Двудневна графика - в платформата на Делтасток.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от FactsСтава въпрос, че Фед прави суапове с другите центрани (и някои търговски банки) и след това тези банки предоставят получените от Фед долари в националните си парични системи под формата на кризисни кредитни улеснения в долари за други банки имащи проблеми с ликвидността.
Според мен е точно обратното, това си е Хеликоптер Бен в действие, в случая дори използва и чужди хеликоптери - ЦБ, за наводняването на системата с пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoДнес не съм правил глупости с паундхиената сега е 228.30.
Лимитирам сел 229.30 със стоп 230.30 и цел 226.30Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от kokoФактс, не си прав - смешно е някой да иска ДОЛАРИ от други ЦБ които нямат нищо общо с долара...
Става въпрос, че Фед прави суапове с другите центрани (и някои търговски банки) и след това тези банки предоставят получените от Фед долари в националните си парични системи под формата на кризисни кредитни улеснения в долари за други банки имащи проблеми с ликвидността.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от kokoОПЕК са в играта и няма да излезат от нея, в общи линии след брейтън ууд схемата беше САЩ печатат портрети на президентите си и си купуват реални стоки и услуги с тях в резултат на което са "икономическа супер сила", единственият страничен ефект е големият дефицит но на кой му пука. Световната банка варди да не се върнат обратно искайки валутни резерви, предимно в долари, а ОПЕК пласира зелената дрога чрез петро доларчетата си, сега в цялата тая схемя избега първо Хюсеински - него го опаткаха, после Чавес - пробваха там ама нещо не стана, незнам що още го траят, и сега и Иран който внесе предложението Опек да бяга от долара, тях ги обвиниха че правят черни магии за масово поразяване с ядрените си мераци - и вкараха в черни списъци и повечето ирански банки заради подозрения за финансиране на тероризъм и накараха повечето големите азиатски и европейски банки да спрат сделките си с Иран и тнт
Относно Китай Полсън се върна скоро и отзивите са за много успешна визита там, разбрали са се и за юана и за всичко коментарите са че никога отношенията между двете страни не са били толкова добри
Като се замисли човек ако не беше алчността на Американските империалисти за по големи печалби кой щеше да развива новите технологии... Само алчността им да печелят повече и повече от единица човешки труд движи прогреса толкова бързо напред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoОПЕК са в играта и няма да излезат от нея, в общи линии след брейтън ууд схемата беше САЩ печатат портрети на президентите си и си купуват реални стоки и услуги с тях в резултат на което са "икономическа супер сила", единственият страничен ефект е големият дефицит но на кой му пука. Световната банка варди да не се върнат обратно искайки валутни резерви, предимно в долари, а ОПЕК пласира зелената дрога чрез петро доларчетата си, сега в цялата тая схемя избега първо Хюсеински - него го опаткаха, после Чавес - пробваха там ама нещо не стана, незнам що още го траят, и сега и Иран който внесе предложението Опек да бяга от долара, тях ги обвиниха че правят черни магии за масово поразяване с ядрените си мераци - и вкараха в черни списъци и повечето ирански банки заради подозрения за финансиране на тероризъм и накараха повечето големите азиатски и европейски банки да спрат сделките си с Иран и тнт
Относно Китай Полсън се върна скоро и отзивите са за много успешна визита там, разбрали са се и за юана и за всичко коментарите са че никога отношенията между двете страни не са били толкова добриForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
ОПЕК са в играта и няма да излезат от нея, в общи линии след брейтън ууд схемата беше САЩ печатат портрети на президентите си и си купуват реални стоки и услуги с тях в резултат на което са "икономическа супер сила", единственият страничен ефект е големият дефицит но на кой му пука. Световната банка варди да не се върнат обратно искайки валутни резерви, предимно в долари, а ОПЕК пласира зелената дрога чрез петро доларчетата си, сега в цялата тая схемя избега първо Хюсеински - него го опаткаха, после Чавес - пробваха там ама нещо не стана, незнам що още го траят, и сега и Иран който внесе предложението Опек да бяга от долара, тях ги обвиниха че правят черни магии за масово поразяване с ядрените си мераци - и вкараха в черни списъци и повечето ирански банки заради подозрения за финансиране на тероризъм и накараха повечето големите азиатски и европейски банки да спрат сделките си с Иран и тнт
Относно Китай Полсън се върна скоро и отзивите са за много успешна визита там, разбрали са се и за юана и за всичко коментарите са че никога отношенията между двете страни не са били толкова добри
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoФактс, не си прав - смешно е някой да иска ДОЛАРИ от други ЦБ които нямат нищо общо с долара...
Става въпрос, че Фед прави суапове с другите центрани (и някои търговски банки) и след това тези банки предоставят получените от Фед долари в националните си парични системи под формата на кризисни кредитни улеснения в долари за други банки имащи проблеми с ликвидността.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MackataПървоначално изпратено от CrazyHorseПървоначално изпратено от MackataЗдрасти бандата.
Преди време ви бях казал, че мойте хора в Китай ме пробваха с евро.
Днес вече ми пращат инвойс-ите в евро.
Положението е 'мам си джас" за долара.
на мен в магазина ми искат левове, че долара бил неясен аххахахах
Ако китайците почнат да искат за стоките си, както вече става разбира се евро, на долара му се такова мамата.
А ако и ОПЕК си поискат евро за петрола, е те тогава ще стане страшно.
Не казвам, че ще стане, просто е възможен вариант.
А и на американците все още им е много изгодно да им е слаб долара.
И си мислят, че могат да контролират нещата.
Започвам да се съмнявам силно.
Ако след аукционите не се засили или поне стабилизира долара на нива около 1.40, не ми се прогнозира.
Успех на всички.
успехForex , форекс новини и стратегии
Коментар
Коментар