IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги, хайде стига вече. Ето тук:

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=6878&r=139

можете да си излеете чувствата, затова я изрових и избутах отгоре тая тема
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от lynx
      Миналата седмица то бяха оди то бяха стихосбирки. Рими и чудо.
      Сега откровенни простотии.
      Някои хора съвсем издрънчаха. Страх ме хваща как ще пощуреят ако възхода спре. А то ще се случи. Защото винаги идва и този момент ;-)
      ДАЖЕ И ДА СПРЕ ВЪЗХОДА НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ ПОЗИЦИЯТА ЗАЩОТО НЯКОИ СМЕ ТУК ОТ САМОТО НАЧАЛО.НЕ СМЕ МИШОЦИ КОИТО СЕ РАЗБЯГВАТ ВЕДНАГА.НИТО ФУРНАДЖИЙСКИ ЛОПАТИ КАТО ПОЛОВИНАТА ТУК.УСПЕХ НА ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ НА МОНБАТ! УСПЕХ

Коментар

• Миналата седмица то бяха оди то бяха стихосбирки. Рими и чудо.
        Сега откровенни простотии.
        Някои хора съвсем издрънчаха. Страх ме хваща как ще пощуреят ако възхода спре. А то ще се случи. Защото винаги идва и този момент ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
          значи няма да чета назад темата
          Значи, вече си я прочел и ти е харесала ))

Коментар

• значи няма да чета назад темата

Коментар

• Колкото и странно да звучи, днес Монбата сигурно е най-четената тема и не заради това, че позицията имаше добър ден или заради стойностни и издържани коментари, а заради личните нападки който се размянат, така че едва ли от Инвестора ще вземат да трият неприличните мнения - никой не иска да губи аудитория, а те определено привличат....на българина му дай хляб и зрелища )))

Коментар

• Do Moderatora_otnosno postingite na Don Emilio i Laclo

Модераторе,
                предлагам ти, и предполагам, че и други ще ме подкрепят, да "забаниш", както казват руснаците , постингите на don emilio и на Laclo.Аз съм търпелив човек, но това тук вече мина всякакви граници.
                Първо, Хана, че не е цвете от всякъде , не е, ама тези двамата, просто минаха всички възможни граници на разума и благоприличието.Второ, разводниха ужасно темата на едно от най-добрите предприятия, обсъждани тук.Трето, заради такива като тях, мисля, че напоследък доста от по-старите и сериозни участници във форума спряха да пишат, от което страда косвено и самия сайт.Четвърто, аз съм си избрал инвестора пред пред други форуми, именно поради нивото,начетеността и интелигентността на участниците.
                Тези двамата, сори , ама не попадат в категорията участници, чиито писания "печелят сърца и умове". Пусни и в отделна тема, наречена "Подигравки и плюнки", така там ще влизат само тези, които са за там.А не, както сега , да виждам, че има нов постинг за Монбата, да го отворя и да прочета поредната умствена полюция на тия двамата.Стига толкова, до гуша ни дойдоха на всички ни.Или поне на част от нас.

Коментар

• Do Moderatora_otnosno postingite na Don Emilio i Laclo

Модераторе,
                  предлагам ти, и предполагам, че и други ще ме подкрепят, да "забаниш", както казват руснаците , постингите на don emilio и на Laclo.Аз съм търпелив човек, но това тук вече мина всякакви граници.
                  Първо, Хана, че не е цвете от всякъде , не е, ама тези двамата, просто минаха всички възможни граници на разума и благоприличието.Второ, разводниха ужасно темата на едно от най-добрите предприятия, обсъждани тук.Трето, заради такива като тях, мисля, че напоследък доста от по-старите и сериозни участници във форума спряха да пишат, от което страда косвено и самия сайт.Четвърто, аз съм си избрал инвестора пред пред други форуми, именно поради нивото,начетеността и интелигентността на участниците.
                  Тези двамата, сори , ама не попадат в категорията участници, чиито писания "печелят сърца и умове". Пусни и в отделна тема, наречена "Подигравки и плюнки", така там ще влизат само тези, които са за там.А не, както сега , да виждам, че има нов постинг за Монбата, да го отворя и да прочета поредната умствена полюция на тия двамата.Стига толкова, до гуша ни дойдоха на всички ни.Или поне на част от нас.

Коментар

• ...... "АКЦИЙКИ"

Коментар

• Ne se izlagaite be hora!

Chill out

Коментар

• И според мен е така ... всеки има право да купува каквото сметне за добре ... но си прав, че той тогава се държеше нагло. И трябва ясно да се разбере, че ние не се заяждаме за това какво е избрал или какво е продал, а защо си дава некомпетентното мнение като не е акционер. А тези дето го мислят за капацитет понеже давал стотина пъти мнение ... ако наистина смятате, че е капацитет ... купете си спасителни пояси .... айде аз отивам да хапна нещо .... аналгин, кефиш ме!!!

Коментар

• Ako se pisheshe tolkova intenzivno za samite kompanii, forumut steshe da e dosta po-kachestven. Na koi mu puka drugite kakvo pravqt. Vseki da gleda sebe si i sobstveniq si portfeil. Sprete da gledate v chiniqta na drugite, zastoto e mnogo smeshno i prostashko.

Коментар

• Според мен проблемът не е в това, че Крум е излезнал преди време от Химимпорт и Монбат и е заложил на ИПОтата и е сгрешил с прознозите си. Проблемът беше в начинът, по който се държеше тогава - супер нагъл и арогантен, без някакъв аргумент базиращ се на фундамент или нещо сериозно. Изкарваше себе си много прозорлив, а всички останали едва ли не глупаци. Времето показа кой е бил крив и кой прав, но както преди няколко часа писах, не бива толкова ниско да пада нивото на форума. Ако някой преди се е държал гаменски си е за негова сметка.

Коментар

• Първоначално изпратено от don emilio
                              Първоначално изпратено от laclo
                              Най-интересното е, че уж всички недоволствате от споровете, а всички се накачулихте на клона .... ха-ха взе да става наистина забавно!
                              Дона, че е остър .... остър е .... ама, ако има стотина хиляди акциии как да търпи тъпи парчета дето влизат тук да си чешат езиците и да злобеят?
                              Аз лично го подкрепям за острия тон ... и мисля, че е прав в прогнозите си ... който не му е кеф - да чете вестници ... там тона е благ, а понякога има и снимки на хубави жени ... хана само може да се възползва от тях ....
                              Laclo почти позна за бройката,отивам на кафе и чакам новите атаки към 13,00 лв.Не е препоръка
                              Бреййй, като те слуша човек определено си оптимист! Дано да си прав, пии си кафето и не им се връзвай ... в един филм се казваше, че някой ден слънцето ще огрее и кучия гъз ... нека има радост за всички и последния кучи гъз да бъде огрят!

Коментар

• Първоначално изпратено от laclo
                                Най-интересното е, че уж всички недоволствате от споровете, а всички се накачулихте на клона .... ха-ха взе да става наистина забавно!
                                Дона, че е остър .... остър е .... Аз лично го подкрепям за острия тон ... и мисля, че е прав в прогнозите си ... който не му е кеф - да чете вестници ... там тона е благ, а понякога има и снимки на хубави жени ... хана само може да се възползва от тях ....
                                Laclo почти позна за бройката,отивам на кафе и чакам новите атаки към 13,00 лв.Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X