IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• трудно ще я види - удовлетворява се офертата по цената на тоя, който пръв е въвел поръчката(в случая на продавача)
    иначе явно някой малко по-голям явно пък иска да види пак 12-ката и изсипва здраво

Коментар

• Ето заради такива си патиме всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
        Кой е пък тоя смешник, който сложи оферта за 2 акции на 13 лева.
        Някой е искал да се изкефи да види 13-ката още тази седмица.

Коментар

• Кой е пък тоя смешник, който сложи оферта за 2 акции на 13 лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
            Hose, vuprosa mi e kum teb.

Nikoga ne sam polzval repo-sdelki, za da finansiram investiciite si, no qvno ti go pravish. Interesno mi e zasto ne vzemesh potrebitelski kredit da rechem na 10-11%, a pravish repa za po 14%?
            kork ти е отговорил вместо мен. Въпрос на мащаби.

п.п. Пич, в повечето случаи постове на латиница ги подминавам директно. Нищо лично! Успех в търговията!

Коментар

• Франки,въпроса ти не е към мен,но относно репото и потребителския кредит нещата стоят по следния начин.
              Зависи от сумата.Ако ти трябват 10-15К, предполагам,че няма да имаш проблем с потребителси кредит.Ако ти трябва 50-70-100 К може и ипотечен.
              Но ако ти трябва 300- 400К ,решението е репо,едно или няколко,зависи от конкретната ситуация.Разбира се,ако притежаваш голям недвижим имот,може и без репо,но говоря принципно.

Коментар

• http://www.moitepari.bg/

Коментар

• To s ipoteka moze da vzemesh i na 8-9%

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                    Hose, vuprosa mi e kum teb.

Nikoga ne sam polzval repo-sdelki, za da finansiram investiciite si, no qvno ti go pravish. Interesno mi e zasto ne vzemesh potrebitelski kredit da rechem na 10-11%, a pravish repa za po 14%?
                    Къде ги дават тия потребителски, пейстни някое инфо.
                    Потребителски с ипотека - да , ама по друг начин си е направо фантастика.

Коментар

• Hose, vuprosa mi e kum teb.

Коментар

• Ами и аз съм долу-горе така. В смисъл привлечен към собствен капитал 1:2
                        Досега винаги съм ползвал по-малко заемни средства, но сегашните ми инвестиции са достатъчно надеждни за да оправдаят 14% годишна лихва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе
                          това днес са обратни репо, затова цената е такава
                          Иначе последно Инвестбанк оценяваше на 7,70 но това беше преди тазседмичното поскъпване.
                          А БПБ и Пиреус оценят на 50% от текущата пазарна
                          имам репа и в трите банки
                          Благодаря Хосе твоите коментари винаги са ми били много полезни
                          (ама как ги отнесе онези 500 бройки на фазера и сега са почти 50% up.
                          и аз се включих тогава ама моите са мнооого по-малко )

Как мислите до колко е разумно да стига нивото на ливъриджа? При мене сега е около 50%. Не смятам че е много рисковано при бичи пазар (засега).

Коментар

• това днес са обратни репо, затова цената е такава
                            Иначе последно Инвестбанк оценяваше на 7,70 но това беше преди тазседмичното поскъпване.
                            А БПБ и Пиреус оценят на 50% от текущата пазарна
                            имам репа и в трите банки

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
                              Инвестбанк АД. Аз имам РЕПО в Пощенска - 50% от пазарната цена и 14% годишна лихва, нищо друго не им дължиш, само си прехвърляш акциите върху, които ще правиш РЕПОто по тяхна подсметка.
                              Благодаря за помощта

Коментар

• Инвестбанк АД. Аз имам РЕПО в Пощенска - 50% от пазарната цена и 14% годишна лихва, нищо друго не им дължиш, само си прехвърляш акциите върху, които ще правиш РЕПОто по тяхна подсметка.

Коментар

Working...
                                X