IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от azikram
    ама на основание КАКВО ще ги глобяват?????
    На основание,, че кобосчета с по 20 000 пускат поръчки за по 200 000 за да им изпълнят 10 промила.

абе аз не разбирам много, ама това основание дали ще издържи в съда

За какъв съд говорим тук? Всичко е извършено по (ДЕЙСТВАЩИТЕ) закони и правила, колкото и те да са несъвършени. Всяко ИП има вътрешен контрол и всички действия са съобразени с нормативните документи. Кухите поръчки могат да се обяснят с "грешки в растежа...", но за тях - съдебна отговорност не се търси.

На съд би могъл да отиде играч, който е направил заявка, но няма кеш, за да я плати... Но кой (дали ИП???) - в конкретният случай би го пратил на съд? ИП просто ще прибере спечеленото и дори ще почерпи "неплатежоспособният" свой играч - дори санкции няма да има (чиста далавера, както и въпросът със "закръгляването" на спечелените не цяло число акции)...
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от баш майстора
      Първоначално изпратено от deneb
      Първоначално изпратено от Tony Wolf
      Вчера имаше спекулации за евентуални поръчки за 10 млрд. - да правилно сте прочели ! Щото всеки смята разни презаписвания и надува балона.
      Колко пъти презаписване са тези 10 всеки сам може да сметне .....
      Пълни глупости, четете изисквания! Едно лице /ф или ю/ не може да подаде заявка по - голяма от цялото количество акции и т.н. и тогава се изказвайте!!!!
      пример: ако 2000 лица запишат цялата емисия колко прави?
      на теб и 500 май ти стигат
      Грешно съм прочел / по 10 млрд./, а то си е за 10 млрд. т.е. общо. ИЗВИНЯВАМ СЕ НАЙ- УЧТИВО!

Коментар

• абе хора не си чешете езиците напразно. Дори и да "разследват" - как ще стане тази работа. те нямат това право. Доколкото си спомням право да разследва имат само следователите и дознателите. за подаването на поръчка не се изискваше обезпечаване. Тогава? Имаш 5 дни да платиш. Ако платиш какъв ти е проблема. Немогат да те обвинят за това. А и в съда /ако приемам хипотетично/ че някой не дай си боже стигне до там /което клони към 0/ няма да те осъдят заради субективното ти виждане за сделката. Нали нещото трябва да се докаже а субективното /вътрешното ти убеждение/ няма как да се докаже.
        Така че спорна и доходна.

Коментар

• Абе аз викам до понеделник да задържите призраците в гардеробите, пък после, на който му се налага - ще го мисли. . Ако не го е помислил предварително, де

Коментар

• Ами от КФН ще прехвърлят към данъчните. Знаете как е... честито ИПО

Коментар

• Re: Презаписване

Първоначално изпратено от zarco
              Първоначално изпратено от Alan Greenspan
              Хаха, веднъж и големите да се почувстват преебани (колкото и да е неподходящ последният епитет) :-) :-)

Тъй като имам известни пропуски в знанията по граматиката, един страничен въпрос да задам: дали точно епитет трябва да назовем въпросната част от изречението? Може би в случая се прави аналогия с поетично сравнение?

Няма да заспя довечера, ако не си отговоря на въпроса.

Нищо лично! ))
              Не знам като част на изречението, но като част на речта въпросният епитет си е "страдателно причастие" :-)

Коментар

• Нещо май не си ме разбрал - очаквано общо заявки - кой е казал от колко лица или ... гърбове?

Коментар

• Първоначално изпратено от vr
                  По скоро ще те дадат на данъчните, а на тях вече ще обясняващ, че нямаш такива активи.
                  Първоначално изпратено от Cherry
                  Добре де, ако наистина има такова разследване - принципно питам - и се установи, че хората подали огромни поръчки нямат такива активи -какво им се случва /извън стригането, боя, кремиковци и там каквото изброихте по-назад в темата/? Най-вече какво се случва с поръчките им и записаните акции? Ще си останат ли техни /дори и да могат да си ги платят/ или ще бъдат аут от играта?
                  ама какво има да обяснявам на данъчните??? аз тези пари ги НЯМАМ. и какво - данъчните ще ме погнат за пари които НИКОГАне съм ИМАЛ???? айде, моля ти се.

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
                    Първоначално изпратено от Tony Wolf
                    Вчера имаше спекулации за евентуални поръчки за 10 млрд. - да правилно сте прочели ! Щото всеки смята разни презаписвания и надува балона.
                    Пълни глупости, четете изисквания! Едно лице /ф или ю/ не може да подаде заявка по - голяма от цялото количество акции и т.н. и тогава се изказвайте!!!!
                    пример: ако 2000 лица запишат цялата емисия колко прави?
                    на теб и 500 май ти стигат
                    *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• По скоро ще те дадат на данъчните, а на тях вече ще обясняващ, че нямаш такива активи.
                      Първоначално изпратено от Cherry
                      Добре де, ако наистина има такова разследване - принципно питам - и се установи, че хората подали огромни поръчки нямат такива активи -какво им се случва /извън стригането, боя, кремиковци и там каквото изброихте по-назад в темата/? Най-вече какво се случва с поръчките им и записаните акции? Ще си останат ли техни /дори и да могат да си ги платят/ или ще бъдат аут от играта?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tony Wolf

Коментар

• Първоначално изпратено от azikram
                          Първоначално изпратено от Nikola
                          Няма АКО тя ще разследва. Мисля, че по 20тици ще се глобяват физическите лица. Нямам представа дали ще има последствия върху ИП-тата, които са приели поръчките.
                          ама на основание КАКВО ще ги глобяват?????
                          На основание,, че кобосчета с по 20 000 пускат поръчки за по 200 000 за да им изпълнят 10 промила.[/quote]

абе аз не разбирам много, ама това основание дали ще издържи в съда

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                            ама какво има да разследват - да беха го избегнали сега - след дъжд- качулка
                            ако се окаже примерно че само чуждия капитал /на чужденците/ я презаписва емисията в пъти, какво ще разследват ще ги разследват ли и тех, или само местните играчи ще са у изповедалнята...
                            Те това искат след дъжд-качулка...ясен пример....тъпа работа, ама много тъпа работа
                            Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

• Не знаеш ли какво има да се разследва?
                              не знам Коле, само се зачудих дали и чужденците ще ги разследват ...
                              не ги разбирам тея работи много ... па и не ми требва ...

Коментар

• тая работа с проверките нещо не я вярвам
                                особено пък разваляне на сделки или нещо подобно
                                иначе проверка може и да си има ама... кво от тва
                                а по въпроса за презаписа - все си мисля че рекорда на китайците го отвяваме яко
                                както е казал дядо Вазов: "И нии сме дали нещо на света"
                                *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

X