Първоначално изпратено от споменЪ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от ЛЕКСПървоначално изпратено от e$tradeАко съм на мястото на Бобоков, отдавна да съм продал всичко свързано с тоя Монбат...
Предполагам, че не сте се взели насериозно и да си въобразявате, че с подобни приказки ще повлияете на някой.
препоръка е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от e$tradeКолко производства и бизнеси пускат кепенците, в тези тежки времена....не, че е хубаво да се приказва така, но е интересно кой от двата Монбат или Елхип първи ще пусне кепенцата....едва ли в БГили Европа са се разтърсили за продукцията им....само не знам на какво разчита един инвеститор в такава акция??
1. На дивидент - в случая не повече от 0.00 пв на акция
2. Ценова разлика - тук в най-добрия случай яко отрицателна....
3. Благодарността на мажоритаря ...... за наивността на повярвалите дребни, средни и др. акционери в рамките на смешния свободен обем... Но се съмнявам, че ще има благодарност. По скоро ще има упрек защо повярвалите в началото не са продължили да наливат ... в продънената бъчва до ....края....
Но в училището на живота няма почивни дни, така че урока ..... макар и за някои малко скъпичък си остава.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЛЕКСПървоначално изпратено от e$tradeАко съм на мястото на Бобоков, отдавна да съм продал всичко свързано с тоя Монбат...
Предполагам, че не сте се взели насериозно и да си въобразявате, че с подобни приказки ще повлияете на някой.
Коментар
-
Колко производства и бизнеси пускат кепенците, в тези тежки времена....не, че е хубаво да се приказва така, но е интересно кой от двата Монбат или Елхип първи ще пусне кепенцата....едва ли в БГили Европа са се разтърсили за продукцията им....само не знам на какво разчита един инвеститор в такава акция??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от ЛЕКСПървоначално изпратено от COBOSCHETOМалеее ..само ако от Бобока идва тоз up здраве му кажи ! Ама май че не е само заради него ....представяте ли си като се включат и другите ....пешката ще си оскубе мустаказаедно със свети Нагъзаки !
Всяко волно или немолно трептене на пазара ..... си остава такова в .... чаша с вода.
С този свободен обем при тази тъкмо започваща да се усеща и у нас криза ..... всичката гюрултия ще доведе до допълнително обезкръвяване на фабричката и на мажоритаря; Стига да не почнат да правят акумулатори за джипките в .... Ловеч.По 10 на месеца, това прави .... на година ..... сериозна работа..... Лошото е, че до края на кризата няма кой да ги купува, дори за 1000 евро, но това е дъпъг разговор.Мненията ми не са препоръка за взимане на инвестиционно решение
И още нещо:
човешката глупост е
Коментар
-
[quote="Остап Бендер"]Първоначално изпратено от COBOSCHETOКога е това "преди време", 89 година ли?
Освен социалните ти помощи нищо друго не са спрели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЛЕКСПървоначално изпратено от COBOSCHETOМалеее ..само ако от Бобока идва тоз up здраве му кажи ! Ама май че не е само заради него ....представяте ли си като се включат и другите ....пешката ще си оскубе мустаказаедно със свети Нагъзаки !
Всяко волно или немолно трептене на пазара ..... си остава такова в .... чаша с вода.
С този свободен обем при тази тъкмо започваща да се усеща и у нас криза ..... всичката гюрултия ще доведе до допълнително обезкръвяване на фабричката и на мажоритаря; Стига да не почнат да правят акумулатори за джипките в .... Ловеч.По 10 на месеца, това прави .... на година ..... сериозна работа..... Лошото е, че до края на кризата няма кой да ги купува, дори за 1000 евро, но това е дъпъг разговор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETOМалеее ..само ако от Бобока идва тоз up здраве му кажи ! Ама май че не е само заради него ....представяте ли си като се включат и другите ....пешката ще си оскубе мустаказаедно със свети Нагъзаки !
С този свободен обем при тази тъкмо започваща да се усеща и у нас криза ..... всичката гюрултия ще доведе до допълнително обезкръвяване на фабричката и на мажоритаря; Стига да не почнат да правят акумулатори за джипките в .... Ловеч.По 10 на месеца, това прави .... на година ..... сериозна работа..... Лошото е, че до края на кризата няма кой да ги купува, дори за 1000 евро, но това е дъпъг разговор.
Коментар
Коментар