If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Както пеее Ицо хазарта - Ъпсурт!!! ))))))))) Втори цедки..., нЕма нужда... )))))))))) https://youtu.be/YOcL3DGaSpc п.п. едно нещо отдавна съм разбрал и техни продукти не купувам мнооооого отдавна. Това не е пиле...
Я елате пиленца при батко .... Abe само мъчат животинчетата, грях си слагат
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Както пеее Ицо хазарта - Ъпсурт!!! ))))))))) Втори цедки..., нЕма нужда... )))))))))) https://youtu.be/YOcL3DGaSpc
п.п. едно нещо отдавна съм разбрал и техни продукти не купувам мнооооого отдавна. Това не е пиле...
Какво значение има дали купуваш техни продукти с това дали да инвестираш в дадено дружество? Това значи ли, че да инвестирам в Булгартабак трябва да съм заклет пушач, в Тодоров да съм заклет алкохолик? И обратното също е валидно. Това, че ме кефи курорта Албена, значи ли, че трябва да инвестирам в тяхната компания
Може ли нещо конкретно - ..
Откъде да клъвнем малко инфо за активите на Градус и задълженията на дружеството ? Като прост чиляк ме интересуват прости неща ...
... моля ви , не ме обвинявайте в сарказъм щото ползвам глагола кълва
Статията на Капитал май е най изчерпателна към момента. Повече информация по-късно предполагам
Може ли нещо конкретно - ..
Откъде да клъвнем малко инфо за активите на Градус и задълженията на дружеството ? Като прост чиляк ме интересуват прости неща ...
... моля ви , не ме обвинявайте в сарказъм щото ползвам глагола кълва
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
не съм го чел и не мисля. тези филми сме ги гледали вече по няколко пъти. извинете, че ви развалих кефа от надъхването
Не разбирам за какво надъхване говориш, но карай ! Аз за нищо не се надъхвам, само коментираме тук. Всеки си има глава на раменете, за да си взима сам решенията !
Ако позволиш, дори да е вече договорено записването, нали не мислиш, че три, четири фонда ще дадат ликвидност на акцията. Защото ако си чел заявяват, че искат да бъдат тип Софарма с повече акционери, а това как ще го постигнат ако не предложат добри условия и параметри. То и без това сме една шепа търгуващите тук.
не съм го чел и не мисля. тези филми сме ги гледали вече по няколко пъти. извинете, че ви развалих кефа от надъхването
ако позволите да добавя, че това ипо си договорено записано преди да се е случило и колкото милки им дойдат от дребни пишман-спекуланти, все ще им е от полза. пресен пример с бла-бла около ипото на тех.гиганта алтерко.
Ако позволиш, дори да е вече договорено записването, нали не мислиш, че три, четири фонда ще дадат ликвидност на акцията. Защото ако си чел заявяват, че искат да бъдат тип Софарма с повече акционери, а това как ще го постигнат ако не предложат добри условия и параметри. То и без това сме една шепа търгуващите тук.
Коментар