IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Градус АД (GR6)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Jay, тия от Градус ако прочетат как ги нищим тук, сигурно ще се откажат от листването ! Но пък и ако са си мислили, че като чуят хората името Градус и през глава ще тръгнат да записват акции много се лъжат.
    ако позволите да добавя, че това ипо си договорено записано преди да се е случило и колкото милки им дойдат от дребни пишман-спекуланти, все ще им е от полза. пресен пример с бла-бла около ипото на тех.гиганта алтерко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Jay, тия от Градус ако прочетат как ги нищим тук, сигурно ще се откажат от листването ! Но пък и ако са си мислили, че като чуят хората името Градус и през глава ще тръгнат да записват акции много се лъжат.
      както каза един от 'размразените' никове - едва ли разчитат на такива скъсаняци като нас.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        Това е после, но при покупката, когато излъгаха, че са американци http://investments.dir.bg/_wm/librar...4&df=8&dflid=3 някой плати стотици милиони на продавача Delhaize Group. Нашите пилета, колкото и да са играчи и велики, не мисля, че бяха в състояние да съберат толкова стотици милиони в кеш. Коя банка ги е подпряла обаче в 2014 г. още е тайна за мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Това е после, но при покупката, когато излъгаха, че са американци http://investments.dir.bg/_wm/librar...4&df=8&dflid=3 някой плати стотици милиони на продавача Delhaize Group. Нашите пилета, колкото и да са играчи и велики, не мисля, че бяха в състояние да съберат толкова стотици милиони в кеш. Коя банка ги е подпряла обаче в 2014 г. още е тайна за мен.

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Абе, дали сред играчите се приемат изкукуригали? Търсим да 'танем нейде Член, 'баси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Бяха славни времена, вече Совите не са това, което са ..
              Има нещо сбъркано в нашата борса.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

При Сирмата не беше ли същото ,що приказки,що печалби,що звезди .........и сега се държи като умряла котка.
                Да не говорим за оня гигант Енергони.
                а какво да кажем за българският технологичен джайгант Алтерко, който направи засилка да покори Европата и..... ко тана!??

Коментар

• Бяха славни времена, вече Совите не са това, което са ..

Коментар

• И аз имам доста добри спомени от IPOтата преди време. Безплатни пари си бяха. Винаги имаше печалба на оупънинга още. Между другото от кака Мони направих добри пари аз. Продадох я на 20лв. Тогава ми скачаха, че съм луд и отивало на 100 кинта

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                      градуса се вдига с всеки изминал ден след ипото ще се види кой какво ще снася
                      При Сирмата не беше ли същото ,що приказки,що печалби,що звезди .........и сега се държи като умряла котка.
                      Да не говорим за оня гигант Енергони.

Коментар

• Преци, не е съвсем така..Това с поръчки от няколко човека роднини.... И аз тогава се учудих, че взех толкова много.. Аз както се оформя кампанията , може да взема след първата година..Дето се казва - догодина доамина..

Коментар

• С голяма кошница за 100 мил,. са тръгнали ))) а имаше приказка, че не се държат всички яйца в една кошница... Кире, наблюдавай си пощата, може да ти пратят зарибителна информация..., (като се издаде вече с трейските..) ))
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
                            Аз имах тогава Трейс- 6 и си ги продадох след ИПО..сега пак имам малко евтини.. Тук едва ли ще се стигне до такива цени..
                            Кире ми ти не си хилядонер а мильонер щом си се добрал до 6 тресйки. 1 трейска се получаваше срещу заявка около 160 000 парички
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Minka
                              Има, такива, не се коси толкова. И понеже виждам, че ме смяташ за тотален песимист и негативист, давам пример за ИПО-та в които съм участвал: Инвестор БГ, Атера, Спиди, Алтерко.
                              На Хима и Ктб или дори на Пиб не си ли играл !? Как си могъл да пропуснеш няй-яките !?
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

• градуса се вдига с всеки изминал ден след ипото ще се види кой какво ще снася

Коментар

Working...
                                X