IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
    На някой пак 14 % up за седмица не са му добре дошли и биле шит ! А за нивата от днес какво да ви кажа ..скоро ще са блян за някой и кеф за други.Които не е хванал тренда сега му остава само да плюе.
    бобоков си купува не вервам да е чужд

Коментар

• На някой пак 14 % up за седмица не са му добре дошли и биле шит ! А за нивата от днес какво да ви кажа ..скоро ще са блян за някой и кеф за други.Които не е хванал тренда сега му остава само да плюе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Първоначално изпратено от Остап Бендер
        Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
        Аз пък имам монтбатки. Не са много но имам. Купих ги преди време на 4.08лв. И ме е яд, че на 3.50 не купих още.
        Винаги си бил малоумник.
        Значи вече сте двама :-)

"Те се скитаха в полето винаги двама,винаги
        две усмихнати хлапета,цели в прах и драскотини..."
        Лукът е олигофрен. Въобще не ме сравнявай с него.
        Спор да няма - истината казваш.Но ти аджеба защо стискаш този ШИТ ?
        Мислех, че мога да направя кинти от него. Но вече започвам да се замислям дали да не го шитна.Ако бях купил на 3.50 както си мислех сега по всяка вероятност щях да ги отсвиря на печалба. Но аз съм ги взел на 4.08. Гадост.

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
          Първоначално изпратено от Петър Караиванов
          Аз пък имам монтбатки. Не са много но имам. Купих ги преди време на 4.08лв. И ме е яд, че на 3.50 не купих още.
          Винаги си бил малоумник.

Спор да няма - истината казваш.Но ти аджеба защо стискаш този ШИТ ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
            Винаги си бил малоумник.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
              Винаги си бил малоумник.

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
                Винаги си бил малоумник.

Коментар

• Аз пък имам монтбатки. Не са много но имам. Купих ги преди време на 4.08лв. И ме е яд, че на 3.50 не купих още.

Коментар

• примера с кинескопите е доста добър - прекалено рискова концентрация в производство на продукт който може в близките години да е ненужен. това е единствената акция на БФБ за която винаги съм знаел че никога няма да купя

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
                      Единствената отрицателна енергия е от лъжливите очаквания, както и неадекватните бодряшки изказвания на бандата платени участници във форума....
                      Платена е баба ти.
                      Иди на доктор. Чакат те.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader
                        Кога излязоха първите LCD телевизори? А в магазините не се ли продават още и от стария тип с кинескоп? А колко години ще минат докато всички си ги сменят с новия тип?
                        В твоите думи има логика, но нещата изобщо не стават толкова бързо!
                        В България се продават още тия с кинескоп, но в Германия не.

Въпрос на 1 година е да изчезнат и при нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                          Така е трейдър,

като му дойде времето ще навлезем в новата технология,

засега леки автомобили, средно и тежко товарни на акумулатори,

това е .........другото са мечти, особено за тежките тирове,

скоро не чакайте!;-))
                          Пример....това е толкова отрицателно и грозно мнение, че няма накъде повече....нищо, както изчезна от Булстрад, Моста, така ще се махне и от тук, като падне примерно на 2 лв.....хехехе....

Коментар

• Единствената отрицателна енергия е от лъжливите очаквания, както и неадекватните бодряшки изказвания на бандата платени участници във форума....

Коментар

• Така е трейдър,

като му дойде времето ще навлезем в новата технология,

засега леки автомобили, средно и тежко товарни на акумулатори,

това е .........другото са мечти, особено за тежките тирове,

скоро не чакайте!;-))

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
                                ....а като има телевизори със стари кинескопи, дали е пак толкова печелившо да се прозвеждат, колкото е било когато са били на мода??
                                Ами чисто принципно - може и по-печелившо да е, поне за известно време. Ама не това е въпросът сега.
                                Хубавото на тия приказки е че времето показва кой е бил крив и кой прав. Според мен в сегашната ситуация, това си остава една от най-добрите акции в БГ. Спада в печалбата няма да бъде толкова сериозен колкото в други отрасли според мен, а и доброто управление, прозрачността и доверието което спечелиха ще дадат резултат.

Предполагам че ще намериш за какво да се захванеш пак, за да излееш отрицателната си енергия, ама нямам намерение да те убеждавам в каквото и да е.

Успех ти желая в инвестициите!

Коментар

Working...
                                X