Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
При Сирмата не беше ли същото ,що приказки,що печалби,що звезди .........и сега се държи като умряла котка.
Да не говорим за оня гигант Енергони.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеградуса се вдига с всеки изминал ден след ипото ще се види кой какво ще снася
Да не говорим за оня гигант Енергони.
- 2 Харесвания
Коментар
-
С голяма кошница за 100 мил,. са тръгнали ))) а имаше приказка, че не се държат всички яйца в една кошница... Кире, наблюдавай си пощата, може да ти пратят зарибителна информация..., (като се издаде вече с трейските..) ))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от KiroАз имах тогава Трейс- 6 и си ги продадох след ИПО..сега пак имам малко евтини.. Тук едва ли ще се стигне до такива цени..Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MinkaИма, такива, не се коси толкова. И понеже виждам, че ме смяташ за тотален песимист и негативист, давам пример за ИПО-та в които съм участвал: Инвестор БГ, Атера, Спиди, Алтерко.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеИли зрънчо....
Ти си вътрешар, бре! Щом си се уредил с трейс-ки.... ))))))))))
Коментар
-
Фалитът на Пикадили беше грозна работа как успаха доста доставчици, то не бяха гаранции (май точно Инвеста се цитираше) ... не знам до колко са набъркани мажовците на Градус, но ако са вътре в схемата - златни яйца да снасят техните кокошки няма да ги пипна на IPO-то. Пак казвам за мен най-важното (както каза Киро след доста лъжи от други мажовци) - репутацията на хората зад даден бизнес.
Last edited by bertram; 14.02.2018, 11:34.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЗа мен е по-интересно коя банка ги бе финансирала за покупка на Пикадили, защото имам съмнения, че скачат на борсата, за да си покриват стари дългове някъде из грандиозния им фалит с веригата. Горе долу знам цената на която са купили веригата, но не и от коя банка са взели парите.
https://www.capital.bg/biznes/kompan...ikadili_umria/
https://www.capital.bg/biznes/kompan...i_plashtaneto/
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от CrazyGuy Разгледай мнение
Минкее кажи честно майка, какво дружество ще те направи щастлив, което да се листне на бфб? Всички са криви?
Аз имам hes, sfarm, mch, bref и още няколко в момента. Не са цъфнали и вързали, ама си ги знаем, нали Вуте Вутееее ...... Аз по логиките, които чета тук, типично по български, каквото и да се листне все е боклук и ще го плюем до откат. Кучето зеле не яде ама не го дава и на друг. Те понеже тия емисии на борсата са муцунки, хахахаха
FOMO- fear of missing out. Феномен валиден за цял свят.
Коментар
Коментар