If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
когато потреблението пада в развитите страни в Европа, все повече и повече хора прибягват до алтернативни начини на превоз... --- градски транспорт, колело и т.н....=> не само това се оказва на продажбите на нови коли, НО и все повече и повече хора почват да НЕ използват толкова често било то нови било то старите си коли => все повече ще намаля и търсенето на тези акумулатори ПРИ ТАЗИ ГЛОБАЛНА КРИЗА!!!
Прав си, но какво общо има намаляването на търсенето на акумулатори с цената на акцията?
Печалбата си я има.
когато потреблението пада в развитите страни в Европа, все повече и повече хора прибягват до алтернативни начини на превоз... --- градски транспорт, колело и т.н....=> не само това се оказва на продажбите на нови коли, НО и все повече и повече хора почват да НЕ използват толкова често било то нови било то старите си коли => все повече ще намаля и търсенето на тези акумулатори ПРИ ТАЗИ ГЛОБАЛНА КРИЗА!!!
Първоначално изпратено от coolice
Първоначално изпратено от joda
Първоначално изпратено от Shemata
резулатите, които показва Монбат са супер на фона на тази глобална криза и забавянето на потреблението в редиця водещи световни икономики!!!
Супер отчети и............резултат никакъф!С големи мъки ъп 1%!
@joda пецата даже дава съвети за скъсяване на компания с такива разултати... а за тези с по лош резултат ще ти каже задълже дълга това само срещу 100 лв
@Shemata - да те допълня бате забавянето на потрелблението е по скоро плюс за Монбат... Акумулатор за старата си кола си купуваш не от кеф или защото имаш излишни пари а защото ти трябва. Има забавяне в продажбите на нови коли в западна европа (Монбат не играе с производителите на автомобили) => повече хора ще карат старата си кола => повече хора в западна европа ще сменят акумулатор.... а ние маи се целим в този пазар основно...
Важното е че пазара ги по е без проблем на една сделка... кофти че като теглят от фондовете те трябва да разпродават и продават това което най-малко е паднало и си оставят по шитавите акции които са паднали повече... ама ко да се прави... Такива фондове май си го заслужават да се тегли от тях... така че цикъла се затваря...
резулатите, които показва Монбат са супер на фона на тази глобална криза и забавянето на потреблението в редиця водещи световни икономики!!!
Супер отчети и............резултат никакъф!С големи мъки ъп 1%!
@joda пецата даже дава съвети за скъсяване на компания с такива разултати... а за тези с по лош резултат ще ти каже задълже дълга това само срещу 100 лв
@Shemata - да те допълня бате забавянето на потрелблението е по скоро плюс за Монбат... Акумулатор за старата си кола си купуваш не от кеф или защото имаш излишни пари а защото ти трябва. Има забавяне в продажбите на нови коли в западна европа (Монбат не играе с производителите на автомобили) => повече хора ще карат старата си кола => повече хора в западна европа ще сменят акумулатор.... а ние маи се целим в този пазар основно...
Изводът е, че резултатите са под очакванията! Елементарно Уотсън...
Тоя Фори ще ме скапе от смях.
Джедай, избра ли си вече какъв модел чалма ще носиш по време на кукувото лято?
За пореден път те питам, каква е тази твоя голяма любов към чалмите.
Само за чалми говориш.
Ако ти носиш чалма, това си е твой избор, който мен не ме интересува изобщо.
Но да се превръщаш в ислямист - фанатик тук във форума...
Фори, моето момче, недей така, не се опитвай да ядосаш стария джедай.
Джедай, да не би да се отмяташ от думите си че ще видим софикс под 800 на кукуво лято?!... Още когато го каза ти обещах че ще ти викам Хасан като дойде кукувото лято, или и това си забравил?... Та как е сега, чувстваш ли топлите загряващи лъчи на слънцето от кукувото лято?
Не, не се отмятам от думите си.
А какво ти си ми казал, изобщо не ме интересува.
Просто ми направи впечатление, че само за чалми говориш, което говори за лошия ти вкус.
И да, чувствам, как Софикс тръгва нагоре.
Само за чалми говориш.
Джедай, да не би да се отмяташ от думите си че ще видим софикс под 800 на кукуво лято?!... Още когато го каза ти обещах че ще ти викам Хасан като дойде кукувото лято, или и това си забравил?... Та как е сега, чувстваш ли топлите загряващи лъчи на слънцето от кукувото лято?
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Само за чалми говориш.
Коментар