If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
6.1. Общото Събрание на акционерите в „Градус“ АД разпределя печалбата на Дружеството за 2021 г., която е 13 670 682.66 лева, както следва:
- част от печалбата, която е в общ брутен размер на 6 333 826.46 лева, вече е била разпределена на акционерите на Дружеството като 6-месечен дивидент (брутен единичен 6-месечен дивидент 0,026 лева на акция), съгласно решение на общото събрание на акционерите на Дружеството от 22 октомври 2021 г.;
- останалата част от печалбата за 2021г. (в размер на 7 336 856.20 лева), в едно с част от натрупаната към 31.12.2021 г. неразпределена печалба (в размер на 3 625 535.75 лв.) в общ размер 10 962 391.95 лв. се разпределя на акционерите на Дружеството като дивидент, като брутният единичен дивидент е 0.045 лева на акция. http://www.x3news.com/?page=News¤t=1
Охоо, аз тук вече бях забравил че съм играл .. Доста бързо си прибрах 600-700 лв. горница. Нямам интерес към акцията за дългосрочно държане, определено!
Какво точно има да коментираме? Всичко си стана съвсем ясно.. Илчовски видя че ГЕРБ са вече пътници и повече няма да имат лостовете да го изнудват и излезе човека в национален ефир и си каза мъките които е преживял.
Има много доказателства за думите му. Вкл. от Градус неволно ги потвърждават, защото от справките им се вижда че точно 2017-та оборотите в търговията им са надути.. Ама те нямали отношение към оценката.. Хайде пък инвеститорите да ги определят тези неща а!?
Да не говорим че при ИПО-то си беше обществена тайна по пазара, че ПФ са били притиснати от високо да участват и да купят акции.. Няма не искам, няма недей!
Ангелов пък още повече се омаза като в последствие взе да отрича думите които неволно изтърва в комисията за връзките си с Боко.. Пълен смях и фарс!
Нямам акции тук и това е обективния ми поглед върху ситуацията! В полемики няма да влизам.
Ти не ги ли псува само допреди два месеца? Какво се промени?
Аз, като ти обяснявам, че ти е трудно да си вържеш обувките без да паднеш по глава не го казвам, за да те засегна, а защото е обективната истина. Както всеки един човек следящ темата сам може да се убеди в това.
Влязох с 10т на 1.27 в петък.... за първи път купувам Градус, но цената ме изкуши. Мисля, че Експат имат още да продават и май ще добавя още малко утре. Пък квото стане.....
По принцип тия калъфи би трябвало в момента да печелят самосвали с пари. Буквално. Нали уж и голяма част от фуража захлупиха. Обаче... тези не управляват компания, а си имат семейна касичка. Едно, че са некадърни да се възползват от шанс веднъж на поколение; второ, че купищата пари, които правят сега, ще отидат в нови яхти и нови замъци.
Въпреки това акцията е на дъното и движението е само нагоре. Видя се, че и с Боко и без Боко керванът си краде и копа норки.
Влязох с 10т на 1.27 в петък.... за първи път купувам Градус, но цената ме изкуши. Мисля, че Експат имат още да продават и май ще добавя още малко утре. Пък квото стане.....
На кого му пука за скапаните кокошкари?Поредното разочарование на умрялата ни борсичкаГоворех им на някои малоумници тук още преди ИПО-то ,но няма кой да слуша
Коментар