Първоначално изпратено от Пухче
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Пухче
Батка,вече не вярвам.Склонна съм да вярвам,че и до 2.50 като нищо могат да закарат цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивaнoвПървоначално изпратено от alcompanyПървоначално изпратено от Петър КараивaнoвРазменям 3 акции за ролка тапети - винилови ! Трябват ми 17 ролки. За всеки готов да си разменим тапетите да ме търси на телефон 97 63 465 всеки делничен ден между 16.00ч. и 17.00ч.
Сполай ви.
ABE SKRANDZO /KARAIVANOV/ TI BEZ PARI ISKASH TAPETI DA KUPISH MOJE LI ROLKA VINILOVI TAPETI PO 3 LEVA DA TARSISH
Ama 5MB li shte ripne che nerazbrah, imash v predvid drujestvoto obrazec na korporativno upravlenie, s prozrachen menijmant, dalnovidno upravlenie /po otnoshenie na investiciite i obratnite izkupuvaniya/ i strashen DVI kontaktuvasht s investitorite. Abe drujestvo-trepach!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от alcompanyПървоначално изпратено от Петър КараивaнoвРазменям 3 акции за ролка тапети - винилови ! Трябват ми 17 ролки. За всеки готов да си разменим тапетите да ме търси на телефон 97 63 465 всеки делничен ден между 16.00ч. и 17.00ч.
Сполай ви.
ABE SKRANDZO /KARAIVANOV/ TI BEZ PARI ISKASH TAPETI DA KUPISH MOJE LI ROLKA VINILOVI TAPETI PO 3 LEVA DA TARSISH
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивaнoвРазменям 3 акции за ролка тапети - винилови ! Трябват ми 17 ролки. За всеки готов да си разменим тапетите да ме търси на телефон 97 63 465 всеки делничен ден между 16.00ч. и 17.00ч.
Сполай ви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ветеранаdon emilio,
ако исках да бъда груб като теб бих казал - Бобокови ако така я карат,скоро ще станат наБълбукови...да купуваш обратно от 11 ,до днес на 5 лв. - какво мислиш,че постигат - само харчене на пари...по логиката на повечето участници тук са 50% назад.
Водещи световни компании,свиват разходите си,излизат в принудителен отпуск и съкращават персонал.Последно Ситибанк - съкращава 50 000 души...
Всичко това го казвам с неприятно чувство,защото борсата е най-добрия индикатор за икономиката на една държава и винаги изпреварва реалното и състояние...
na parite im na Bobokovi li ste ???, na akula li????, na imotite li ???? na zavodite li??na terminalite li??? na koe ????
A DRIPLIOVCI ????
Коментар
-
don emilio,
ако исках да бъда груб като теб бих казал - Бобокови ако така я карат,скоро ще станат наБълбукови...да купуваш обратно от 11 ,до днес на 5 лв. - какво мислиш,че постигат - само харчене на пари...по логиката на повечето участници тук са 50% назад.
Водещи световни компании,свиват разходите си,излизат в принудителен отпуск и съкращават персонал.Последно Ситибанк - съкращава 50 000 души...
Всичко това го казвам с неприятно чувство,защото борсата е най-добрия индикатор за икономиката на една държава и винаги изпреварва реалното и състояние...Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от don emilioПървоначално изпратено от ветеранаобратното изкупуване е правилно според мен,но не и когато си в глобална криза и затихващи пазари,КЕШЪТ е по-силен и едно предприятие не бива да го пилее...
Точно такива като теб и КАРАДЕБИЛОВ да дават акъл на бизнесмени от ранга на Бобокови..????? Айде моля.....спрете се малко!!! ???
Хайде по-сериозно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ветеранаобратното изкупуване е правилно според мен,но не и когато си в глобална криза и затихващи пазари,КЕШЪТ е по-силен и едно предприятие не бива да го пилее...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ветеранаобратното изкупуване е правилно според мен,но не и когато си в глобална криза и затихващи пазари,КЕШЪТ е по-силен и едно предприятие не бива да го пилее...
Хода със закъснелите изкупувания насред криза е малоумие, самоубийство или просто .... тъпанарщина.
За първи път ще кажа, че е добре в този случай, че свободния обем е символичен, и няма да пострадат много инвеститори
Коментар
Коментар