IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Присъединявам се към колегите, на които им писна от този порой от емоции,обиди и възклицания. Като изтласквате темата на върха с празни приказки - губите времето на много хора, очакващи да прочетат нещо смислено. Това е форум за инвеститори, които биха желали да чуят факти или аргументи, а не екзалтирани крясъци, преминаващи във фалцет.
    Вярно, КАО бавно пада, а Монбат рязко се качи. Хана сбърка (поне в краткосрочен план), но няма само това да повтаряте. Разбараха го и глухите, и слепите.
    Ако ще доказвате, че сте най-устати - признаваме ви го и молим да спрете да разводнявате темата.
    Иначе и аз се радвам за МОНБАТ, макар да продадох 25 % от акциите си на около 11,50.

Коментар

• Най-интересното е, че уж всички недоволствате от споровете, а всички се накачулихте на клона .... ха-ха взе да става наистина забавно!
      Дона, че е остър .... остър е .... Аз лично го подкрепям за острия тон ... и мисля, че е прав в прогнозите си ... който не му е кеф - да чете вестници ... там тона е благ, а понякога има и снимки на хубави жени ... хана само може да се възползва от тях ....

Коментар

• Първоначално изпратено от geek
        Първоначално изпратено от don emilio
        Първоначално изпратено от geek
        Ами май е по-добре да отворя нова наистина.И тя да е за истинските инвеститори на Монбат.Само така ще отсеем разни герои като Крумчо и Митенцето.А съвет за ТЕБЕ geek какъв да ти дам,не ти ли е ясно какво ще става по тази позиция ???
        ne mi e iasno. dai mi syvet da vidim. dosega ot teb sym prochel samo prostotii. i se argumentirai ako obichash
        Вчера съм написал цена до нова година,но ти си спал сигурно тогава.Върни назад и прочети,ако не съвети от Крумчо той му разбира
        ok, whatever
        .......NEVERMIND

Коментар

• Браво на geek като толкова разбира какви съвети иска тогава.Аз съм просто инвеститор в МОНБАТ не съм анализатор все пак...

Коментар

• Първоначално изпратено от don emilio
            Ами май е по-добре да отворя нова наистина.И тя да е за истинските инвеститори на Монбат.Само така ще отсеем разни герои като Крумчо и Митенцето.А съвет за ТЕБЕ geek какъв да ти дам,не ти ли е ясно какво ще става по тази позиция ???
            ne mi e iasno. dai mi syvet da vidim. dosega ot teb sym prochel samo prostotii. i se argumentirai ako obichash
            Вчера съм написал цена до нова година,но ти си спал сигурно тогава.Върни назад и прочети,ако не съвети от Крумчо той му разбира
            ok, whatever

Коментар

Не си прав Дон Емилио. geek със сигурност влиза в топ три на най-ценните участници в този форум и заслужава наистина уважение. Никой не дава информация като geek за пазарите навън, както и коментари за нашите акции, от гледна точка на стандартите на развитите пазари.

Коментар

• Първоначално изпратено от geek

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Ned
                    Eй, Емилио, не се излагай с тоя каруцарски език, защото много повече са прогнозите на Хана, дето са се сбъдвали, ама вместо да ги четеш внимателно и да си трайкаш, ти си се облещил насреща, като типичен представител на нашето племе-българското. Недей така, то ако всеки можеше да дава точни прогнози, нямаше да е интересно и да е борса...
                    ей тоя Хан много адвокати си имал ей

Коментар

• виж какво съм казал

Успокойте малко топката,все пак еуфорията не е много подходяща като стратегия.
                      Представете си само ,че има хора с по десетки хиляди акции от Монбат,да сте чули нещо от тях,да казват,че са най-умните на света-ами мисля ,че не.Много хоря правят доста пари на борсата, представете си какво ще стане,ако започнат да пишат насам натам колко са велики а как други всички са глупаци

явно не си разбрал но не се притеснявай,пиши си.Дано това ти помага да се чувстваш велик.Имах предвид десетки хиляди а не няколко хиляди,не че е от някакво значение,но ти не схвана идеята ми.А тя въобще не е,че има корелация между мненията и притежаваният брой акции от даващият ги.Разбира се,че всеки може да пише каквото си иска и въобще не е важно колко акции притежава.Друг е въпроса дали нещо наистина казва или просто се величае в собствените си очи.
                      Между другото не съм адвокат на Хана,не го и познавам, нито коментирам негови изказвания,но ако продължавате в този дух,може и вие от коментатори да се превърнете в коментирани.

пс
                      интересно ми е какво ще се случи с високопарните изказвания ако утре случайно някой реши да продаде 24911 бр. акции

Коментар

• Ами май е по-добре да отворя нова наистина.И тя да е за истинските инвеститори на Монбат.Само така ще отсеем разни герои като Крумчо и Митенцето.А съвет за ТЕБЕ geek какъв да ти дам,не ти ли е ясно какво ще става по тази позиция ???

Коментар

• Ами май е по-добре да отворя нова наистина.И тя да е за истинските инвеститори на Монбат.Само така ще отсеем разни герои като Крумчо и Митенцето.А съвет за ТЕБЕ geek какъв да ти дам,не ти ли е ясно какво ще става по тази позиция ???

Коментар

• Eй, Емилио, не се излагай с тоя каруцарски език, защото много повече са прогнозите на Хана, дето са се сбъдвали, ама вместо да ги четеш внимателно и да си трайкаш, ти си се облещил насреща, като типичен представител на нашето племе-българското. Недей така, то ако всеки можеше да дава точни прогнози, нямаше да е интересно и да е борса...

Коментар

И ОЩЕ НЕЩО: СПОМНЯТЕ ЛИ СИ КОГАТО ТОЗИ МИШОК ХАН КРУМ СЕ ХВАЛЕШЕ КАК ПРОДАЛ НА 9,40лв.А ГОРНИЦАТА ОСТАВЯЛ НА НАС БУДАЛИТЕ.СПОМНЯТЕ ЛИ СИ ПОПИТАХ ???
                              spomniame si i kvo? triabva li da ti izkaram netochnite prognozi na nai-golemite traderi i analysti? Ne poznavam nito 1 investitor samo s pechelivshi pozicii. I ne poznavam kachestveni investitori koito izkarvat mnogo vreme v zloradstvane

molia vi, po-profesionalno, ako obichate. Don, ako imash da me posyvetvash dali da kupuvam ili prodavam na tezi niva, zapoviadai. Ako imash da rysish oshte gluposti otvori si otdelna tema za tova

MODERATOR: ima li nachin niakoi postove, koito sa samo lichni obidi da bydat triti?

Коментар

• А КАТО ПИШЕШЕ КАК СЕ ОТЪРВАЛ ОТ МОНБАТ ЗА ДА НАПЪЛНИ С КАО ПОМНИТЕ ЛИ ???Е СЕГА Е НАПЪЛНИЛ ГАЩИТЕ И СЕ Е ЗАВРЯЛ КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО

Коментар

Working...
                                X