IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EquityPrivate - ти си имаш твоите виждания и Инфо,аз моите.Казах че нямам никакво намерение да изразявам мнение и да обяснявам какви са мотивите и причините ми за тях.Изобщо предния ми пост бе едно лирично отклонение от правилото ми да не изразявам каквото и да е мнение в този форум..... по лични причини.В друг един форум ако искаш с удоволствие можем да водим сериозен и аргументиран спор с доводи и факти ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
      Първоначално изпратено от coolice
      батета на срещата при миро аз какво ви казах че са казали моите прителчета форексджии минемли ли 750 отиваме към 250 защото 550 не било ниво... сега направо ме е страх да ги питам ... за минаването на 250 ....

баце Пешо не си прав верно ръбят монбата здраво ама другите ги изръбиха още повече а не както каза ти другите ще ъпнат а монбата ще го продължат да го ръбят... по скоро си мисля Ок ще го изръбят доклокото казваш ама останалите акции къде ще са отишли не ми се мисли....

не е препоръка

още 9 сесии вчера написах 10
      Кои други - давай по-конструктивно с имена.
      Ето аз как виждам нещата :

Всичко ТИМаджийско като Химимпорт, ЦКБ,З.Храни,Пр.и Доб.Нефт и Газ и Варна А Холдинг отича здраво,ама много здраво.Инфраструктурните също, както и ОЦК , Неохим и Агрополихим.Според мен тези са неспасяеми и само чудо може да ги спаси.За сега са на командно дишане.

Монбат сами се прецакаха с простотиите около обратните изкупувания - тук проблемите са по-различни,но кой каквото сам си направи и Господ неможе да му го направи.

Шансове да се спасят имат ПИБ (слуховете че СоЖе ще ги купуват за сега забавят агонията),Оргахим,БАКБ и Каолин.НО....само с бързи и адекватни действия от страна на мениджмънта,дори радикални.Трябва да осъзнаят факта че трябва да надскочат балканското си мислене.

За мен компании със сериозен потенциал са Билборд,Девин,Уеб медиа и Инвестор (нищо че са ми конкуренция),Енемона и Чугунолеене и Корпоративна.- не ме питай за основанията ми,няма да ги изложа публично.
      Ne znam do kolko sa verni sluhovete za FIB i SG. Az chuh tochno obratnoto - che sled DD sa se otkazali. Ne znam, vse pak sa sluhove. Dori i da gi kupiat, niama da e na 5 ili 6lv, a po-skoro na cena blizka do pazarnata.
      Monbat niama da falira, firmata niama golemi dulgove, ima cash. Moje da se naloji da namaliat razhodite i capex, no ne vijdam kakvo shte gi dokara do falit. Podobna e situaciata s Kaolin. Sega ako imash cash si dobre.
      Ne spodeliam mnenieto ti za Devin. Za da se razviva edna firma triabvat investicii. Sobstvenicite platiha dulga za pokupkata na firmata s parite ot IPO i ne ostaviha mnogo za investicii. Sega s credit da se finansirash e po-trudno i po-skupo, taka che ne vijdam kak shte si uvelichat pazarnia dial. Po-skoro shte stanat malko kato Lomsko, koito mnogo se puneha, shtiaha da zavladiavat Romania i t.n.
      Billboard e naistina chudesna compania sas strahotni marjini, koiato nespravedlivo e nakazana ot pazara v momenta. Tova shte se opravi vednaga shtom pazara trugne nagore sled godina (dai boje).
      Ne vijdam obache zashto slagash tuk Corp Banka. Tia turguva mnogo nad peer grupata si, a opredeleno ne e neshto poveche ot drugite. E, CCB i FIB si imat svoite problemi, no i Corporativna ne e izbiagala ot problemi kato finansirane na svurzani lica, finansirane na imoti i dr. takiva. Te sushto si imat skeleti v garderoba, no po-umelo gi kriat.

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
        батета на срещата при миро аз какво ви казах че са казали моите прителчета форексджии минемли ли 750 отиваме към 250 защото 550 не било ниво... сега направо ме е страх да ги питам ... за минаването на 250 ....

баце Пешо не си прав верно ръбят монбата здраво ама другите ги изръбиха още повече а не както каза ти другите ще ъпнат а монбата ще го продължат да го ръбят... по скоро си мисля Ок ще го изръбят доклокото казваш ама останалите акции къде ще са отишли не ми се мисли....

не е препоръка

Кои други - давай по-конструктивно с имена.
        Ето аз как виждам нещата :

Всичко ТИМаджийско като Химимпорт, ЦКБ,З.Храни,Пр.и Доб.Нефт и Газ и Варна А Холдинг отича здраво,ама много здраво.Инфраструктурните също, както и ОЦК , Неохим и Агрополихим.Според мен тези са неспасяеми и само чудо може да ги спаси.За сега са на командно дишане.

Монбат сами се прецакаха с простотиите около обратните изкупувания - тук проблемите са по-различни,но кой каквото сам си направи и Господ неможе да му го направи.

Шансове да се спасят имат ПИБ (слуховете че СоЖе ще ги купуват за сега забавят агонията),Оргахим,БАКБ и Каолин.НО....само с бързи и адекватни действия от страна на мениджмънта,дори радикални.Трябва да осъзнаят факта че трябва да надскочат балканското си мислене.

За мен компании със сериозен потенциал са Билборд,Девин,Уеб медиа и Инвестор (нищо че са ми конкуренция),Енемона и Чугунолеене и Корпоративна.- не ме питай за основанията ми,няма да ги изложа публично.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
          След днешното нагЪзаки се чудя утре какво ли ще следва ?
          Много се бавят с пускането на пазара на новия продукт "МонОйл" .... тцъ...тцъ...
          Защо се чудиш? Анализирай! Защо се държиш ,като онези двамата семейните.

Коментар

• батета на срещата при миро аз какво ви казах че са казали моите прителчета форексджии минемли ли 750 отиваме към 250 защото 550 не било ниво... сега направо ме е страх да ги питам ... за минаването на 250 ....

не е препоръка

Business as Usual

Коментар

• След днешното нагЪзаки се чудя утре какво ли ще следва ?
              Много се бавят с пускането на пазара на новия продукт "МонОйл" .... тцъ...тцъ...

Коментар

• ....

ПЕТЪР КАРАИВАНОВ КАКВО СТАВА БЕ АНАЛИЗАТОРЕ?
                ПРЕДИ МЕСЕЦ ЛЪЖЕШЕ ХОРАТА ДА ВЛИЗАТ НА БФБ ЩОТО ЩЕ ИМ ЪП

скоро ще останеш гладен пи4

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечо Памукчиев
                  Първоначално изпратено от don emilio
                  Недей да мислиш Бобокови за глупаци ?????
                  Тях не ги мисля изобщо.
                  Ама ти си от глупак надолу. Посран нещастник.
                  ТОЯ ПАК ОТ ГЛАД Е ОЗВЕРЯЛ......зле е работата !!!

Прати ми на лс сметка да ти пратя 100,00 лв. за банички , цървулчо...

Коментар

• Първоначално изпратено от don emilio
                    Недей да мислиш Бобокови за глупаци ?????
                    Тях не ги мисля изобщо.
                    Ама ти си от глупак надолу. Посран нещастник.
                    ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Първоначално изпратено от stoian
                      Верно ба. Евалата на идеята ако е хрумнала на Бобоков преди кура! Евалата и на кура
                      Е така се праят парички и по време на криза
                      Това е от коментар по-надолу в темата.[/quote]

Ami povecheto firmi v Bulgaria oshte ne sa izpolzvali takiva instrumenti, taka che oshte edva li znaiat vsichki trikove svurzani s tiah. Edva li obache Bobokov pita Daniela vseki den dali Kura e pisal neshto po temata vav foruma!
                      A tova s obiavenata cena za obratno izkupuvane pod pazarnata moje da si go pozvoli samo firma na borsa kadeto mehanizma za kusi prodajbi efektivno ne raboti. Inache pri samoto obiaviavane na minimalnata cena, fondovete si zarejdat shortovete i na drugia den praviat dosta pari.
                      Monbat niama da e zle da vzemat da si opraviat management prognozite za 2008 i 2009. Iasno e che niama da gi postignat, zashto gi durjat taka kakto sa gi reshili predi meseci.

Коментар

• Обратното ..... притесни продавачите и .... цените веднага се сринаха с повеме от 12%. Мноооого логично или ......

Коментар

• Май ще излезем извън лимита за покупка /4 лв/

Коментар

• EquityPrivate,
                            имат решение на ОС за възможност да издадат и конвертируеми облигации,но това не са го направили,ИХБ издадоха такива ...
                            Първоначално изпратено от Странджата
                            Първоначално изпратено от EquityPrivate
                            Az ne si spomniam kakvo tochno stana s konveriruemata obligacia ot 16m BGN, koiato shtiaha da izdavat. Ne sam vidial nishto po vuprosa, taka che predpolagam ne sa ia izdali, no obiknovenno ako imash takav instrument e hitro da si izkupuvash akciite na niski ceni. Sled godini kato doide padeja za konvertirane (na 12BGN, primerno), firmata shte im dade ot akciite deto si gi e izkupila na 4lv i finansiraneto shte i e izlezlo mnogo evtino.
                            Верно ба. Евалата на идеята ако е хрумнала на Бобоков преди кура! Евалата и на кура
                            Това е от коментар по-надолу в темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
                              Az ne si spomniam kakvo tochno stana s konveriruemata obligacia ot 16m BGN, koiato shtiaha da izdavat. Ne sam vidial nishto po vuprosa, taka che predpolagam ne sa ia izdali, no obiknovenno ako imash takav instrument e hitro da si izkupuvash akciite na niski ceni. Sled godini kato doide padeja za konvertirane (na 12BGN, primerno), firmata shte im dade ot akciite deto si gi e izkupila na 4lv i finansiraneto shte i e izlezlo mnogo evtino.

Коментар

• Които произнесе числото 10 много са обърка ...инак тука с този двоен размер от предишните бройки мисля да се стабилизират нещата ...като се стабилизират ..нали знаете Инак на мене така ми се стори ли ..или са сменили посредника отговорник за обратното ?!

Коментар

Working...
                                X