IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
    Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
    Първоначално изпратено от COBOSCHETO
    Ммм ELHIM че на 1.11 .....сладичко ....
    По тази трябва да се купува,но Монбат е за сел с много ниска цел!Под 2.70 вече.
    Петкане, от акции никога не си разбирал и много ми е трудно да разбера, каква е тая атака, която провеждаш с гъза напред.
    Може и да не разбирам нищо от акции,но специално за Монбат нямам грешки до сега, не мислиш ли?

Ти обаче като толкова разбираш,защо ли гълташ вода като потъващ кораб?
    "Безгрешния"
    Аргументите ти за обратното ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      Петкане, от акции никога не си разбирал и много ми е трудно да разбера, каква е тая атака, която провеждаш с гъза напред.
      Може и да не разбирам нищо от акции,но специално за Монбат нямам грешки до сега, не мислиш ли?

"Безгрешния"

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO

Коментар

• Ммм ELHIM че на 1.11 .....сладичко ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                Първоначално изпратено от e$trade
                Чудя се що за балък трябва да е някой, да си "боцка" хартийки, равнявайки на 140 млн. лв. пазарна капитализация тоя Монбат?? И 20 млн. са и много за тоя бизнес с акумулатори....

Та вижте къде, къде по атрактивни като цени и ПЕРСПЕКТИВНИ за след 5-10 години компании има на БФБ примерно....за в близките години, малко трудно да се каже, че някоя компания на БФБ ще е перспективна....
                Ама само 140 000 000 ли струва вече - баси апетитното !!!

А е много ясно, че хората няма да се върнаг към каруците заради кризата като някакви хъхряци, а кола без акумулатор не може.

Монбатът и Елхимът - добра идея за пазаруване сега - да.
                Елхима - много по добра. Увеличиха материалните запаси на дъното на оловото.

Лично мнение, разбира се, и хич не съм никъв, дето да ме вземате на сериозно, щото и аз не се вземам.

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
                  Чудя се що за балък трябва да е някой, да си "боцка" хартийки, равнявайки на 140 млн. лв. пазарна капитализация тоя Монбат?? И 20 млн. са и много за тоя бизнес с акумулатори....

Та вижте къде, къде по атрактивни като цени и ПЕРСПЕКТИВНИ за след 5-10 години компании има на БФБ примерно....за в близките години, малко трудно да се каже, че някоя компания на БФБ ще е перспективна....
                  Ама само 140 000 000 ли струва вече - баси апетитното !!!

А е много ясно, че хората няма да се върнаг към каруците заради кризата като някакви хъхряци, а кола без акумулатор не може.

Монбатът и Елхимът - добра идея за пазаруване сега - да.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Естрада що не вземеш да млъкнеш най-накрая,

щото от толкова напъни по позицията, освен да напълниш гащите,

друго няма да постигнеш..........хахахахахахаха.....!:-)))

Коментар

• бате нещо се размърда

Коментар

• Много трудно....след 1-2 години вероятно и цените ще са доста по-ниски и тогава ще се види и компаниите как се представят....според мен Химимпорт, Индустриален Холдинг и Синергон Холдинг, Албена ще ги има и след кризата и след 2-3 години и ще успеят да просъществуват..може кризата да прероди накои мажоритари, други да се сменят.....но покупки, преди да се види как се представят тези компании в следващите поне 1-2 години едва ли е желателно - според мен.....със сигурност Монбат едва ли ще е перспективна компания след 1-2 години, ако просъществува въобще...кой знае след 2-3 какви ще са акумулаторите и от какво и как ще се прозвеждат...

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade

предложи някоя перспективна за след 5-10г, колкото да даде ориентир

Коментар

• Изнервени ми се видите нещо инвеститорчета?Ама вече съм на линия така че гащи долу

Коментар

• Чудя се що за балък трябва да е някой, да си "боцка" хартийки, равнявайки на 140 млн. лв. пазарна капитализация тоя Монбат?? И 20 млн. са и много за тоя бизнес с акумулатори....

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
                                Първоначално изпратено от Storm
                                Първоначално изпратено от ЛЕКС
                                Първоначално изпратено от e$trade
                                Нещо се позагубиха бодряшките коментари по тази иначе избушена позиция....няма пара....къде е Батя да се посмеем........всичко на 1 лв., за мен е тотална промоция....
                                Не е ясно дали и 1 лев няма да е доста висока цена.... след време.
                                В бърза помощ няма да ви откажат да ви прегледат и двамата.
                                Глупостта ви е безгранична.
                                Безкрайната глупост може да се измери чрез мерилото за глупости, което е един Караиванов. За удобство, по ясна разбираемост и по лесно представа, десетата от един Караиванов е наречена Скайлоукър, а стотната - един Пепун. Всички останали мерни еденици за глупост са комбинация от горните три мерки, като безкрайната глупост се бележи с един караиванов/ един скайлоукър на степен един пепун - 1.
                                - 1 е, защото се предполага, че поне човека, който е направил форума, има малко акъл в главата си, но и това не се знае с сигурност.
                                За втори път отбелязвам, че си претърпял мозъчен фалит.
                                Аха ... ама поне нямам Монбат на 15 лева ...
                                Може да съм луд, ама не съм тъп ...
                                Поздрави !
                                Нямаш на 15,00, но няма да имаш и на 3,50.....!!! повече от сигурно е...

Коментар

Working...
                                X