Какво е това FOMO?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБела, можете да се клонирате в още десетки никове и да пишете, докато ние се смеем...Както много хора писаха тук е професионален форум имаме опит , много са ни обещавали и много са ни лъгали..Успех..
Коментар
-
Първоначално изпратено от CrazyGuy Разгледай мнение
Аз от Ипо-та пък, колко шампанско съм изпил Трейс, Пиб и още няколко от oldy but goldy times. То като решиш , че всичко което лети се яде.....ядеш Мекомски салами
Ти си вътрешар, бре! Щом си се уредил с трейс-ки.... ))))))))))Last edited by maverik; 14.02.2018, 00:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБела, можете да се клонирате в още десетки никове и да пишете, докато ние се смеем...Както много хора писаха тук е професионален форум имаме опит , много са ни обещавали и много са ни лъгали..Успех..
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
))))))))) В петък се разсмях с един коментар на melon : "Ааааа..., благодаря. От IPO-та на БФБ... само дървета съм ял и повече такова не барам! Спомням си за едни "инвестиции" в Меком...."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнениеПредлагам тия от Норвежкия суверенен фонд да инвестират в Градус, Сингапурците също. Та се сетих: защо оня (Караниколов) на икономиката не отиде в Катар да ги накара и те да купуват от емисията? Всъщност те могат да си я вземат цялата, ама дали ще искат?!
Аз имам hes, sfarm, mch, bref и още няколко в момента. Не са цъфнали и вързали, ама си ги знаем, нали Вуте Вутееее ...... Аз по логиките, които чета тук, типично по български, каквото и да се листне все е боклук и ще го плюем до откат. Кучето зеле не яде ама не го дава и на друг. Те понеже тия емисии на борсата са муцунки, хахахаха
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Абе аз навремето пропуснах в толкова "изгодни" предложения да участвам, та сега ли, точно в този момент ли?! Стискам си кеша.
Всичко в момента се диктува от FOMO.
- 1 like
Коментар
-
Екзакли.... ))))))))))
Всичко в момента се диктува от FOMO.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнениеАз се надявам IPOто да е успешно и най-накрая да видим малко пари от чужбина, които да дойдат. Досега десет години чужденците само изкарваха пари от БФБ. IPOто ще е достатъчно голямо, за да се появи интерес и отвън и току виж, покрай Градус, разгледат и други компании на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеВярно бре. Тия що нямат МОЛ. Да им продадем поне един?! Тук във Варна МОЛ-ове да искаш. Всички се молят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеДжей, това го писах още кога обявиха намерения..., у петък. Само да не започнат и строителство на МОЛ..., че апетите по морето са отдавна известни...
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Тоест ще хвърчи перушина ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЗа мен е по-интересно коя банка ги бе финансирала за покупка на Пикадили, защото имам съмнения, че скачат на борсата, за да си покриват стари дългове някъде из грандиозния им фалит с веригата. Горе долу знам цената на която са купили веригата, но не и от коя банка са взели парите.
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеЕ то е ясно, че ша запушват дупки... )))))))
Коментар
-
)))) Явно... си вярва Ше има перушина тука..., ама кой ше я вземе /купи/...?!
Коментар
Коментар