Круме, няма ли сега да ми се извиниш за дето преди 2 месеца ме обиждаше че съм давал съвети, народа да не се нахвърля на прехвалени ИПО-то (най вече Тодоров и Каолин), и че по-добре е да се купуват добри "стари" акции от пазара. Тогава ме нахока и гарантираше 30 бързи % от участвалите на ИПО. Айде сега да те видим имаш ли малко достойнство!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Емилио, остави хана на мира! Всеки си прави собствени анализи и взема инвестиционните си решения на тяхна база. Не мисля, че трябва така да се заяждаш с някого, защото е взел дадено решение. Заради такива глупости твърде много хора спряха да пишат във форума. В мнението на всеки има някаква доза истина и винаги е добре когато има различни мнения, полезно е за всички!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Димитърсамо че преди година цената е била 6.95 или дори по-ниска
при увеличаване на печалбата с 60% (условно) как тогава ще оправдаеш ръст на цената с 75%?
затова ви казвам че повече от 11 лева му е много засега на акумулатора ви
според мен Монбат пуснаха акциите си на перфектна цена тогава, а сега цената расте не само заради увеличението на приходите и печалбите, но и заради бъдещите очаквания. И евалата на всички, които имат акции!
А то иначе по твоята логика и боклука КАО може да расте, въпреки, че го продадоха на такава нереално високо цена ...
Коментар
�
Коментар