IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Поради допусната техническа грешка от страна на емитента в публикация относно постигнати резултати от дейността на дружеството за първите четири месеца на 2007 год., публикуваме верен текст на съобщението:
    В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Монбат АД-София /MONBAT/:
    Дружеството е реализирало през април 2007 год. приходи от продажби в размер на 8 058 хил. лева, което представлява ръст на продажбите от 61% в сравнение с месец април на 2006 год. През първите четири месеца на 2007 год. Монбат АД-София е реализирало приходи от продажби в размер на 33 936 хил. лева, което представлява ръст от 37 % в сравнение със същия период на 2006 год. Реализираната през месец април 2007 год. печалба е 1 105 хил. лева, което представлява ръст на печалбата от 73 % в сравнение с месец април на 2006 год. Обобщените данни за първите четири месеца на 2007 год. показват, че Монбат АД-София е реализирало печалба в размер на 4 397 хил. лева, което представлява ръст на печалбата от 97 % в сравнение със същия период на 2006 год.

Коментар

• недругарююююю
      ръста на продажбите е 37%
      не 67 и не 61

Коментар

• Първоначално изпратено от Димитър
        Първоначално изпратено от Gold
        Димитър=vhk ? Какви грешки, ето го съобщението в инвестора от вчера http://www.investor.bg/?id=50822, не виждам какво по различно цитираш във верното според теб.
        Gold, онова беше за другаря от Плевен щото ми цитира ръст на продажбите от 67%
        между другото и съобщението на инвестора не е вярно т.е. не е коригирано след корекцията на борсовия бюлетин
        Първо не съм ти никакъв другар
        Второ ръста на приходите от продажби даже и 61 % е значително по-висок от ръста през първите три месеца, тоест предприятието показва постоянен и увеличаващ се растеж, а не както казваш спад. Между другото печалбата ако забележиш, през първите два месеца е 177%, а за тримесечието е 106 %. Ако си имал очаквания ръста на печалбата да е 177 % пред цялата година наистина си се заблудил много. На мен лично 73 % ръст ми е повече от достатъчен. Все пак първите новите инвестиции ще покажат резултат чак през лятото. Тогава ръста може пак да стане 177%, но и цената ще далеч по-висока.

Коментар

• Абе нека всеки си говори каквото иска, даже и да са глупости.
          На мен ще ми е интересно какво ще каже мениджмънта следващата седмица, предполагам ще има интересни новини около компанията. Може мениджмънта да не е спретнал нова приятна изненада за нас акционерите.

Коментар

• По тая логика Facts трябваше да е махнат още преди месец сигурно
            И все пак всичко има граници,дори и добрия тон.Както каза някой преди малко тук уж е поне средно ниво Ентелегенцията,пък ква става...В спора се ражда истината

Инак днес няма как да си монбатец и да не си доволен.Кофти само,че участието е малко за спорта,ама като нямаше излишен кеш с тия банки тъй ще е

Коментар

• Superlud прав си! Модератора да вземе да махне смешника-крум.
              Кво търси тоя тук като няма акции на Монбат?

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold
                Димитър=vhk ? Какви грешки, ето го съобщението в инвестора от вчера http://www.investor.bg/?id=50822, не виждам какво по различно цитираш във верното според теб.
                Gold, онова беше за другаря от Плевен щото ми цитира ръст на продажбите от 67%
                между другото и съобщението на инвестора не е вярно т.е. не е коригирано след корекцията на борсовия бюлетин

Коментар

• Hane poiaviavai se tuk za da ni razsmiva6 ina4e ni6to li4no, ve4e si mi predelno iasen 6to za spekulant si...............

Коментар

• abe ti mai si slu6al HANA za KAOLIN i sega munka6 kato nego

Коментар

• Модератора!!! Банвания няма ли да има тука
                      Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

• Димитър=vhk ? Какви грешки, ето го съобщението в инвестора от вчера http://www.investor.bg/?id=50822, не виждам какво по различно цитираш във верното според теб.

Коментар

• Ей, братята, я се успокойте малко!

Коментар

• Дръжте се възпитано!

Ирония и сарказъм - ДА! Обиди и обидни квалификации - на друго място!

Коментар

• яяяя, тук колко било интересно и смешно
                              влизам аз тази сутрин и гледам монбатките ми докарали 20%
                              нека ми е зле

Коментар

• don emilio nqmash pravo da obizdash taka Han Krum. Ot nego moze da nauchish dosta nesta ako chetesh mneniqta mu. Choveshko e da se greshi vse pak. Ne priemaite praveneto na pari tolkova lichno.

Коментар

Working...
                                X