IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази покупка не беше от мажоритаря. Така смятам аз.

Коментар

• Тук всичко е на шест. Всички останали компании са от там надолу.

Коментар

• Аз пък смятам че Монбата първи ще си достигне върховите стойности и то още тази година , ако акциите от обратното ги разпределят пропорционално между акционерите (вместо дивидент).

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold
          Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
          Изглежда че визията им за бъдището им развитие е много по мащабна от тази в главите на инвесторите с по няколко хиляди акцийки
          Ти на кое по-точно викаш мащабна визия за развитие, че аз нещо не свързвам обратното изкупуване в мащабно развитие. Е за теб може да е по-важно да поддържат цената, но за развитие не говори

Няма значение .Както искаш така си го тълкувай.Провери какво е станало с цената на акциите когато мажоритарите са изкупували.Има доста примери може да провериш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
            Изглежда че визията им за бъдището им развитие е много по мащабна от тази в главите на инвесторите с по няколко хиляди акцийки
            Ти на кое по-точно викаш мащабна визия за развитие, че аз нещо не свързвам обратното изкупуване в мащабно развитие. Е за теб може да е по-важно да поддържат цената, но за развитие не говори

Коментар

• Винаги съм казвал че за мен това е една от хубавите компании на БФБ.Това е за мен акцията за която мажоритарите мислят.Изглежда че визията им за бъдището им развитие е много по мащабна от тази в главите на инвесторите с по няколко хиляди акцийки Ще поживеем ще видим ,но за мен Монбат си остава свястна акция за разлика от много други

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold
                Откакто започнаха обратните изкупувания не съм видял съобщение за покачване дела на мажоритаря. Ако наистина е така, то за мен това е начин за финансирането му - липса на кеш и продажба на изгодни цени на притежаваните от него акции. МИсля си, че толкова много пари се извадиха от дружеството по тези обратни изкупувания, а можеше с тях да се направят сериозни инвестиции и придобивания. ЛИЧНО МНЕНИЕ
                гледай да не намаля мажоритарния пакет че тогава ще блесне истината за целта на изкупуването ....ако някой следи % може да каже дали има някаква промяна в него

Коментар

• Откакто започнаха обратните изкупувания не съм видял съобщение за покачване дела на мажоритаря. Ако наистина е така, то за мен това е начин за финансирането му - липса на кеш и продажба на изгодни цени на притежаваните от него акции. МИсля си, че толкова много пари се извадиха от дружеството по тези обратни изкупувания, а можеше с тях да се направят сериозни инвестиции и придобивания. ЛИЧНО МНЕНИЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                    Първоначално изпратено от ТРОЛ
                    Тия изкупувания голям зор - пазят ниво че иначе си заминават явно
                    Май има нещо такова, за съжаление.
                    От друга страна обратното изкупуване само за кратко може да поддържа нивото. Свободните средства не са безгранични. Та мисълта ми е: ако Бобокови не са наясно, че сегашната цена е добра няма да купуват, ами ще я оставят да падне и тогава.
                    За уточнение. Аз написа само горната реплика. Другото ми беше прикачено от неумела манипулация.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• [quote="Петър Караиванов"]
                      Първоначално изпратено от дългосрочен
                      Първоначално изпратено от gigow
                      От друга страна обратното изкупуване само за кратко може да поддържа нивото. Свободните средства не са безгранични. Та мисълта ми е: ако Бобокови не са наясно, че сегашната цена е добра няма да купуват, ами ще я оставят да падне и тогава.[/qu

Къде си заминават. Според мен да строят следващия завод.
                      Бобокови много добре знаят какво правят. Те са единствените, които мислят за акционерите си, за разлика от други , които искат само да ги оскубят. И нещо друго, ще се молите на Бобокови да ви продадат за над 10 лева от обратно изкупените акции. От сега може да си направите сметката Монбат и ние акционерите колко ще спечелим.
                      Знаеш ли. Има една мъдрост и тя гласи - "Когато Господ иска да убие някого, първо му взима акъла"
                      Личен опит ли споделяш

Коментар

• [quote="дългосрочен"]
                        Първоначално изпратено от gigow
                        От друга страна обратното изкупуване само за кратко може да поддържа нивото. Свободните средства не са безгранични. Та мисълта ми е: ако Бобокови не са наясно, че сегашната цена е добра няма да купуват, ами ще я оставят да падне и тогава.[/qu

Бобокови много добре знаят какво правят. Те са единствените, които мислят за акционерите си, за разлика от други , които искат само да ги оскубят. И нещо друго, ще се молите на Бобокови да ви продадат за над 10 лева от обратно изкупените акции. От сега може да си направите сметката Монбат и ние акционерите колко ще спечелим.
                        Знаеш ли. Има една мъдрост и тя гласи - "Когато Господ иска да убие някого, първо му взима акъла"

Коментар

• Първоначално изпратено от ТРОЛ
                          .......И нещо друго, ще се молите на Бобокови да ви продадат за над 10 лева от обратно изкупените акции. От сега може да си направите сметката Монбат и ние акционерите колко ще спечелим.
                          ~50% печалба ? Това ли чакаш? Жива мизерия при толкова по-добри възможности. Но кой както си го направи...едни се возят на каруца други на самолет. Като натиснат пазара после с изкупените акции няма да мръдне нагоре с години. Ама вярно че разправяше за някакви, дето чакали високи цени да ги лапнат на големи пакети, че сега им били евтни
                          Точно подобни умници хранеха Цветан - колко бил прост да си крепи позицията, той пък продаде на пакет “крепенето” с 50% горница..., аман от прости мажоритари, дето не ставали и за това не вървяла борсата...

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
                            .......И нещо друго, ще се молите на Бобокови да ви продадат за над 10 лева от обратно изкупените акции. От сега може да си направите сметката Монбат и ние акционерите колко ще спечелим.
                            ~50% печалба ? Това ли чакаш? Жива мизерия при толкова по-добри възможности. Но кой както си го направи...едни се возят на каруца други на самолет. Като натиснат пазара после с изкупените акции няма да мръдне нагоре с години. Ама вярно че разправяше за някакви, дето чакали високи цени да ги лапнат на големи пакети, че сега им били евтни

Коментар

• [quote="gigow"]

Коментар

• Първоначално изпратено от Маша и Мечокът
                                Сигурно събирате парички за утре, защото офертите отдясно ще са рехави и на по-висока цена, затова ви няма в тази тема.
                                Да се смеем или да плачем, какво ще заповядаш ??
                                Пиши поне, че не е препоръка.....
                                Заповядвам да плачете. Всъщност и без заповед вие си плачете, така че продължавайте.

Коментар

X