IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• вчера в ЕЛАНА от 12 подадени поръчки само 5 бяха на КОБОСИ - така, че едва ли на останалите 7, които са без история при тях ще им разрешет да праят кухи поръчки, в ИПО-то участват и доста реални средства.
    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от koko_chip
      Първоначално изпратено от Стенли
      Балонното презаписване ще усложни животеца на много хора пуснали многомилионни поръчки . Първо малка среща в КФН, после срещичка с т.нар финансово разузнаване. Само не си мислете, че ще се измъкнете с приказка - Аааааа, ама аз исках да взема за 10 000 лева и затова пуснах за 10 милиона . Тогава падате в лапите на КФН . С една дума мислете му...... или доказвате произхода на паричките които сте заявили или.............Успех!
      След дъжд качулка. В понеделник няма да има никакъв проблем да сключват хората договори за заем за милиарди със задна дата които милиарди така и няма да ползват. Така, че ще ги хванат на кукуво лято.
      Така е.Бил ми се обади снощи.Бил Гейтс.Та Бил ми вика "Идвам в понеделник с куфачре пълно с чекове и договори за милиярди".
      Life won't wait for you.

Коментар

• Балонното презаписване ..
        Еха Стенли, здравей, големото куче се кефи на IPO-то, ама нещо май е истрещяло и неможа да познае презаписа, а обикновено познава много абе викам си - Щом не можа да познае презаписа, има некакви сложни фактори, айде да се свършва с тва IPO, че да си гледаме играта по другите позиции ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
          Форекс, малко си зле с годините, но иначе е интересно. СОФИКС никога не е бил 75, а най-ниските нива бяха през 2000-2001. През 2003 вече беше доста над 100.
          Извини ме, цитирах по памет.
          Но пък от началото на мечия тренд на БФБ през 1998г. до въвеждането на Софикс , пазара падна много.
          Т.е. СОФИКС е конструиран така да се каже по4ти на дъното на мечия тренд. Това тогава и не се криеше от правителството- че правят индекс да измерват че БФБ ще расте- за тяхно нешастие обаче той продължи още малко да пада, след контруирането му, преди да тръгне нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли
            Балонното презаписване ще усложни животеца на много хора пуснали многомилионни поръчки . Първо малка среща в КФН, после срещичка с т.нар финансово разузнаване. Само не си мислете, че ще се измъкнете с приказка - Аааааа, ама аз исках да взема за 10 000 лева и затова пуснах за 10 милиона . Тогава падате в лапите на КФН . С една дума мислете му...... или доказвате произхода на паричките които сте заявили или.............Успех!
            След дъжд качулка. В понеделник няма да има никакъв проблем да сключват хората договори за заем за милиарди със задна дата които милиарди така и няма да ползват. Така, че ще ги хванат на кукуво лято.

Вече има слухове за 1500 пъти презапис !
            Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги

Коментар

• ако презаписването е под 100 пъти ще стане интересно,а иначе каквото било било вече е 16:00

Коментар

• Az imam chustvoto che na nqkoi grozdeto im se struva kiselo zashtot ne sa pusnali (dostatuchno golemi) poruchki...
                Business as Usual

Коментар

• Балонното презаписване ще усложни животеца на много хора пуснали многомилионни поръчки . Първо малка среща в КФН, после срещичка с т.нар финансово разузнаване. Само не си мислете, че ще се измъкнете с приказка - Аааааа, ама аз исках да взема за 10 000 лева и затова пуснах за 10 милиона . Тогава падате в лапите на КФН . С една дума мислете му...... или доказвате произхода на паричките които сте заявили или.............Успех!

Коментар

• Шегувам се, да не вземе сега някой да получи инфаркт.

Коментар

• Няма да има презаписване!!! Всички приказки бяха, за да ви накарат да пуснете поръчки на макс-а.
                      ХА ХА ХА! Честито!
                      Спокойни сънища тази нощ.

Коментар

• Пухи, айде честита яхта

Коментар

• ОРГАНИТЕ КОИТО ВИЗИРАТЕ НЕ СЕ ПИТАТ ДАЛИ ДА РАЗСЛЕДВАТ- А МИ ПРОСТО СЛЕДЯТ ВСИЧКО ОКОЛО И НА ПАЗАРА ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ!!!
                          ОЩЕ МАЛКО И НЯКОЙ ЩЕ ПРЕДЛОЖИ ДА СЕ ГЛАСУВА ДАЛИ от
                          КНФ, АФР И Т.Н. да работят или не!
                          дано продължават да работят все по-добре е по-добре, че и душманите не са малко!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond
                            Зачетох се и аз в писанията на forex_trader и мога да кажа, че това са си едни свободни съчинения. Годините които е цитирал въобще не съответстват на събитията, депозитарни разписки си имаше след масовата приватизация. Ако той помни борсовата търговия през 1998 г., аз помня търговията от 1993 и 1994 г., когато имаше много борси, не чак толкова много акции, нямаше закон, няваше и комисия.
                            А иначе СОФИКС падна до 70.54 на 14 юни 2001 г. (справка графичен оператор на БФБ), а не през 2003 както е писал той. Оттогава тренда е нагоре (с едни изключения в няколко периоди).
                            Не съм казал, че не е имало депозитарни разписки, но нямаше депозитар т.е. той не беше това, което е сега.Акциите се прехвърляха в седалището на самото дружество.
                            И аз помня 1993г.:-)
                            А за годините съм сбъркал, цитирах по памет,а тя понякога изневерява когато с е касае за години назад.
                            Извини ме за неточниоте дати, но иначе всичко сие е едно към едно.

Коментар

• Първоначално изпратено от boev4eto
                              ами ако наистина големите играчи(фондове и посредници) са решили да не пуснат поръчка и от големите очаквания за над 100 пъти презаписването е да речем много по-малко пъти всички тези които са пуснали за 1-2 милиона а я имат 5 % от сумата я не,и в последствие не могат да си платят ,да речем посредника да им каже той да вземе цялото количество или за него или за някои фонд който само това чака да може да гушне повечко акции ,макар че незнам дали е възможна такава сделка. ама май това е варианта големите да не са пр...ани ,а точно обратното да се случи с тези които са пускали неразумни поръчки
                              От твоите уста в Божиите уши! И на мен подобен сценраий ми се струва доста възможен. Все пак никой не може да спре ИП-тата да се "наговарят".... Каква хубава българска дума само....

Коментар

• ЗАПИСВАНЕТО ЩЯЛО ДА БЪДЕ ЕДНО КЪМ ЕДНО:

СРЕЩУ ЗАПИСАН 1 МИЛИОН ЛЕВА ЩЕ СЕ ПОЛУЧАВА ПО ЕДНА АКЦИЯ!!!

:-D :-D :-D

Коментар

Working...
                                X