IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Градус АД (GR6)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Click image for larger version

Name:	1711e10750c13173de6fce5abedc97bf.jpg
Views:	1
Size:	43.6 КБ
ID:	4225695

Спасението от медицинската мафия за зоо-фермите е щатен снайперист, да бдят за РЗИ. На портала с известяващ бутон за отстрел на съответното заблудено говедо, после се смилат като хранителна добавка за птиците и квачките.
    Last edited by Кисимов; Вчера, 18:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение

Много ПФ -та се набабаниха тука ,на 1,80 ли беше IPO -то ,че съм позабравил
      С чужди пари е най - лесно, много глупости сме видели през годините от тях. Забелязва се повечко оборот по позицията последните седмици, номинала е хубава спирка за момента. Фуднамент за обосновано инвестиционно решение за покупка трудно може да се намери, основно спекула с надежда за някаква корекция и бърз изход.
      Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение

В писмения сигнал на Илчовски е описано, че “през 2019 г. [данните на името са заличени], собственик на Градус АД, ме помоли от името на премиера [данните на името са заличени] и представящ се за скрития началник на Министерство на земеделието и Агенция по храните, че има нужда от фиктивен оборот от управляваното от него дружество.
        Целта му беше да излезе за публично предлагане на Българска стокова борса (вероятно се има предвид Българска фондова борса - б.а.).
        Миналата седмица бизнесменът Светослав Илчовски обвини премиера в оставка Бойко Борисов в корупция. Това стана по време на две изслушвания в парламентарната комисия за ревизия на управлението на ГЕРБ. Илчовски каза, че знае коя е Мата Хари - жената, направила снимките на Борисов в спалнята, на...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Защо? Аз не съм съгласен. Градус, Неохим, Гагарин, Булгартабак - нека си стоят, за да ни напомнят как хора около ГЕРБ и ДПС правят и управляват бизнес. При целия монопол/комфорт осигурен от държавата - се ос*аха - няма други такива "майстори"

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
            Георги Бабев, „Градус“: Проблемът с птичия грип ще отложи дивидентите с няколко години

https://www.investor.bg/a/538-pazari...yakolko-godini

Тези по добре да се делистват, защото акционерите тъй или иначе нищо хубаво не видяха от тях !
            Защо? Аз не съм съгласен. Градус, Неохим, Гагарин, Булгартабак - нека си стоят, за да ни напомнят как хора около ГЕРБ и ДПС правят и управляват бизнес. При целия монопол/комфорт осигурен от държавата - се ос*аха - няма други такива "майстори"
            Last edited by tony1975; 13.11.2024, 19:43.

Коментар

• Георги Бабев, „Градус“: Проблемът с птичия грип ще отложи дивидентите с няколко години

https://www.investor.bg/a/538-pazari...yakolko-godini

Тези по добре да се делистват, защото акционерите тъй или иначе нищо хубаво не видяха от тях !

Коментар

• [QUOTE=Fil67;n4220867]
                Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение

[/QUOTМисля че че са тук ПФ]
                Ще има за семки и бонбонки

Коментар

• [QUOTE=Fil67;n4220864]

[/QUOTМисля че че са тук ПФ]

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Да, само от ПФБК са ми покупките. Хващам падащата кама пък да видим ще изкараме ли някой лев от тия пилчаци. Надявам се ПФ да я върнат нагоре по някое време..

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Дано си играл карти с Пилето,седял на коленце или пък със слушалка в ръка !
                      Не му се притрисам особено.. играя си с джобни пари за забавление. Два - три пъти съм вадил по някоя хилядарка от лашканията тук, защото ПФ си го държат. Надявам се, че пак ще изкарам някой лев за гъдела

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Да, само от ПФБК са ми покупките. Хващам падащата кама пък да видим ще изкараме ли някой лев от тия пилчаци. Надявам се ПФ да я върнат нагоре по някое време..
                        Дано си играл карти с Пилето,седял на коленце или пък със слушалка в ръка !

Коментар

• Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение

Само ПФБК ли продава тия дни ,да пише някой колега който е купил днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE_TRADER Разгледай мнение
                            Кокошарника нещо здраво се разхвърча... В пикиращ полет към земята...
                            Само ПФБК ли продава тия дни ,да пише някой колега който е купил днес.

Коментар

• Кокошарника нещо здраво се разхвърча... В пикиращ полет към земята...

Коментар

• Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнение
                                Брей и кокошарника се разшава! Поздравления за резултата-14 милки за тримесечието!
                                вече са 23 милки ама нямат намерение в следващите 3 години да ги споделят с инвеститорите

Коментар

Working...
                                X