If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо се позагубиха бодряшките коментари по тази иначе избушена позиция....няма пара....къде е Батя да се посмеем........всичко на 1 лв., за мен е тотална промоция....
Не е ясно дали и 1 лев няма да е доста висока цена.... след време.
В бърза помощ няма да ви откажат да ви прегледат и двамата.
Глупостта ви е безгранична.
Безкрайната глупост може да се измери чрез мерилото за глупости, което е един Караиванов. За удобство, по ясна разбираемост и по лесно представа, десетата от един Караиванов е наречена Скайлоукър, а стотната - един Пепун. Всички останали мерни еденици за глупост са комбинация от горните три мерки, като безкрайната глупост се бележи с един караиванов/ един скайлоукър на степен един пепун - 1.
- 1 е, защото се предполага, че поне човека, който е направил форума, има малко акъл в главата си, но и това не се знае с сигурност.
За втори път отбелязвам, че си претърпял мозъчен фалит.
Аха ... ама поне нямам Монбат на 15 лева ...
Може да съм луд, ама не съм тъп ...
Поздрави !
Ами то вече 2 години е така нали Пипоне?! Или поне ти от 2 години ъпъросваш всеки ден в тоя форум?!
Много повече от 2 години, но тогава времената и конюктурата бяха съвсем различни - няма да се повторят в близките 25 години поне, ако въобще някога....
По голям балон от Монбат не виждам на БФБ в момента, може би само Пътя може да го конкурира....
Нещо се позагубиха бодряшките коментари по тази иначе избушена позиция....няма пара....къде е Батя да се посмеем........всичко на 1 лв., за мен е тотална промоция....
Не е ясно дали и 1 лев няма да е доста висока цена.... след време.
В бърза помощ няма да ви откажат да ви прегледат и двамата.
Глупостта ви е безгранична.
Безкрайната глупост може да се измери чрез мерилото за глупости, което е един Караиванов. За удобство, по ясна разбираемост и по лесно представа, десетата от един Караиванов е наречена Скайлоукър, а стотната - един Пепун. Всички останали мерни еденици за глупост са комбинация от горните три мерки, като безкрайната глупост се бележи с един караиванов/ един скайлоукър на степен един пепун - 1.
- 1 е, защото се предполага, че поне човека, който е направил форума, има малко акъл в главата си, но и това не се знае с сигурност.
За втори път отбелязвам, че си претърпял мозъчен фалит.
връзка има това, че хората не купуват автомобили, фирмите намаляват производството, на места го спират. съответно намаляват и порчъките за акумулатори.
Коментар