Първоначално изпратено от don emilio
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от AbritusПървоначално изпратено от Димитър...ръста на приходите също спада спрямо всеки предходен месец вече четвърти поред...
...убаво убаво ама айде отворете си очите де...
...вадете елките че тока спря...
Много ми е интересно как при условие че за четири месеца приходите растът с 37 %, а за април ръста е 67 % ми говориш за спад на ръста на продажбите "вече четвърти пореден месец". Ти май четеш резултатите, като дявола евангелие. Не знам кой трябва да си отваря отчите и кой да си вади елките, ама явно не трябва да са акционерите на Монбат.
Поради допусната техническа грешка от страна на емитента в публикация относно постигнати резултати от дейността на дружеството за първите четири месеца на 2007 год., публикуваме верен текст на съобщението:
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Монбат АД-София /MONBAT/:
Дружеството е реализирало през април 2007 год. приходи от продажби в размер на 8 058 хил. лева, което представлява ръст на продажбите от 61% в сравнение с месец април на 2006 год. През първите четири месеца на 2007 год. Монбат АД-София е реализирало приходи от продажби в размер на 33 936 хил. лева, което представлява ръст от 37 % в сравнение със същия период на 2006 год. Реализираната през месец април 2007 год. печалба е 1 105 хил. лева, което представлява ръст на печалбата от 73 % в сравнение с месец април на 2006 год. Обобщените данни за първите четири месеца на 2007 год. показват, че Монбат АД-София е реализирало печалба в размер на 4 397 хил. лева, което представлява ръст на печалбата от 97 % в сравнение със същия период на 2006 год.Монбат АД отчита 106% ръст на неконсолидираната печалба за първото тримесечие на 2007 година до 3,3 млн. лв. спрямо 1,6 млн. лв. за същия период на 2006 г., показва публикуваният от БФБ-София отчет на дружеството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lacloКрумееее, Крумееее ..... Дон Емилио ти каза, че ще виеш като куц койот ....ама не позна! Виеш като цяла глутница куци койоти!
На тези, които са си купили и продължават да си купуват Монбат ... честито!
Коментар
-
Първоначално изпратено от аналгинаПървоначално изпратено от Димитърспокойно заядливец
Утре или поне скоро ще има евтино и за теб и за другите фенове
Няма много акъл в това при влошаване на динамиката на показателите от началото на годината цената да расте!
Ако ръста спрямо същия месец на предходната година падне от 177 на 97 процента каква е тя тая дето ще вдигне цената от 8.85 на 11.50?
светка ли елката?
П.П. С Крумчо добре гледайте Монбата днес, защото не всеки ден се случва син чип да бъде обран до ценовото ограничение.
Успех на всички!!!
Коментар
-
Абе и аз си мисля, че ще дигнем до ценовото ограничение още около 11 часаВинаги пазарувам евтино http://bureto.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от Димитърспокойно заядливец
Утре или поне скоро ще има евтино и за теб и за другите фенове
Няма много акъл в това при влошаване на динамиката на показателите от началото на годината цената да расте!
Ако ръста спрямо същия месец на предходната година падне от 177 на 97 процента каква е тя тая дето ще вдигне цената от 8.85 на 11.50?
светка ли елката?
П.П. С Крумчо добре гледайте Монбата днес, защото не всеки ден се случва син чип да бъде обран до ценовото ограничение.
Успех на всички!!!
Коментар
Коментар