Първоначално изпратено от Пепи
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от ЛЕКСПървоначално изпратено от e$tradeНещо се позагубиха бодряшките коментари по тази иначе избушена позиция....няма пара....къде е Батя да се посмеем........всичко на 1 лв., за мен е тотална промоция....
Глупостта ви е безгранична.
- 1 е, защото се предполага, че поне човека, който е направил форума, има малко акъл в главата си, но и това не се знае с сигурност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от ЛЕКСПървоначално изпратено от e$tradeНещо се позагубиха бодряшките коментари по тази иначе избушена позиция....няма пара....къде е Батя да се посмеем........всичко на 1 лв., за мен е тотална промоция....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от ЛЕКСПървоначално изпратено от e$tradeНещо се позагубиха бодряшките коментари по тази иначе избушена позиция....няма пара....къде е Батя да се посмеем........всичко на 1 лв., за мен е тотална промоция....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЛЕКСПървоначално изпратено от e$tradeНещо се позагубиха бодряшките коментари по тази иначе избушена позиция....няма пара....къде е Батя да се посмеем........всичко на 1 лв., за мен е тотална промоция....
Коментар
Коментар