IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Круме, няма ли сега да ми се извиниш за дето преди 2 месеца ме обиждаше че съм давал съвети, народа да не се нахвърля на прехвалени ИПО-то (най вече Тодоров и Каолин), и че по-добре е да се купуват добри "стари" акции от пазара. Тогава ме нахока и гарантираше 30 бързи % от участвалите на ИПО. Айде сега да те видим имаш ли малко достойнство!

Коментар

• Не грешиш .... и то доста им трябват ....

Коментар

• това е май инвеститорски форум и не е тук мястото да се пишат простотии каквито са последните постове
        в крайна сметка си има лични съобщения, разправяйтесе там като ви е толкова акъла

Коментар

• 120 се включиха днес, но им трябват още , ако не греша ?

Коментар

• МИТЕНЦЕ И ТИ ПОЗНА КЪДЕ Е ВЪРХА.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
              Първоначално изпратено от Боримечката
              Круме, баце, що не пишеш в Каолина вече - или се отърва от тях с колосална печалба ...
              Ами виж пиша, кажи нещо за СЕВТО..
              за СЕВТО пак ще си говорим след увеличението на капитала.

Коментар

• НАЛИ ТРЯБВА ДА Е ВЕСЕЛО, А С КРУМЧО Е И ВЕСЕЛО И ЗАБАВНО

Коментар

• Емилио, остави хана на мира! Всеки си прави собствени анализи и взема инвестиционните си решения на тяхна база. Не мисля, че трябва така да се заяждаш с някого, защото е взел дадено решение. Заради такива глупости твърде много хора спряха да пишат във форума. В мнението на всеки има някаква доза истина и винаги е добре когато има различни мнения, полезно е за всички!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                    Круме, баце, що не пишеш в Каолина вече - или се отърва от тях с колосална печалба ...
                    Ами виж пиша, кажи нещо за СЕВТО..

Коментар

• Круме, баце, що не пишеш в Каолина вече - или се отърва от тях с колосална печалба ...

Коментар

• Я ПАК НИ РАЗКАЖИ ЗА ТАРГЕТА ТИ В МОНБАТ - 9,40 ЧЕ НЕ СЪМ СЕ ЗАХЛАСВАЛ СКОРО

Коментар

• Първоначално изпратено от Димитър
                          само че преди година цената е била 6.95 или дори по-ниска
                          при увеличаване на печалбата с 60% (условно) как тогава ще оправдаеш ръст на цената с 75%?
                          затова ви казвам че повече от 11 лева му е много засега на акумулатора ви
                          нямам акции на Монбат и спокойно мога да ти кажа, че не си прав. Ти все едно приемаш, че цената от ИПО-то е била точно справедливата цена ...

според мен Монбат пуснаха акциите си на перфектна цена тогава, а сега цената расте не само заради увеличението на приходите и печалбите, но и заради бъдещите очаквания. И евалата на всички, които имат акции!

А то иначе по твоята логика и боклука КАО може да расте, въпреки, че го продадоха на такава нереално високо цена ...

Коментар

• май това не бил върха а МИТЕНЦЕ-РАЗБИРАЧО

Коментар

• Trqbva oste dosta da pouchish.

Ne e preporuka

Prosto suvet.

Коментар

• само че преди година цената е била 6.95 или дори по-ниска
                                при увеличаване на печалбата с 60% (условно) как тогава ще оправдаеш ръст на цената с 75%?
                                затова ви казвам че повече от 11 лева му е много засега на акумулатора ви

Коментар

Working...
                                X