Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Аз по скоро бих посъветвал тези с новите никове да не пресоляват манджата..Прехвалената стока преди проспекта става съмнителна...Иначе Прецито е права, че засега е по- добре Сирма на номинал, а Здравко е прав, че всякакви сме ги виждали и сме им сърбали попарата..
Мнението не е препоръка за нищо..
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Какво му е на сектора? Сериозно питам?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение
За такова P/E аз лично не бих дал и 1 стотинка. А и в този сектор...
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
А казват ли дали работят в ИП, което ще отговаря за емисията
Иначе хубаво са се ориентирали към хора с по-солидни портфейли като тебВсе пак 100 мил. трябва да се събират.
Сърбали сме им попарата на всякакви тук, така че имаме едно наум !
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от S600AMG Разгледай мнение
На коя борса? На нашата ли? На която сигурно се търгуват има няма 10% от българската икономика. С печалба +34 мил. на колко очакваш да се листнат? На маркет кап от 200 милиона и да пуснат 51% фрии флоут ако искаш и P/E от 5Компанията има над 25 години история. Нормално за мен е да търсят оценка от 13-15 P/E
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Много ама много вярно, даже пишат съобщения и на лични и ми цитират статията от Капитал !
Иначе хубаво са се ориентирали към хора с по-солидни портфейли като тебВсе пак 100 мил. трябва да се събират.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВ тая тема позитивни нагласи имат форумците с по "няколко" поста, както и тези извадени от фризера ... или си внушавам
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеРазбира се че има разлика, хахаедното го наричаме финансов инженеринг а другото е определено от борсата
или на есен не ми го хвали.Last edited by Grosss; 13.02.2018, 12:41.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВ тая тема позитивни нагласи имат форумците с по "няколко" поста, както и тези извадени от фризера ... или си внушавам
Не, не си внушаваш, активирали са яко агитката за лов на балъци...
Още даже проспект няма, ама като излезе смятай за всеки случай всичко делено на 2, е...дълговете може и по 2
Както и да е, от друга гледна точка - не само градуса, ами и всичко останало до някоя друга годинка ще се търгува двойно по евтинко, по балонираните и повече.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениев БГ всеки нов субект на борсата следва да се третира като непочтен - до доказване на противното ... просто това тук е стандарта и "best practice" - какъвто е и модела в обществото: прееби другарче
положителен модел за преуспял бг бизнесмен има ли ? за подражание - например непарадиращ с положението си - и вече служещ с богатството си на обществото - построил училище, университет, или болница, или фонд за образование на сираци, или изпълняващ някаква мисия... или дори музей
и да има , то са някакви дребни изключения дето не се забелязват...
на БФБ е същото - провалена работа; имаше и нормални мажоритари които не бяха такива отначало...но с времето станаха ..." шо да не преебем дребните 5 % акционери след като всички други ги преебават и последствия няма..."
Като това ли: http://geroi.gradus.bg/
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
хахаха, ти не си ли цениш парите, като искаш спонсорирай ги без нищо насреща !
Коментар
�
Коментар