IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Крадебил, това го писа във вторник! Смешник такъв, 1000 прогнози ти се провалиха вече, но продължаваш да повтаряш едно и също като развален грамофон. Баси безочливия дебил, уникат!

Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    Утре сме пак на пързалката,спокойно.....вероятността утре или в четвъртък на мониторите да светне 8.ХХ става все по-голяма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
      Единствено се опитвам да предпазя хората да се набълбукат с падащи акции. Разбира се че ще дойде момента в който ще поемат нагоре,но не и преди да минем през 7.207.50 А ти си дръж твойте,ако искаш си купувай още на падащ пазар - решението си е твое,но не повличай и други със себе си.И си пий "студената водица" сам.
      въпросът ми е как така реши че ще падат като доказа с предният си пост че не си чел отчетите и незпознаваш компанията и пазара и?

Разрови се в старите ми постове и виж на никой не съм препоръчал да купува... просто смятам че е глупава идея да се продава компания с такива резултати и да се държът на по шитави компании ама всеки си знае...

А вие прекалявате в тролванията и манипулацииите

не е препоръка
      Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
        ама вие троловете няма да се откажете еи...

единият чел недочел дава инвестициони съвети срещу 100 лв без да познава компанията и на кои пазар работи ама дава... Чудя се ако предупреди потенциален клиент преди да му е взел парите непознавам компанията, незнам на кои пазар работи не съм им чел отчетите... дали някои ще му плати за съвет...

Другият го надтролят с нещо в форума веднага се опитва да го извърти в своя полза като когато цитираше прогнози на други форумни очастници за цената на акцията и цитираше спад като ползваше старите цени от преди увеличеинието на капитала ... демек двоино за да изглежда по нереално

Неразбрахте ли че вече няма кои да уплашите от по дребните инвестиори те вече избяха в момента продават само фондове които са в омагьоният кръг... продават най-добрите си акции защото са паднали най-малко и си оставят по-шитавите който са паднали повече обаче неосъзнават че като останат само с по шитавите няма кои да си вложи парите си при тях... просто изглежда глупаво да вложиш пари във фонд които има само шитави акции... само си помислете как би звучал следният рекламен слоган (На нас са ни останали само акциите които са паднали най-много...)

Колкото до мен форумни тролчета не се притеснявайте... Аз се подготвям да изкарам голямата криза на Монбат и можеби зелено...

Не е препоръка за покупко продажба на акции, активи и каквото и да е друго... нито за тролване без познаване на материята
        Единствено се опитвам да предпазя хората да се набълбукат с падащи акции. Разбира се че ще дойде момента в който ще поемат нагоре,но не и преди да минем през 7.207.50 А ти си дръж твойте,ако искаш си купувай още на падащ пазар - решението си е твое,но не повличай и други със себе си.И си пий "студената водица" сам.

Коментар

ама вие троловете няма да се откажете еи...

единият чел недочел дава инвестициони съвети срещу 100 лв без да познава компанията и на кои пазар работи ама дава... Чудя се ако предупреди потенциален клиент преди да му е взел парите непознавам компанията, незнам на кои пазар работи не съм им чел отчетите... дали някои ще му плати за съвет...

Другият го надтролят с нещо в форума веднага се опитва да го извърти в своя полза като когато цитираше прогнози на други форумни очастници за цената на акцията и цитираше спад като ползваше старите цени от преди увеличеинието на капитала ... демек двоино за да изглежда по нереално

Неразбрахте ли че вече няма кои да уплашите от по дребните инвестиори те вече избяха в момента продават само фондове които са в омагьоният кръг... продават най-добрите си акции защото са паднали най-малко и си оставят по-шитавите който са паднали повече обаче неосъзнават че като останат само с по шитавите няма кои да си вложи парите си при тях... просто изглежда глупаво да вложиш пари във фонд които има само шитави акции... само си помислете как би звучал следният рекламен слоган (На нас са ни останали само акциите които са паднали най-много...)

Колкото до мен форумни тролчета не се притеснявайте... Аз се подготвям да изкарам голямата криза на Монбат и можеби зелено...

Не е препоръка за покупко продажба на акции, активи и каквото и да е друго... нито за тролване без познаване на материята
          Така е,щот фонд-мениджърите на ДФ се мислят за велики....супердоходност ще отчетат!
          自由西藏

Коментар

• ама вие троловете няма да се откажете еи...

Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от korker
              Първоначално изпратено от Forex Master
              Първоначално изпратено от korker
              Печалбата си я има.
              Няма я печалбата вече... С нея купиха акции... чиято цена продължава да пада!
              Не си прав. Дори и реинвестиране, печалбата си е печалба.
              Не си прав, защото печалба реинвестирана в поевтиняващи акции е по-малка печалба!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                Печалбата си я има.
                Не си прав. Дори и реинвестиране, печалбата си е печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от korker
                  Печалбата си я има.
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• прав си!!!

аз имах в предвид като споменах по-долу, че МОнбат се представят добре... и резултатите които показват са значително добри на фона на тази световна финансова криза... а и не само финансова.....

Т.ч. акцията пада не защото е лоша, а защото почти всички акции падат в момента

Първоначално изпратено от Shemata
                    когато потреблението пада в развитите страни в Европа, все повече и повече хора прибягват до алтернативни начини на превоз... --- градски транспорт, колело и т.н....=> не само това се оказва на продажбите на нови коли, НО и все повече и повече хора почват да НЕ използват толкова често било то нови било то старите си коли => все повече ще намаля и търсенето на тези акумулатори ПРИ ТАЗИ ГЛОБАЛНА КРИЗА!!!
                    Прав си, но какво общо има намаляването на търсенето на акумулатори с цената на акцията?
                    Печалбата си я има.
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв

Дигитална Простотия си написал.....на кой вторичен пазар точно търгуват Монбат с акумулатори? Да нямаш предвид на пазара с вторични суровини?

оф някои които дава акъл не е чел...

С това си изказване доказа че просто не е чел отчетите поясненията към тях и статиите в инвестора и въобще не познаваш компанията и пазара и. Ако беше чел щеше да знаеш...

НЕ СИ ЧЕЛ НЕ ДАВАИ АКЪЛ ИЗЛАГАШ СЕ. А ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПРЕД ХОРАТА КОИТО БИХА ТИ ПОВЯРВАЛИ... ПРОСТО СИ ПИШЕШ ОТ ЗЛОБА ЧЕ СА ТИ СМЯЛИ ЗА ГЛУПАВИТЕ ВЪПРОСИ НА ОСА...

Забавянето в темповете на растеж на автомобилостроенето вероятно може да окаже пряко влияние на производителите на акумулатори, пласиращи своята продукция на т.нар „първичен пазар”. Следва да се има предвид, че продажбите на стартерни батерии на Монбат АД и групата се реализират предимно на т.нар. „вторичен пазар”, поради което евентуална криза в сектора - автомобилостроене би могла да окаже косвено влияние върху продажбите на компани
                      http://www.investor.bg/?cat=5&id=68345
                      Business as Usual

Коментар

звиси колко тежка ще е кризата за тази година очаквам увеличение на продажбите на акумулатори на вторичният пазар на който играе Монбат за догодина незнам ще видим как ще се развие ситуацията ...
                        Дигитална Простотия си написал.....на кой вторичен пазар точно търгуват Монбат с акумулатори? Да нямаш предвид на пазара с вторични суровини?

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
                          Първоначално изпратено от meche_cveti93
                          joda , когато писах преди за теглянията в ДФ .... имах предвид три позиции ...
                          тук , Евроинс и още една .... но и на нея ще и дойде ред.... Не съм купувал , но гледам мача...
                          ...Пълним по малко!
                          Както един виден форумец се изразява-секси акции на секси цени!
                          自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
                            coolice,

когато потреблението пада в развитите страни в Европа, все повече и повече хора прибягват до алтернативни начини на превоз... --- градски транспорт, колело и т.н....=> не само това се оказва на продажбите на нови коли, НО и все повече и повече хора почват да НЕ използват толкова често било то нови било то старите си коли => все повече ще намаля и търсенето на тези акумулатори ПРИ ТАЗИ ГЛОБАЛНА КРИЗА!!!

звиси колко тежка ще е кризата за тази година очаквам увеличение на продажбите на акумулатори на вторичният пазар на който играе Монбат за догодина незнам ще видим как ще се развие ситуацията ...
                            Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                              joda , когато писах преди за теглянията в ДФ .... имах предвид три позиции ...
                              тук , Евроинс и още една .... но и на нея ще и дойде ред.... Не съм купувал , но гледам мача...
                              ...Пълним по малко!
                              自由西藏

Коментар

• joda , когато писах преди за теглянията в ДФ .... имах предвид три позиции ...

Коментар

Working...
                                X