Първоначално изпратено от COBOSCHETO
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Остап БендерАз пък имам монтбатки. Не са много но имам. Купих ги преди време на 4.08лв. И ме е яд, че на 3.50 не купих още.
"Те се скитаха в полето винаги двама,винаги
две усмихнати хлапета,цели в прах и драскотини..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Остап БендерАз пък имам монтбатки. Не са много но имам. Купих ги преди време на 4.08лв. И ме е яд, че на 3.50 не купих още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Остап БендерАз пък имам монтбатки. Не са много но имам. Купих ги преди време на 4.08лв. И ме е яд, че на 3.50 не купих още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Остап БендерАз пък имам монтбатки. Не са много но имам. Купих ги преди време на 4.08лв. И ме е яд, че на 3.50 не купих още.
Коментар
-
pastir
Първоначално изпратено от BSEtraderКога излязоха първите LCD телевизори? А в магазините не се ли продават още и от стария тип с кинескоп? А колко години ще минат докато всички си ги сменят с новия тип?
В твоите думи има логика, но нещата изобщо не стават толкова бързо!
Въпрос на 1 година е да изчезнат и при нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПепиТака е трейдър,
като му дойде времето ще навлезем в новата технология,
засега леки автомобили, средно и тежко товарни на акумулатори,
това е .........другото са мечти, особено за тежките тирове,
скоро не чакайте!;-))
Коментар
-
Първоначално изпратено от e$trade....а като има телевизори със стари кинескопи, дали е пак толкова печелившо да се прозвеждат, колкото е било когато са били на мода??
Хубавото на тия приказки е че времето показва кой е бил крив и кой прав. Според мен в сегашната ситуация, това си остава една от най-добрите акции в БГ. Спада в печалбата няма да бъде толкова сериозен колкото в други отрасли според мен, а и доброто управление, прозрачността и доверието което спечелиха ще дадат резултат.
Предполагам че ще намериш за какво да се захванеш пак, за да излееш отрицателната си енергия, ама нямам намерение да те убеждавам в каквото и да е.
Успех ти желая в инвестициите!
Коментар
Коментар