If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чини ми се тука че под 4 ката няма да видим цена, ако да Петърчо ...да си приготви повечко акцийки ...изкупил съм винила в Домо
Сега - поглеждаш тъжно към Дау.На 7986 е в момента ! После поглеждаш към СОФИКСА и виждаш за утре........пореден спад от около -10%.След това хващаш калкулатора и изчисляваш колко ще струва този ШИТ утре.
Аз вече го сметнах - към 3.80-3.90
Пешо , а ти колко ще струваш утре ???? Задавал ли си си този въпрос ????
Като те изгонят от мазата/ т.е.студиото ти /, като закрият изтърбушената ти /шит / телевизия ?????
China’s Lead Plants Shut as Battery Demand Slumps (Update1)
By Xiao Yu and Helen Yuan
Nov. 20 (Bloomberg) -- Chinese lead smelters are idling plants as the effects of slower global economic growth trickle down to battery makers, said Xinling Refining Co., one of the nation’s largest lead makers.
“Most lead smelters have cut production or totally shut plants,” He Yonggang, manager at Henan province-based Xinling Refining, said in an interview in Zhengzhou. Xinling has idled 60 percent of its 100,000 metric-ton capacity, he said. “No one can tell when the market will recover.” The worsening global economy is curbing demand for cars, toys and phones, damping consumption of batteries to power them. Lead futures have tumbled 52 percent this year as the market moves into its first surplus in six years on rising output, according to the International Lead and Zinc Study Group. “Battery makers in China are facing pressure from the devaluation of their expensive lead stockpiles” bought earlier, said Li Chunbo, a Beijing-based analyst with Citic Securities Co. “Demand for batteries may be curbed by the slowdown in the automobile industry.” China’s battery makers are the nation’s largest consumers of lead. About 76 percent of the metal is used by battery makers, including Fengfan Co. Smelters are incurring losses after demand and prices tumbled, said Xinling’s He.
Lead futures on the London Metal Exchange fell 0.4 percent today to $1,225 a metric ton at 11:02 a.m. Shanghai time after slashing 5.4 percent yesterday.
More Output Cuts
Xinling may further cut output, He said. The company is losing 5,000 yuan a ton to make refined lead using imported raw materials, he said. Yuasa Battery (Tianjin) Co. has halved output because of declining overseas orders and weak domestic demand from motorbike producers, manager Dai Xuedao said in a separate interview.
Henan Yuguang Gold & Lead Co. the world’s largest lead producer, has tumbled 76 percent this year in Shanghai trading, compared with a 64 percent drop in the benchmark CSI 300 Index. Fengfan, one of China’s three biggest lead battery makers, fell 1.9 percent to 5.05 yuan today.
Annual auto sales in China may miss a 10 million unit forecast, the China Association of Automobile Manufacturers said in September. China’s economy grew at its slowest pace in five years in the third quarter, and its October industrial production and trade figures suggested the slowdown was deepening.
Чини ми се тука че под 4 ката няма да видим цена, ако да Петърчо ...да си приготви повечко акцийки ...изкупил съм винила в Домо
Сега - поглеждаш тъжно към Дау.На 7986 е в момента ! После поглеждаш към СОФИКСА и виждаш за утре........пореден спад от около -10%.След това хващаш калкулатора и изчисляваш колко ще струва този ШИТ утре.
Аз вече го сметнах - към 3.80-3.90
яки извънборсови сделки, може би репа или наследства или дарения знае ли човек
182 хил. акции са колкото една порция от обратното изкупуване, че и повече
може би някой е играл много безрасъдно тука
Не е препоръка за игра с или неигра с репа и други краткосрочни и дългосрочни кредити.
До 3.12.2008 г. ако се гмурне под 4.00 ще стане син чип дълбоководен гмуркач....
Време е за неотложни санитарни действия! Ако се мотат още, след време ще има основания от акционери да се предприемат стъпки за търсене на отговорност за безстопанственост и ..... проспиване на цели периоди от съвременната икономическа история.
Доста нафуканост и самонадеяност лъха от тези хартии!!!
EquityPrivate - ти си имаш твоите виждания и Инфо,аз моите.Казах че нямам никакво намерение да изразявам мнение и да обяснявам какви са мотивите и причините ми за тях.Изобщо предния ми пост бе едно лирично отклонение от правилото ми да не изразявам каквото и да е мнение в този форум..... по лични причини.В друг един форум ако искаш с удоволствие можем да водим сериозен и аргументиран спор с доводи и факти ;-)
EquityPrivate - ти си имаш твоите виждания и Инфо,аз моите.Казах че нямам никакво намерение да изразявам мнение и да обяснявам какви са мотивите и причините ми за тях.Изобщо предния ми пост бе едно лирично отклонение от правилото ми да не изразявам каквото и да е мнение в този форум..... по лични причини.В друг един форум ако искаш с удоволствие можем да водим сериозен и аргументиран спор с доводи и факти ;-)
Коментар