IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• No do njakolko dni moje i da gi minem, taka che spoko

Коментар

• Predpolgam, che zajadliveza ima predvid, che na tezi niva obemite sa bili smeshni i prakticheski gi e njamalo (kakto si e

Коментар

• Първоначално изпратено от заядливецът
        Първоначално изпратено от PLP
        С риск да си навлека гнева на фундаменталистите ще им кажа че дружеството наистина е много добро но трябва от време на време да се гледа и техниката .Аз лично на 2 пъти влизам и излизам .Последния път купувах в дипазона 9.20-9.50 и продадох на 11.83 .После 2 пъти тестна нивото 11.50 не успя да го пробие и трябваше да купя ама пропуснах-качи се на 12.70-80.Сега си мисля че вече ще падне под това ниво 11.50 и към 10-50 -10-80 ще бъде добре да се купи .Това е моето виждане -технически погледнато .
        12.70-80 никога не е имало по тази позиция, нещо си сънувал
        а ако излезеш прав и върне до 10,50-10,80 ще те черпя така че да се прибираш у дома на 4 крака
        Заядливецо, нещо си се объркал. Не само имаше 12.70-80 ами даже и 13 имаше, верно само за 2 акции.... Напиши си домашното! ( не се заяждам )
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Ako vurne na 10,5 i az ste te cherpja i ste udvoja paketa si za preden put!
          P.S. S risk da si navleka gneva na "tehnicharite": Abe kak gi pravite tezi analizi s 5 mesechna be hora? Kajete nesto i za KAO, ako tam mi napravite tehnicheski analiz napravo vi svaljam shapka

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
            С риск да си навлека гнева на фундаменталистите ще им кажа че дружеството наистина е много добро но трябва от време на време да се гледа и техниката .Аз лично на 2 пъти влизам и излизам .Последния път купувах в дипазона 9.20-9.50 и продадох на 11.83 .После 2 пъти тестна нивото 11.50 не успя да го пробие и трябваше да купя ама пропуснах-качи се на 12.70-80.Сега си мисля че вече ще падне под това ниво 11.50 и към 10-50 -10-80 ще бъде добре да се купи .Това е моето виждане -технически погледнато .
            12.70-80 никога не е имало по тази позиция, нещо си сънувал
            а ако излезеш прав и върне до 10,50-10,80 ще те черпя така че да се прибираш у дома на 4 крака

Коментар

• Първоначално изпратено от Мигел
              Тънко тънко минават, ама който е решил да излиза в рамките на месец, то сега е най-добре да излиза и после да наблюдава възходящия тренд........
              Напротив според мен е добра сратегията ти, вчера бе най-добрия момент за излизане, ако гледаш от страната на реализиране на малка печалба, докато е трудно приложимо при операции с големи пакети и все пак има и др. алтернатива за държането на големи пакети дългосрочно с репата. Личен избор е.

Коментар

• С риск да си навлека гнева на фундаменталистите ще им кажа че дружеството наистина е много добро но трябва от време на време да се гледа и техниката .Аз лично на 2 пъти влизам и излизам .Последния път купувах в дипазона 9.20-9.50 и продадох на 11.83 .После 2 пъти тестна нивото 11.50 не успя да го пробие и трябваше да купя ама пропуснах-качи се на 12.70-80.Сега си мисля че вече ще падне под това ниво 11.50 и към 10-50 -10-80 ще бъде добре да се купи .Това е моето виждане -технически погледнато .

Коментар

• Първоначално изпратено от devils
                  Що така се огелпихте днеска бе ?? Еее, много мераклии да продават, много нещо - докато офертите купува бяха 4-5 пъти повече, сега гледам продавачите вече са отгоре

Аз заблудения ще си ги държа мойте - и не продавам въобще.
                  Айде със здраве и успех на всички
                  Otvorete si ochite predi da pishete! Prodavachite ne sa se uvelichili, prosto bjaha iztegleni ofertite "kupuva". Pone za men tova si e chista psihologia, za da se podlujat baluzite i njakoj goljam kupuvach (setete se koj) da si natovari okolo 12 lv, stoto n uspja po-dolu.
                  Monbat izpulnjava striktno investizionnata si programa (vijte poslednoto suobstenie na borsata i na g-ja Peeva vuv foruma), taka, che kato startirat dvata zavoda na pulni oboroti vie si pravete smetkata kude ste otide akziata!

Коментар

• Съгласно решение на УС на Монбат АД-София от 07.06.2007 год., Монбат АД-София, в качеството си на едноличен собственик на капитала на Монбат рисайклинг ЕООД, Румъния, предоставя на Монбат рисайклинг ЕООД, Румъния заем в размер на 2 500 000 евро, при 8% годишна лихва и срок за издължаване 1 година, считано от 11.06.2007 год. Заемът се предоставя за покупка на земя, строеж на заводски, складови и административни сгради и инфраструктура, за изграждане на завод за рециклиране на акумулаторен и оловен скраб, оловни сплави, полиетилен, полипропилен, производство на олово, оловни сплави, полиетиленови и полипропиленови материали.

Коментар

• Май не си само ти заблудения. Аз съм още повече защото продължавам да си пълня.

Коментар

• Що така се огелпихте днеска бе ?? Еее, много мераклии да продават, много нещо - докато офертите купува бяха 4-5 пъти повече, сега гледам продавачите вече са отгоре

Аз заблудения ще си ги държа мойте - и не продавам въобще.
                        Айде със здраве и успех на всички

Коментар

• П освалете още малко че да си напълня .Излязох ама пак искам да си купя .

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                            иначе Биохим почти напълни с Монбатки
                            дали сега няма да върнем до 12 лв. за да се засилим за скок над 13
                            Казах ви го още вчера
                            Хубаво е да има движения напред-назад иначе става малко скучно като е все в една посока, макар и желаната
                            Пък и един приятел се прибра от Америка с малко парички и иска да си купи Монбатки, та заради него ми е присърце тази корекция и на мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Dundo1
                              Първоначално изпратено от bondinio
                              трудно ще я види - удовлетворява се офертата по цената на тоя, който пръв е въвел поръчката(в случая на продавача)
                              иначе явно някой малко по-голям явно пък иска да види пак 12-ката и изсипва здраво
                              da e jiv i zdrav
                              да, веднага се върнаха купувачите, много нетактично изсипване беше това

Коментар

• Първоначално изпратено от bondinio
                                трудно ще я види - удовлетворява се офертата по цената на тоя, който пръв е въвел поръчката(в случая на продавача)
                                иначе явно някой малко по-голям явно пък иска да види пак 12-ката и изсипва здраво
                                da e jiv i zdrav

Коментар

Working...
                                X