Първоначално изпратено от Minka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градус АД (GR6)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Хихи, и аз се накълвах с точно 10 Т
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеВлязох с 10т на 1.27 в петък.... за първи път купувам Градус, но цената ме изкуши. Мисля, че Експат имат още да продават и май ще добавя още малко утре. Пък квото стане.....
- 1 like
Коментар
-
По принцип тия калъфи би трябвало в момента да печелят самосвали с пари. Буквално. Нали уж и голяма част от фуража захлупиха. Обаче... тези не управляват компания, а си имат семейна касичка. Едно, че са некадърни да се възползват от шанс веднъж на поколение; второ, че купищата пари, които правят сега, ще отидат в нови яхти и нови замъци.
Въпреки това акцията е на дъното и движението е само нагоре. Видя се, че и с Боко и без Боко керванът си краде и копа норки.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
На кого му пука за скапаните кокошкари?Поредното разочарование на умрялата ни борсичкаГоворех им на някои малоумници тук още преди ИПО-то ,но няма кой да слуша
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеКъде са пилетата, къде е доходността -4.7% от началото на годината. Честито на печелившите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Здравейте, след дълго мислене реших да действам. Наех си познат адвокат и подадох сигнал за пазарна манипулация до КФН. Като знам колко ни е пасивен в подобни ситуации регулатора едва ли ще има някакъв реален афект, но тук въпроса е изцяло принципен.
В последния месец бая информация беше предоставена от Градус, която ми изглежда логична, а и така, като гледам пенсионните фондове поне за сега стоят твърдо зад тях.
Ако искаме България някога да има реален фондов пазар трябва да не се допускат подобни абсурди, като този с Илчовски, който на всичкото отгоре тотално изчезна след сигнала им до КФН.
Кой с кого играе карти изобщо не ме интересува. Важното за мен е инвестициите ми да бъдат защитени от подобни атаки и политическо надцакване.Last edited by gmgoiko; 15.06.2021, 10:56.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mashina Разгледай мнение
Какво съм казал, което не е истина? А великите инвеститори с портфейл, колкото пари за семки могат да си плюят, така ли, велики модераторе? Я прегледай темата и прецени какво трябва да остане в нея???
https://www.actualno.com/interview/g...qYGfaTmxhy-NNo
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеmashina, моля не обиждайте другите форумци.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнениеКогато пред цяла България ИА каза за отношенията си с ББ "ИМАМЕ ЧИСТО МЪЖКИ ОТНОШЕНИЯ, НИЩО СЕКСУАЛНО" останах втрещен.. Вече нямам тук и 1 акция.
- 1 like
Коментар
Коментар