IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пухче
    Батка,вече не вярвам.Склонна съм да вярвам,че и до 2.50 като нищо могат да закарат цената
    Ами защо не продадаха днес на ордерите мужду 4,50 и 4,70, какво им попречи?

Коментар

• Батка,вече не вярвам.Склонна съм да вярвам,че и до 2.50 като нищо могат да закарат цената

Коментар

• Днес и без покупки по обратното цената стигна дъно и обърна. В следващите дни лесно ще се завърне над 5,50-6 лв. Приканвам троловете-мършояди да си купят овреме Валидол, да не изпукат от яд, че ще ни липсват цирковите им изпълнения във форума Гугутки сладки с празни торбички

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
          Първоначално изпратено от alcompany
          Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
          Разменям 3 акции за ролка тапети - винилови ! Трябват ми 17 ролки. За всеки готов да си разменим тапетите да ме търси на телефон 97 63 465 всеки делничен ден между 16.00ч. и 17.00ч.

Сполай ви.

ABE SKRANDZO /KARAIVANOV/ TI BEZ PARI ISKASH TAPETI DA KUPISH MOJE LI ROLKA VINILOVI TAPETI PO 3 LEVA DA TARSISH
          Може.... тапетите са Пасив и след 2г. ги сменям с нови.А виж... акциите са Актив и то какъв...... след години като цената им рипне......ех.....

Ama 5MB li shte ripne che nerazbrah, imash v predvid drujestvoto obrazec na korporativno upravlenie, s prozrachen menijmant, dalnovidno upravlenie /po otnoshenie na investiciite i obratnite izkupuvaniya/ i strashen DVI kontaktuvasht s investitorite. Abe drujestvo-trepach!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от alcompany
            Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
            Разменям 3 акции за ролка тапети - винилови ! Трябват ми 17 ролки. За всеки готов да си разменим тапетите да ме търси на телефон 97 63 465 всеки делничен ден между 16.00ч. и 17.00ч.

Сполай ви.

ABE SKRANDZO /KARAIVANOV/ TI BEZ PARI ISKASH TAPETI DA KUPISH MOJE LI ROLKA VINILOVI TAPETI PO 3 LEVA DA TARSISH
            Може.... тапетите са Пасив и след 2г. ги сменям с нови.А виж... акциите са Актив и то какъв...... след години като цената им рипне......ех.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв

Сполай ви.

Коментар

• Първоначално изпратено от ветерана
                don emilio,
                ако исках да бъда груб като теб бих казал - Бобокови ако така я карат,скоро ще станат наБълбукови...да купуваш обратно от 11 ,до днес на 5 лв. - какво мислиш,че постигат - само харчене на пари...по логиката на повечето участници тук са 50% назад.
                Водещи световни компании,свиват разходите си,излизат в принудителен отпуск и съкращават персонал.Последно Ситибанк - съкращава 50 000 души...
                Всичко това го казвам с неприятно чувство,защото борсата е най-добрия индикатор за икономиката на една държава и винаги изпреварва реалното и състояние...
                takiva kato teb triabva samo da stoiat i da gledat ma4a.......ne razbiram za kakvo umuvate ?????

na parite im na Bobokovi li ste ???, na akula li????, na imotite li ???? na zavodite li??na terminalite li??? na koe ????

A DRIPLIOVCI ????

Коментар

• Разменям 3 акции за ролка тапети - винилови ! Трябват ми 17 ролки. За всеки готов да си разменим тапетите да ме търси на телефон 97 63 465 всеки делничен ден между 16.00ч. и 17.00ч.

Сполай ви.

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
                    ... щото колко мислите остана до дъното 10 такива дни ?
                    Като точки и проценти не знам, но като време остават още 2-3 години...
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• EquityPrivate,
                      имат решение на ОС за възможност да издадат и конвертируеми облигации,но това не са го направили,ИХБ издадоха такива ...
                      Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• като се обърне тренда ще опищите света как са ви преметнали и са изкупили акции ефтино щото сега ще усреднят добре още веднъж... щото колко мислите остана до дъното 10 такива дни ?

не е препоръка
                        Business as Usual

Коментар

• don emilio,
                          ако исках да бъда груб като теб бих казал - Бобокови ако така я карат,скоро ще станат наБълбукови...да купуваш обратно от 11 ,до днес на 5 лв. - какво мислиш,че постигат - само харчене на пари...по логиката на повечето участници тук са 50% назад.
                          Водещи световни компании,свиват разходите си,излизат в принудителен отпуск и съкращават персонал.Последно Ситибанк - съкращава 50 000 души...
                          Всичко това го казвам с неприятно чувство,защото борсата е най-добрия индикатор за икономиката на една държава и винаги изпреварва реалното и състояние...
                          Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от don emilio
                            Първоначално изпратено от ветерана
                            обратното изкупуване е правилно според мен,но не и когато си в глобална криза и затихващи пазари,КЕШЪТ е по-силен и едно предприятие не бива да го пилее...
                            Недей да мислиш Бобокови за глупаци ?????

Точно такива като теб и КАРАДЕБИЛОВ да дават акъл на бизнесмени от ранга на Бобокови..????? Айде моля.....спрете се малко!!! ???
                            Какъв им е ранга на тези мушмороци?
                            Хайде по-сериозно!

Коментар

обратното изкупуване е правилно според мен,но не и когато си в глобална криза и затихващи пазари,КЕШЪТ е по-силен и едно предприятие не бива да го пилее...
                              Az ne si spomniam kakvo tochno stana s konveriruemata obligacia ot 16m BGN, koiato shtiaha da izdavat. Ne sam vidial nishto po vuprosa, taka che predpolagam ne sa ia izdali, no obiknovenno ako imash takav instrument e hitro da si izkupuvash akciite na niski ceni. Sled godini kato doide padeja za konvertirane (na 12BGN, primerno), firmata shte im dade ot akciite deto si gi e izkupila na 4lv i finansiraneto shte i e izlezlo mnogo evtino.

Коментар

Точно така. Затова реакцията на т.нар. менижмънт на акумулаторите е за друг вид дейност, земеделска например или горско стопанство. Без да имам цел да засегна някой с изкл. на тези, които си знаят.

Хода със закъснелите изкупувания насред криза е малоумие, самоубийство или просто .... тъпанарщина.

За първи път ще кажа, че е добре в този случай, че свободния обем е символичен, и няма да пострадат много инвеститори

Коментар

Working...
                                X