Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от COBOSCHETOМмм ELHIM че на 1.11 .....сладичко ....
Ти обаче като толкова разбираш,защо ли гълташ вода като потъващ кораб?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от COBOSCHETOМмм ELHIM че на 1.11 .....сладичко ....
Ти обаче като толкова разбираш,защо ли гълташ вода като потъващ кораб?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от COBOSCHETOМмм ELHIM че на 1.11 .....сладичко ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от e$tradeЧудя се що за балък трябва да е някой, да си "боцка" хартийки, равнявайки на 140 млн. лв. пазарна капитализация тоя Монбат?? И 20 млн. са и много за тоя бизнес с акумулатори....
Та вижте къде, къде по атрактивни като цени и ПЕРСПЕКТИВНИ за след 5-10 години компании има на БФБ примерно....за в близките години, малко трудно да се каже, че някоя компания на БФБ ще е перспективна....
А е много ясно, че хората няма да се върнаг към каруците заради кризата като някакви хъхряци, а кола без акумулатор не може.
Монбатът и Елхимът - добра идея за пазаруване сега - да.
Лично мнение, разбира се, и хич не съм никъв, дето да ме вземате на сериозно, щото и аз не се вземам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от e$tradeЧудя се що за балък трябва да е някой, да си "боцка" хартийки, равнявайки на 140 млн. лв. пазарна капитализация тоя Монбат?? И 20 млн. са и много за тоя бизнес с акумулатори....
Та вижте къде, къде по атрактивни като цени и ПЕРСПЕКТИВНИ за след 5-10 години компании има на БФБ примерно....за в близките години, малко трудно да се каже, че някоя компания на БФБ ще е перспективна....
А е много ясно, че хората няма да се върнаг към каруците заради кризата като някакви хъхряци, а кола без акумулатор не може.
Монбатът и Елхимът - добра идея за пазаруване сега - да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Пухче
бате нещо се размърда
Коментар
-
Много трудно....след 1-2 години вероятно и цените ще са доста по-ниски и тогава ще се види и компаниите как се представят....според мен Химимпорт, Индустриален Холдинг и Синергон Холдинг, Албена ще ги има и след кризата и след 2-3 години и ще успеят да просъществуват..може кризата да прероди накои мажоритари, други да се сменят.....но покупки, преди да се види как се представят тези компании в следващите поне 1-2 години едва ли е желателно - според мен.....със сигурност Монбат едва ли ще е перспективна компания след 1-2 години, ако просъществува въобще...кой знае след 2-3 какви ще са акумулаторите и от какво и как ще се прозвеждат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от e$tradeЧудя се що за балък трябва да е някой, да си "боцка" хартийки, равнявайки на 140 млн. лв. пазарна капитализация тоя Монбат?? И 20 млн. са и много за тоя бизнес с акумулатори....
Коментар
-
Чудя се що за балък трябва да е някой, да си "боцка" хартийки, равнявайки на 140 млн. лв. пазарна капитализация тоя Монбат?? И 20 млн. са и много за тоя бизнес с акумулатори....
Коментар
-
Първоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от ЛЕКСПървоначално изпратено от e$tradeНещо се позагубиха бодряшките коментари по тази иначе избушена позиция....няма пара....къде е Батя да се посмеем........всичко на 1 лв., за мен е тотална промоция....
Глупостта ви е безгранична.
- 1 е, защото се предполага, че поне човека, който е направил форума, има малко акъл в главата си, но и това не се знае с сигурност.
Може да съм луд, ама не съм тъп ...
Поздрави !
Коментар
Коментар