Първоначално изпратено от Белла
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнениеАз се надявам IPOто да е успешно и най-накрая да видим малко пари от чужбина, които да дойдат. Досега десет години чужденците само изкарваха пари от БФБ. IPOто ще е достатъчно голямо, за да се появи интерес и отвън и току виж, покрай Градус, разгледат и други компании на БФБ.
Коментар
-
За мен е по-интересно коя банка ги бе финансирала за покупка на Пикадили, защото имам съмнения, че скачат на борсата, за да си покриват стари дългове някъде из грандиозния им фалит с веригата. Горе долу знам цената на която са купили веригата, но не и от коя банка са взели парите.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеСупер държава, супер икономика, супер инвеститори.
За един КУРНИК за един ден 3 /три/страници изписали.
СПРЕТЕ ЗЕМЯТА, СЛИЗАМ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСкептичен съм, но ги поздравявям за смелостта..Не съм решил, но трябва да ми гарантират поне дивидент от 3-4% редовно за да ги предпочета..Бранша е много труден и уязвим..Иначе са като всички български новобогаташи..
Коментар
-
Аз по скоро бих посъветвал тези с новите никове да не пресоляват манджата..Прехвалената стока преди проспекта става съмнителна...Иначе Прецито е права, че засега е по- добре Сирма на номинал, а Здравко е прав, че всякакви сме ги виждали и сме им сърбали попарата..
Мнението не е препоръка за нищо..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Какво му е на сектора? Сериозно питам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение
За такова P/E аз лично не бих дал и 1 стотинка. А и в този сектор...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
А казват ли дали работят в ИП, което ще отговаря за емисията
Иначе хубаво са се ориентирали към хора с по-солидни портфейли като теб Все пак 100 мил. трябва да се събират.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от S600AMG Разгледай мнение
На коя борса? На нашата ли? На която сигурно се търгуват има няма 10% от българската икономика. С печалба +34 мил. на колко очакваш да се листнат? На маркет кап от 200 милиона и да пуснат 51% фрии флоут ако искаш и P/E от 5 Компанията има над 25 години история. Нормално за мен е да търсят оценка от 13-15 P/E
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Много ама много вярно, даже пишат съобщения и на лични и ми цитират статията от Капитал !
Иначе хубаво са се ориентирали към хора с по-солидни портфейли като теб Все пак 100 мил. трябва да се събират.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВ тая тема позитивни нагласи имат форумците с по "няколко" поста, както и тези извадени от фризера ... или си внушавам
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеРазбира се че има разлика, хаха едното го наричаме финансов инженеринг а другото е определено от борсата
или на есен не ми го хвали.Last edited by Grosss; 13.02.2018, 13:41.
- 1 like
Коментар
Коментар