушиме. Фед е изпратил запитвания и до най големите търговски банки да допринесат с доларови финансирания към фонд за омекотяване на кредитната криза. Така например от най-големите 3 японски банки се иска да дадат по 5 милиарда долара всяка от тях. Имат срок за отговор до средата на следващата седмица... До тогава ще ореме до безкрайност 1,4650-1,4750... Едва след това ще става каквото ще става! Лично аз очаквам след това +1,50! Китайците яко са се разлютили и не си поплюват.

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                          Първоначално изпратено от PLP
                          Селстоп кабел 2.0440 таргет 1.99 без стоп.
                          smelo i bezotgoworno ..uspeh kolega ,no mislia ,che ste stradash
                          Може малко прибързано ,но слагам стоп на 0.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
                            Здрасти бандата.
                            Преди време ви бях казал, че мойте хора в Китай ме пробваха с евро.
                            Днес вече ми пращат инвойс-ите в евро.
                            Положението е 'мам си джас" за долара.
                            аххахахахха е тва не ми е ясно що го казваш тук.
                            на мен в магазина ми искат левове, че долара бил неясен аххахахах

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                              Остава да се разбере днес или утре на къде ще избие.Въпроса е че на където и да избие ще сме на далавера.
                              Точно така! И да паднем и да бием все ще се... Успешен ден на всички.

Коментар

• Добро утро колеги
                                След дебата от вчера за пеперудата и атаката от паунда, фигурата при е/$ се трансформира в по силна - правоъгълник.Остава да се разбере днес или утре на къде ще избие.Въпроса е че на където и да избие ще сме на далавера.Очаквам предложения за пробива .Успех

Коментар

Working...
                                X