Първоначално изпратено от strol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеКъде са пилетата, къде е доходността-4.7% от началото на годината. Честито на печелившите
Говорех им на някои малоумници тук още преди ИПО-то ,но няма кой да слуша
- 2 Харесвания
Коментар
-
Здравейте, след дълго мислене реших да действам. Наех си познат адвокат и подадох сигнал за пазарна манипулация до КФН. Като знам колко ни е пасивен в подобни ситуации регулатора едва ли ще има някакъв реален афект, но тук въпроса е изцяло принципен.
В последния месец бая информация беше предоставена от Градус, която ми изглежда логична, а и така, като гледам пенсионните фондове поне за сега стоят твърдо зад тях.
Ако искаме България някога да има реален фондов пазар трябва да не се допускат подобни абсурди, като този с Илчовски, който на всичкото отгоре тотално изчезна след сигнала им до КФН.
Кой с кого играе карти изобщо не ме интересува. Важното за мен е инвестициите ми да бъдат защитени от подобни атаки и политическо надцакване.Last edited by gmgoiko; 15.06.2021, 09:56.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mashina Разгледай мнение
Какво съм казал, което не е истина? А великите инвеститори с портфейл, колкото пари за семки могат да си плюят, така ли, велики модераторе? Я прегледай темата и прецени какво трябва да остане в нея???
https://www.actualno.com/interview/g...qYGfaTmxhy-NNo
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеmashina, моля не обиждайте другите форумци.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнениеКогато пред цяла България ИА каза за отношенията си с ББ "ИМАМЕ ЧИСТО МЪЖКИ ОТНОШЕНИЯ, НИЩО СЕКСУАЛНО" останах втрещен.. Вече нямам тук и 1 акция.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеИскам да подкрепя опитните анализатори Boncho и Nikola - при задълбочен анализ на документацията и прес релийзите, повече от очевидно е, че всичко е наред, компанията е справедливо оценена, не може да се говори за политически чадър или други подобни, мениджмънтът е висококачествен и надежден, пазарът е необятен, майсторски се транзактира дори с екзотични продукти като норки и фурми. Какъв, прочее, е дивидентът, който опитните анализатори очакват да се разпредели след една толкова успешна за компанията година?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТова се получи яко. Ценител съм на добрия хумор и ти го признавам!
Разбира се не е вярно, но пък кога за теб това е било приоритет
Но е яка смешка, ще я взаимствам да знаешThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеОтделно, прави впечатление мълчанието на пенсионните фондове..
The weak are meat and the strong do eat.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нямам акции тук, но се зачетох покрай шума от поселдния месец (а и спада на цената).
Моето впечатление е че на фирмата повече навредиха изказванията и поведението на Ангелов отколкото неясните приказки на Илчовски. Някак си не се връзва човек с подобен полет на мисълта да е в управлението на компания, която дори след скандала е оценена на почти 350М.
Иначе, че атаката беше политически мотивирана - така е. Но за да те атакуват по политичекси причини трябва да си политически обвързан. Пък и от фирмата не казаха нищо убедително по въпроса със срива на продажбите. Отделно, прави впечатление мълчанието на пенсионните фондове.
В този ред на мисли, има доста сериозна причина да вярвам че на цената ще повлияят много повече изборите през юли, отколкото финансовите резултати (а и вече чухме че продажбите нямат отношение към цената :-) ).
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар