IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тежка е любовта на инвеститорите понякога
    Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги

Коментар

• Толкова малко акции, срещу толкова много пари - 33 милиарда свеж кеш чака да бъде вложен еййййй. Верно Сашето от Карол ще е прав, Софикс на 5 500 скоро SmileSmileSmile.
      Стенли верно - таман ще стигне тоя кеш да се удвои сегашната капитализация Убаво го е сметнал човека, може и толкова да стане...
      ами какъв ли ще е резултата за другите ИПО-та при тоя кеш, хич да не играеме, по-добре ще е май

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
        33 000 000 000 свободни пари готови за инвестиране!!!!Малииииии.Къф Дубай,къф Хонконг
        Да знаете, че стачката на учителите има пръст в тая работа. 150 000 хора без работа чакащи 500 милиона от държавата чудеса правят
        Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги

Коментар

• Вече започнах да се притеснявам дали ще може да подобрим световния рекорд от 1600...
          Ще бъде много жалко ако останем в подножието на рекорда с 1500 например...
          Къде бяха тук социолозите и гласуването по телефона за любима песен по радиото, с което да се ясни резултатите до момента?
          Ако Сомони са патриоти и видят ,че презаписването е под 1600, аз ги призовавам да го удължат и за понеделник, още повече,че проспекта им го позволява, за да не се излагаме с второ място- един път ни е се паднало да сме в Breaking News na всички телевизии по света.
          Поколенията няма да ни простят, ако изпуснем тоя шанс !

П.С. Рзделен съм между смешната страна на нещата и сериозния принос, който би имал рекорда на ИПО, за имиджа на България като желана топ-дестинация за инвестиции.
          Нека жертваме Трейс пред олатара на България !

Коментар

• Малиииййййй, народо е откачил бе .... - пихте ли си хапчетата, че да не задръстите "Пирогов", че там хорицата нямат кинти

Време е за уйкенду

В неделя си върнете часовниците с час назад и който от където е - кой на избори, кой за гъби

Сполай Ви - отивам да си изтегля от банкомата кинти да си изхарча 1 акцийка в някой Спа-хотел и да си направя кеф на душичката, че от ТРЕЙСо комай нема да закача

Коментар

• 33 000 000 000 свободни пари готови за инвестиране!!!!Малииииии.Къф Дубай,къф Хонконг
              Life won't wait for you.

Коментар

• 16:00 Мина
                Кой е следващият обект за същия цирк?

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                  ...тва 1 500 пъти презапис е за Убаво да знайш..
                  Tочно и аз тва имах Напредвид Стенли, за тва се кефи също и големото куче, е жалко ще е ако все пак не упееме да биеме световния рекорд айде дано надхвърлиме 1600 /току що прочетохме с кучето у инвестора че това бил предишния рекорд/
                  ами така си е кой е виновен че Трейса пускат толкова малко акции а парите са много
                  Толкова малко акции, срещу толкова много пари - 33 милиарда свеж кеш чака да бъде вложен еййййй. Верно Сашето от Карол ще е прав, Софикс на 5 500 скоро . Той сигурно това е имал предвид с прогнозата си, неусвоения кеш за Трейса ще запали рейса към 5 500 .

Коментар

• ...тва 1 500 пъти презапис е за Убаво да знайш..
                    Tочно и аз тва имах Напредвид Стенли, за тва се кефи също и големото куче, е жалко ще е ако все пак не упееме да биеме световния рекорд айде дано надхвърлиме 1600 /току що прочетохме с кучето у инвестора че това бил предишния рекорд/
                    ами така си е кой е виновен че Трейса пускат толкова малко акции а парите са много

Коментар

• Преди малко погледнах никога нелъжещата си кристална топка, която ми сподели че до 2 седмици Трейса ще фалира ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                        Първоначално изпратено от Стенли
                        Балонното презаписване ще усложни животеца на много хора пуснали многомилионни поръчки . Първо малка среща в КФН, после срещичка с т.нар финансово разузнаване. Само не си мислете, че ще се измъкнете с приказка - Аааааа, ама аз исках да взема за 10 000 лева и затова пуснах за 10 милиона . Тогава падате в лапите на КФН . С една дума мислете му...... или доказвате произхода на паричките които сте заявили или.............Успех!
                        хахаха разузнаване? От ЦРУ най се опасявам аз, ама те не се издават, стоят и дебнат.
                        Hahahah, za CIA ne znam, ama baia populvane na deklaraciiki shte padne...
                        NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                          Балонното презаписване ..
                          Еха Стенли, здравей, големото куче се кефи на IPO-то, ама нещо май е истрещяло и неможа да познае презаписа, а обикновено познава много абе викам си - Щом не можа да познае презаписа, има некакви сложни фактори, айде да се свършва с тва IPO, че да си гледаме играта по другите позиции ...
                          А Ветре, нИдей така, тва 1 500 пъти презапис е за Убаво да знайш . Много Арна таз компания . Бреййй. И дет вика един по долу - верно парите на Ората са реални, е кво толкова егати 33 милиарда кеш като не може да извадим за къде сме ръгнали . Ай наздраве Ветре, за Ората дето ще ги водят скоро по разните институции да пишат листове .

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли
                            Балонното презаписване ще усложни животеца на много хора пуснали многомилионни поръчки . Първо малка среща в КФН, после срещичка с т.нар финансово разузнаване. Само не си мислете, че ще се измъкнете с приказка - Аааааа, ама аз исках да взема за 10 000 лева и затова пуснах за 10 милиона . Тогава падате в лапите на КФН . С една дума мислете му...... или доказвате произхода на паричките които сте заявили или.............Успех!
                            хахаха разузнаване? От ЦРУ най се опасявам аз, ама те не се издават, стоят и дебнат.

Коментар

• Така е.Бил ми се обади снощи.Бил Гейтс.Та Бил ми вика "Идвам в понеделник с куфачре пълно с чекове и договори за милиярди".
                              Ама Graham -- тва заради трейса ли така се е трогнал г-н Гейтс ей тея американци много им идва ипотечния проблем, щом бегат насам... и после се чудиме защо лева поскъпнал спрямо долара

Коментар

• http://www.investor.bg/?id=56380

може пък и да бием рекорда

Коментар

Working...
                                X