Спасението от медицинската мафия за зоо-фермите е щатен снайперист, да бдят за РЗИ. На портала с известяващ бутон за отстрел на съответното заблудено говедо, после се смилат като хранителна добавка за птиците и квачките.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
Много ПФ -та се набабаниха тука ,на 1,80 ли беше IPO -то ,че съм позабравилМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
Много ПФ -та се набабаниха тука ,на 1,80 ли беше IPO -то ,че съм позабравил
Целта му беше да излезе за публично предлагане на Българска стокова борса (вероятно се има предвид Българска фондова борса - б.а.).
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Защо? Аз не съм съгласен. Градус, Неохим, Гагарин, Булгартабак - нека си стоят, за да ни напомнят как хора около ГЕРБ и ДПС правят и управляват бизнес. При целия монопол/комфорт осигурен от държавата - се ос*аха - няма други такива "майстори"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеГеорги Бабев, „Градус“: Проблемът с птичия грип ще отложи дивидентите с няколко години
https://www.investor.bg/a/538-pazari...yakolko-godini
Тези по добре да се делистват, защото акционерите тъй или иначе нищо хубаво не видяха от тях !Last edited by tony1975; 13.11.2024, 19:43.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Георги Бабев, „Градус“: Проблемът с птичия грип ще отложи дивидентите с няколко години
https://www.investor.bg/a/538-pazari...yakolko-godini
Тези по добре да се делистват, защото акционерите тъй или иначе нищо хубаво не видяха от тях !
- 2 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=Fil67;n4220867]Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение
[/QUOTМисля че че са тук ПФ]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Да, само от ПФБК са ми покупките. Хващам падащата кама пък да видим ще изкараме ли някой лев от тия пилчаци. Надявам се ПФ да я върнат нагоре по някое време..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Дано си играл карти с Пилето,седял на коленце или пък със слушалка в ръка !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Да, само от ПФБК са ми покупките. Хващам падащата кама пък да видим ще изкараме ли някой лев от тия пилчаци. Надявам се ПФ да я върнат нагоре по някое време..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение
Само ПФБК ли продава тия дни ,да пише някой колега който е купил днес.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE_TRADER Разгледай мнениеКокошарника нещо здраво се разхвърча... В пикиращ полет към земята...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнениеБрей и кокошарника се разшава! Поздравления за резултата-14 милки за тримесечието!
Коментар
Коментар