Тази покупка не беше от мажоритаря. Така смятам аз.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BGoldПървоначално изпратено от Ташунко със сапаИзглежда че визията им за бъдището им развитие е много по мащабна от тази в главите на инвесторите с по няколко хиляди акцийки
Няма значение .Както искаш така си го тълкувай.Провери какво е станало с цената на акциите когато мажоритарите са изкупували.Има доста примери може да провериш.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаИзглежда че визията им за бъдището им развитие е много по мащабна от тази в главите на инвесторите с по няколко хиляди акцийки
Коментар
� -
Винаги съм казвал че за мен това е една от хубавите компании на БФБ.Това е за мен акцията за която мажоритарите мислят.Изглежда че визията им за бъдището им развитие е много по мащабна от тази в главите на инвесторите с по няколко хиляди акцийкиЩе поживеем ще видим ,но за мен Монбат си остава свястна акция за разлика от много други
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BGoldОткакто започнаха обратните изкупувания не съм видял съобщение за покачване дела на мажоритаря. Ако наистина е така, то за мен това е начин за финансирането му - липса на кеш и продажба на изгодни цени на притежаваните от него акции. МИсля си, че толкова много пари се извадиха от дружеството по тези обратни изкупувания, а можеше с тях да се направят сериозни инвестиции и придобивания. ЛИЧНО МНЕНИЕ....ако някой следи % може да каже дали има някаква промяна в него
Коментар
� -
Откакто започнаха обратните изкупувания не съм видял съобщение за покачване дела на мажоритаря. Ако наистина е така, то за мен това е начин за финансирането му - липса на кеш и продажба на изгодни цени на притежаваните от него акции. МИсля си, че толкова много пари се извадиха от дружеството по тези обратни изкупувания, а можеше с тях да се направят сериозни инвестиции и придобивания. ЛИЧНО МНЕНИЕ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от gigowПървоначално изпратено от ТРОЛТия изкупувания голям зор - пазят ниво че иначе си заминават явно
От друга страна обратното изкупуване само за кратко може да поддържа нивото. Свободните средства не са безгранични. Та мисълта ми е: ако Бобокови не са наясно, че сегашната цена е добра няма да купуват, ами ще я оставят да падне и тогава.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
[quote="Петър Караиванов"]Първоначално изпратено от дългосроченПървоначално изпратено от gigowПървоначално изпратено от ТРОЛТия изкупувания голям зор - пазят ниво че иначе си заминават явно
От друга страна обратното изкупуване само за кратко може да поддържа нивото. Свободните средства не са безгранични. Та мисълта ми е: ако Бобокови не са наясно, че сегашната цена е добра няма да купуват, ами ще я оставят да падне и тогава.[/qu
Къде си заминават. Според мен да строят следващия завод.
Бобокови много добре знаят какво правят. Те са единствените, които мислят за акционерите си, за разлика от други , които искат само да ги оскубят. И нещо друго, ще се молите на Бобокови да ви продадат за над 10 лева от обратно изкупените акции. От сега може да си направите сметката Монбат и ние акционерите колко ще спечелим.
Коментар
� -
[quote="дългосрочен"]Първоначално изпратено от gigowПървоначално изпратено от ТРОЛТия изкупувания голям зор - пазят ниво че иначе си заминават явно
От друга страна обратното изкупуване само за кратко може да поддържа нивото. Свободните средства не са безгранични. Та мисълта ми е: ако Бобокови не са наясно, че сегашната цена е добра няма да купуват, ами ще я оставят да падне и тогава.[/qu
Бобокови много добре знаят какво правят. Те са единствените, които мислят за акционерите си, за разлика от други , които искат само да ги оскубят. И нещо друго, ще се молите на Бобокови да ви продадат за над 10 лева от обратно изкупените акции. От сега може да си направите сметката Монбат и ние акционерите колко ще спечелим.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ТРОЛПървоначално изпратено от дългосрочен.......И нещо друго, ще се молите на Бобокови да ви продадат за над 10 лева от обратно изкупените акции. От сега може да си направите сметката Монбат и ние акционерите колко ще спечелим.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от дългосрочен.......И нещо друго, ще се молите на Бобокови да ви продадат за над 10 лева от обратно изкупените акции. От сега може да си направите сметката Монбат и ние акционерите колко ще спечелим.
Коментар
� -
[quote="gigow"]Първоначално изпратено от ТРОЛТия изкупувания голям зор - пазят ниво че иначе си заминават явно
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Маша и МечокътПървоначално изпратено от дългосроченСигурно събирате парички за утре, защото офертите отдясно ще са рехави и на по-висока цена, затова ви няма в тази тема.
Пиши поне, че не е препоръка.....
Коментар
�
Коментар