IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от don emilio
    han Krum spekulanta vidiahte li go.Ako go biiahte 4eli vnimatelno kakvi udari 6te6e da pravi s Kaolin sega 6tiahte da se smeete do pripaduk.
    Абе Да смей се тогава, аз ще си смятам големия профит много скоро...

Коментар

• han Krum spekulanta vidiahte li go.Ako go biiahte 4eli vnimatelno kakvi udari 6te6e da pravi s Kaolin sega 6tiahte da se smeete do pripaduk.

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
        Първоначално изпратено от Димитър
        ...ръста на приходите също спада спрямо всеки предходен месец вече четвърти поред...
        ...убаво убаво ама айде отворете си очите де...
        ...вадете елките че тока спря...
        Дружеството е реализирало през април 2007 год. приходи от продажби в размер на 8 058 хил. лева, което представлява ръст на продажбите от 61% в сравнение с месец април на 2006 год. През първите четири месеца на 2007 год. Монбат АД-София е реализирало приходи от продажби в размер на 33 936 хил. лева, което представлява ръст от 37 % в сравнение със същия период на 2006 год.

Много ми е интересно как при условие че за четири месеца приходите растът с 37 %, а за април ръста е 67 % ми говориш за спад на ръста на продажбите "вече четвърти пореден месец". Ти май четеш резултатите, като дявола евангелие. Не знам кой трябва да си отваря отчите и кой да си вади елките, ама явно не трябва да са акционерите на Монбат.
        Abritus, дано не винаги четеш толкова невнимателно щото хак ти на инвестицията

Поради допусната техническа грешка от страна на емитента в публикация относно постигнати резултати от дейността на дружеството за първите четири месеца на 2007 год., публикуваме верен текст на съобщението:
        В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Монбат АД-София /MONBAT/:
        Дружеството е реализирало през април 2007 год. приходи от продажби в размер на 8 058 хил. лева, което представлява ръст на продажбите от 61% в сравнение с месец април на 2006 год. През първите четири месеца на 2007 год. Монбат АД-София е реализирало приходи от продажби в размер на 33 936 хил. лева, което представлява ръст от 37 % в сравнение със същия период на 2006 год. Реализираната през месец април 2007 год. печалба е 1 105 хил. лева, което представлява ръст на печалбата от 73 % в сравнение с месец април на 2006 год. Обобщените данни за първите четири месеца на 2007 год. показват, че Монбат АД-София е реализирало печалба в размер на 4 397 хил. лева, което представлява ръст на печалбата от 97 % в сравнение със същия период на 2006 год.
        Монбат АД отчита 106% ръст на неконсолидираната печалба за първото тримесечие на 2007 година до 3,3 млн. лв. спрямо 1,6 млн. лв. за същия период на 2006 г., показва публикуваният от БФБ-София отчет на дружеството.
        и сега пак да попитам що намалява печалбата на единица продажба и къде отиде?

Коментар

• Ауе Скакауец, ти май трябва да си другия хуморист..[/quote]

Абе , къде е цената на Каолин = 18лв. бе ...?
          Нека ми е зле на мен.
          А между другото нали дона и аналгина ти казаха да ходиш на друго място.

Коментар

• Първоначално изпратено от laclo
            Крумееее, Крумееее ..... Дон Емилио ти каза, че ще виеш като куц койот ....ама не позна! Виеш като цяла глутница куци койоти!
            На тези, които са си купили и продължават да си купуват Монбат ... честито!
            Кога си боядиса задника кога взе да даваш съвети на стари пушки като Хана .Я се поспрете малко бе .Всеки сам решава как да купува и продава .

Коментар

• ot 9:30 do sega monbatkite mi dokaraha cash za 3 madami i 3 butilki Henessy

Коментар

• Първоначално изпратено от laclo
                Крумееее, Крумееее ..... Дон Емилио ти каза, че ще виеш като куц койот ....ама не позна! Виеш като цяла глутница куци койоти!
                Ауе Скакауец, ти май трябва да си другия хуморист..

Коментар

• Крумееее, Крумееее ..... Дон Емилио ти каза, че ще виеш като куц койот ....ама не позна! Виеш като цяла глутница куци койоти!

Коментар

• U turn...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Ooooooo tigre, tigre imash li pari. . . . . . . . . ))

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
                        Първоначално изпратено от Димитър
                        спокойно заядливец

Утре или поне скоро ще има евтино и за теб и за другите фенове

Няма много акъл в това при влошаване на динамиката на показателите от началото на годината цената да расте!
                        Ако ръста спрямо същия месец на предходната година падне от 177 на 97 процента каква е тя тая дето ще вдигне цената от 8.85 на 11.50?
                        светка ли елката?
                        От къде се пръкна такъв специалист бе колега? Ти сравнителен анализ учил ли си? Личи си, че не си. Основно правило е да се съпоставят сравними неща, в случая времеви периоди: годишни отчети, тримесечни и т.н. За каква динамика на показателите ми говориш? Тук с всеки изминал ден на все по-големи бисери се натъквам. Щом си измислил такива критерии при изборът си на акции ще те светна нещо - купувай акции на летните курорти, като започнеш от януари до края на лятото всеки отчет е все по-добър, е после се забелязва обратна тенденция, но ти дотогава ще ги продадеш :-)
                        П.П. С Крумчо добре гледайте Монбата днес, защото не всеки ден се случва син чип да бъде обран до ценовото ограничение.
                        Успех на всички!!!
                        Ценовото кое???

Коментар

• така ако върви днес може да няма никой от дясно с това ценова ограничение! Интересно!

Коментар

• Абе и аз си мисля, че ще дигнем до ценовото ограничение още около 11 часа
                            Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                              едва 8 !!! оферти продава ????
                              То едва ли ще има повече

Коментар

• Първоначално изпратено от Димитър
                                спокойно заядливец

Утре или поне скоро ще има евтино и за теб и за другите фенове

Няма много акъл в това при влошаване на динамиката на показателите от началото на годината цената да расте!
                                Ако ръста спрямо същия месец на предходната година падне от 177 на 97 процента каква е тя тая дето ще вдигне цената от 8.85 на 11.50?
                                светка ли елката?
                                От къде се пръкна такъв специалист бе колега? Ти сравнителен анализ учил ли си? Личи си, че не си. Основно правило е да се съпоставят сравними неща, в случая времеви периоди: годишни отчети, тримесечни и т.н. За каква динамика на показателите ми говориш? Тук с всеки изминал ден на все по-големи бисери се натъквам. Щом си измислил такива критерии при изборът си на акции ще те светна нещо - купувай акции на летните курорти, като започнеш от януари до края на лятото всеки отчет е все по-добър, е после се забелязва обратна тенденция, но ти дотогава ще ги продадеш :-)
                                П.П. С Крумчо добре гледайте Монбата днес, защото не всеки ден се случва син чип да бъде обран до ценовото ограничение.
                                Успех на всички!!!

Коментар

Working...
                                X