If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Толкова малко акции, срещу толкова много пари - 33 милиарда свеж кеш чака да бъде вложен еййййй. Верно Сашето от Карол ще е прав, Софикс на 5 500 скоро SmileSmileSmile.
Стенли верно - таман ще стигне тоя кеш да се удвои сегашната капитализация Убаво го е сметнал човека, може и толкова да стане...
ами какъв ли ще е резултата за другите ИПО-та при тоя кеш, хич да не играеме, по-добре ще е май
Вече започнах да се притеснявам дали ще може да подобрим световния рекорд от 1600...
Ще бъде много жалко ако останем в подножието на рекорда с 1500 например...
Къде бяха тук социолозите и гласуването по телефона за любима песен по радиото, с което да се ясни резултатите до момента?
Ако Сомони са патриоти и видят ,че презаписването е под 1600, аз ги призовавам да го удължат и за понеделник, още повече,че проспекта им го позволява, за да не се излагаме с второ място- един път ни е се паднало да сме в Breaking News na всички телевизии по света.
Поколенията няма да ни простят, ако изпуснем тоя шанс !
П.С. Рзделен съм между смешната страна на нещата и сериозния принос, който би имал рекорда на ИПО, за имиджа на България като желана топ-дестинация за инвестиции.
Нека жертваме Трейс пред олатара на България !
Малиииййййй, народо е откачил бе .... - пихте ли си хапчетата, че да не задръстите "Пирогов", че там хорицата нямат кинти
Време е за уйкенду
В неделя си върнете часовниците с час назад и който от където е - кой на избори, кой за гъби
Сполай Ви - отивам да си изтегля от банкомата кинти да си изхарча 1 акцийка в някой Спа-хотел и да си направя кеф на душичката, че от ТРЕЙСо комай нема да закача
Tочно и аз тва имах Напредвид Стенли, за тва се кефи също и големото куче, е жалко ще е ако все пак не упееме да биеме световния рекорд айде дано надхвърлиме 1600 /току що прочетохме с кучето у инвестора че това бил предишния рекорд/
ами така си е кой е виновен че Трейса пускат толкова малко акции а парите са много
Толкова малко акции, срещу толкова много пари - 33 милиарда свеж кеш чака да бъде вложен еййййй. Верно Сашето от Карол ще е прав, Софикс на 5 500 скоро . Той сигурно това е имал предвид с прогнозата си, неусвоения кеш за Трейса ще запали рейса към 5 500 .
Tочно и аз тва имах Напредвид Стенли, за тва се кефи също и големото куче, е жалко ще е ако все пак не упееме да биеме световния рекорд айде дано надхвърлиме 1600 /току що прочетохме с кучето у инвестора че това бил предишния рекорд/
ами така си е кой е виновен че Трейса пускат толкова малко акции а парите са много
Балонното презаписване ще усложни животеца на много хора пуснали многомилионни поръчки . Първо малка среща в КФН, после срещичка с т.нар финансово разузнаване. Само не си мислете, че ще се измъкнете с приказка - Аааааа, ама аз исках да взема за 10 000 лева и затова пуснах за 10 милиона . Тогава падате в лапите на КФН . С една дума мислете му...... или доказвате произхода на паричките които сте заявили или.............Успех!
хахаха разузнаване? От ЦРУ най се опасявам аз, ама те не се издават, стоят и дебнат.
Hahahah, za CIA ne znam, ama baia populvane na deklaraciiki shte padne...
NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Еха Стенли, здравей, големото куче се кефи на IPO-то, ама нещо май е истрещяло и неможа да познае презаписа, а обикновено познава много абе викам си - Щом не можа да познае презаписа, има некакви сложни фактори, айде да се свършва с тва IPO, че да си гледаме играта по другите позиции ...
А Ветре, нИдей така, тва 1 500 пъти презапис е за Убаво да знайш . Много Арна таз компания . Бреййй. И дет вика един по долу - верно парите на Ората са реални, е кво толкова егати 33 милиарда кеш като не може да извадим за къде сме ръгнали . Ай наздраве Ветре, за Ората дето ще ги водят скоро по разните институции да пишат листове .
Балонното презаписване ще усложни животеца на много хора пуснали многомилионни поръчки . Първо малка среща в КФН, после срещичка с т.нар финансово разузнаване. Само не си мислете, че ще се измъкнете с приказка - Аааааа, ама аз исках да взема за 10 000 лева и затова пуснах за 10 милиона . Тогава падате в лапите на КФН . С една дума мислете му...... или доказвате произхода на паричките които сте заявили или.............Успех!
хахаха разузнаване? От ЦРУ най се опасявам аз, ама те не се издават, стоят и дебнат.
Така е.Бил ми се обади снощи.Бил Гейтс.Та Бил ми вика "Идвам в понеделник с куфачре пълно с чекове и договори за милиярди".
Ама Graham -- тва заради трейса ли така се е трогнал г-н Гейтс ей тея американци много им идва ипотечния проблем, щом бегат насам... и после се чудиме защо лева поскъпнал спрямо долара
Коментар