IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от споменЪ
    Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
    Първоначално изпратено от ЛЕКС
    Първоначално изпратено от e$trade
    Ако съм на мястото на Бобоков, отдавна да съм продал всичко свързано с тоя Монбат...
    Ако има кой да купи.
    Говорите изключително големи глупости.
    Предполагам, че не сте се взели насериозно и да си въобразявате, че с подобни приказки ще повлияете на някой.
    момче, опомни се. от година и половина пишеш едни и същи простотии: как другите говорили глупости, как се вземали насериозно, как си въобразявали, че ще повлияят на някой. виж какви бяха цените (не само по тази позиция), виж какви са цените днес, прочети си пак коментара и се замисли.
    препоръка е!
    Този е идиот. Напразно се хабиш. Препоръката ти със сигурност няма да хване дикиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
      Ако съм на мястото на Бобоков, отдавна да съм продал всичко свързано с тоя Монбат...
      Ако има кой да купи.
      Предполагам, че не сте се взели насериозно и да си въобразявате, че с подобни приказки ще повлияете на някой.
      момче, опомни се. от година и половина пишеш едни и същи простотии: как другите говорили глупости, как се вземали насериозно, как си въобразявали, че ще повлияят на някой. виж какви бяха цените (не само по тази позиция), виж какви са цените днес, прочети си пак коментара и се замисли.
      препоръка е!

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
        Колко производства и бизнеси пускат кепенците, в тези тежки времена....не, че е хубаво да се приказва така, но е интересно кой от двата Монбат или Елхип първи ще пусне кепенцата....едва ли в БГили Европа са се разтърсили за продукцията им....само не знам на какво разчита един инвеститор в такава акция??
        Инвеститора може да разчита на поне три неща:

1. На дивидент - в случая не повече от 0.00 пв на акция

2. Ценова разлика - тук в най-добрия случай яко отрицателна....

3. Благодарността на мажоритаря ...... за наивността на повярвалите дребни, средни и др. акционери в рамките на смешния свободен обем... Но се съмнявам, че ще има благодарност. По скоро ще има упрек защо повярвалите в началото не са продължили да наливат ... в продънената бъчва до ....края....

Но в училището на живота няма почивни дни, така че урока ..... макар и за някои малко скъпичък си остава.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ЛЕКС
          Ако има кой да купи.

Коментар

• Колко производства и бизнеси пускат кепенците, в тези тежки времена....не, че е хубаво да се приказва така, но е интересно кой от двата Монбат или Елхип първи ще пусне кепенцата....едва ли в БГили Европа са се разтърсили за продукцията им....само не знам на какво разчита един инвеститор в такава акция??

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
              Ако има кой да купи.

Коментар

• Ако съм на мястото на Бобоков, отдавна да съм продал всичко свързано с тоя Монбат...

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
                  Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                  Малеее ..само ако от Бобока идва тоз up здраве му кажи ! Ама май че не е само заради него ....представяте ли си като се включат и другите ....пешката ще си оскубе мустака заедно със свети Нагъзаки !
                  Да не губим чуство за реалност....
                  Всяко волно или немолно трептене на пазара ..... си остава такова в .... чаша с вода.
                  С този свободен обем при тази тъкмо започваща да се усеща и у нас криза ..... всичката гюрултия ще доведе до допълнително обезкръвяване на фабричката и на мажоритаря; Стига да не почнат да правят акумулатори за джипките в .... Ловеч.По 10 на месеца, това прави .... на година ..... сериозна работа..... Лошото е, че до края на кризата няма кой да ги купува, дори за 1000 евро, но това е дъпъг разговор.
                  Преди време един авер от Монтана ми каза, че бачкаторите в Монбат са ги разпуснали и завода не работи. Да не би да са го пуснали пак.
                  Малко ме съмнява да са го пуснали. По-скоро "Бобока" с "народни" пари се ебава с такива като COBOSCHETO
                  Мненията ми не са препоръка за взимане на инвестиционно решение

И още нещо:
                  човешката глупост е

Коментар

• [quote="Остап Бендер"]
                    Кога е това "преди време", 89 година ли ?
                    Преди около 3 седмици. То Подова керамика в Монтана отдавна е спряна /около 3-4/ месеца и няма никой в завода. Май тогава някъде са спрели и Монбат и не са го пускали от тогава.[/quote

Освен социалните ти помощи нищо друго не са спрели.

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                      Кога е това "преди време", 89 година ли ?
                      Преди около 3 седмици. То Подова керамика в Монтана отдавна е спряна /около 3-4/ месеца и няма никой в завода. Май тогава някъде са спрели и Монбат и не са го пускали от тогава.

Коментар

• Кога е това "преди време", 89 година ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ЛЕКС
                          Малеее ..само ако от Бобока идва тоз up здраве му кажи ! Ама май че не е само заради него ....представяте ли си като се включат и другите ....пешката ще си оскубе мустака заедно със свети Нагъзаки !
                          Всяко волно или немолно трептене на пазара ..... си остава такова в .... чаша с вода.
                          С този свободен обем при тази тъкмо започваща да се усеща и у нас криза ..... всичката гюрултия ще доведе до допълнително обезкръвяване на фабричката и на мажоритаря; Стига да не почнат да правят акумулатори за джипките в .... Ловеч.По 10 на месеца, това прави .... на година ..... сериозна работа..... Лошото е, че до края на кризата няма кой да ги купува, дори за 1000 евро, но това е дъпъг разговор.
                          Преди време един авер от Монтана ми каза, че бачкаторите в Монбат са ги разпуснали и завода не работи. Да не би да са го пуснали пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO

Коментар

• Обичам да гледам оголените дупенца и наведените стойки на Остапчо-малоумника и Пешо-голтака.

Коментар

• Малеее ..само ако от Бобока идва тоз up здраве му кажи ! Ама май че не е само заради него ....представяте ли си като се включат и другите ....пешката ще си оскубе мустака заедно със свети Нагъзаки !

Коментар

Working...
                                X