IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Би ли казал нещо и за политическия риск?

Коментар

• Кога ще започне предаването ( не свърши ли тоя ремонт). Кога ще им простиш на Бобокови (в частност Монбат)

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo
        Петре , Бобокови си казаха за техните дела . Редно е ти да кажеш за твоите дела .
        Сори, ама аз балъци на борсата не ловя. Но питай - какво точно искаш да ти кажа?

Коментар

• Петре , Бобокови си казаха за техните дела . Редно е ти да кажеш за твоите дела .

Коментар

• Първоначално изпратено от milenkk
            Монбат прогнозира 32% ръст в продажбите за 2010
            11.03.2010 22:20 (5MB / MONBAT)

Монбат АД очаква 32% ръст в приходите от продажби през 2010 до 77,35 млн. евро, става ясно от прогнозни данни, публикувани чрез Бюлетин Investor.bg.

Дружеството предвижда 57% ръст на нетната печалба през настоящата година до 12,37 млн. евро, което се равнява на нетен марж на печалбата от 16% спрямо 13,4% през 2009.

През януари продажбите на Монбат нараснаха с 46% на годишна база, а печалбата преди данъци – с 66%.

Планираните за тази година инвестиции ще бъдат представени в края на април, се казва още в информацията.

Днес акциите на дружеството загубиха 0,8% до 6,45 лв., което представлява понижение от 4,4% от началото на годината и ръст от 79% за последната година.
            Това ще е компанията на 2010 явно, прогнозите тук са много точни така че съм склонен да вярвям в бъдещите успехи. За мен лично това е най-добрата акция на БФБ. Не е препоръка.
            Света винаги се е крепил на вярващите (Балъците) - Блаженни са вярващите ! (те са като добрите момчета дето отиват в Рая - разбирай акционерите) А лошите момчета отиват където си искат с парите на добрите - разбирай Бобокови и сие. ;-)

Коментар

• Монбат прогнозира 32% ръст в продажбите за 2010
              11.03.2010 22:20 (5MB / MONBAT)

Монбат АД очаква 32% ръст в приходите от продажби през 2010 до 77,35 млн. евро, става ясно от прогнозни данни, публикувани чрез Бюлетин Investor.bg.

Дружеството предвижда 57% ръст на нетната печалба през настоящата година до 12,37 млн. евро, което се равнява на нетен марж на печалбата от 16% спрямо 13,4% през 2009.

През януари продажбите на Монбат нараснаха с 46% на годишна база, а печалбата преди данъци – с 66%.

Планираните за тази година инвестиции ще бъдат представени в края на април, се казва още в информацията.

Днес акциите на дружеството загубиха 0,8% до 6,45 лв., което представлява понижение от 4,4% от началото на годината и ръст от 79% за последната година.
              Това ще е компанията на 2010 явно, прогнозите тук са много точни така че съм склонен да вярвям в бъдещите успехи. За мен лично това е най-добрата акция на БФБ. Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                Първоначално изпратено от дългосрочен
                КОЛЕГИ, ПОГЛЕДНЕТЕ ПРОГНОЗИТЕ НА ОТЛИЧНИКА МОНБАТ В ИНВЕСТОРА. УСПЕХ НА ТЕЗИ, КОИТО ОЦЕНЯТ ФУНДАМЕНТА.

К'о речи? Отличник ? МонОйл? Това е най-зловещият ШИТ на БФБ който затри стотици хора излъгали се да повярват на словоблудствата на ДВИто и "отговорният мениджмънт" на тази измислица......
                Ти, ако не се на_к_ш, че кой друг.

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
                  КОЛЕГИ, ПОГЛЕДНЕТЕ ПРОГНОЗИТЕ НА ОТЛИЧНИКА МОНБАТ В ИНВЕСТОРА. УСПЕХ НА ТЕЗИ, КОИТО ОЦЕНЯТ ФУНДАМЕНТА.

К'о речи? Отличник ? МонОйл? Това е най-зловещият ШИТ на БФБ който затри стотици хора излъгали се да повярват на словоблудствата на ДВИто и "отговорният мениджмънт" на тази измислица......

Коментар

• КОЛЕГИ, ПОГЛЕДНЕТЕ ПРОГНОЗИТЕ НА ОТЛИЧНИКА МОНБАТ В ИНВЕСТОРА. УСПЕХ НА ТЕЗИ, КОИТО ОЦЕНЯТ ФУНДАМЕНТА.

Коментар

Да ще спечеля, защото инвестирам във фундамент, а не в плява. Нама място за сравнение с Лемън. Виж може да сравняваш с Гугъл, Майкрософт или Интел. Ясен ли съм.
                      А Бъркшир къде ги забрави? :lol:

Коментар

• Монбат си е една от малкото читави компании на борсата.Сериозна компания с добър мениджмънт.Не представлява интерес само за родните инвеститори а и за чуждите.Ако за някой Монбат е скапана компания тогава какво да кажем за Пътищата ,Мостовете и още колко ли други да не ги изброяваме.

Коментар

Първоначално изпратено от kaloian
                          Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                          ......Кой дава така 7 мил. и накрая да е на загуба....
                          глупавия ......Те и Лемън даваха едни милиарди като мислеха че ще спечелят пък взеха че загубиха = няма нищо сигурно
                          позволи ми да те корегирам - не загубиха , а ФАЛИРАХА !
                          Който се бори с пазара понякога така свършва. А тук борбата(изкупуване) продължава......дано имат по добри анализатори от Лемън и г-н дългосрочен да спечели
                          Да ще спечеля, защото инвестирам във фундамент, а не в плява. Нама място за сравнение с Лемън. Виж може да сравняваш с Гугъл, Майкрософт или Интел. Ясен ли съм.
                          Aбсолютно си ми ясен :lol: Успех!

Коментар

• А сега отивам да разпускам, защото и за това имам парички Колеги Калоян, Петър, Пуф Паф и Иво. Приятна вечер.

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
                              ......Кой дава така 7 мил. и накрая да е на загуба....
                              глупавия ......Те и Лемън даваха едни милиарди като мислеха че ще спечелят пък взеха че загубиха = няма нищо сигурно
                              позволи ми да те корегирам - не загубиха , а ФАЛИРАХА !
                              Който се бори с пазара понякога така свършва. А тук борбата(изкупуване) продължава......дано имат по добри анализатори от Лемън и г-н дългосрочен да спечели

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                                Първоначално изпратено от puf paf
                                Първоначално изпратено от ivo111
                                "През месец февруари 2010 г. Монбат АД е изкупило обратно 32 364 броя собствени акции при средна цена от 6.50 лева за една акция.
                                Общият брой на притежаваните собствени акции към 28.02.2010 г. е 1 131 493 броя при средна цена от 6.04 лева за една акция."
                                Останаха още към 27 000 бр.за изкупуване.
                                До края на март ще приключат, а после ?
                                Ти не бери грижа за това. Монбат са поели ангажимент към акционерите и бъди сигурен, че няма да ги изоставят особено в момент когато бизнеса им върви с много подобряващи се темпове. Както са дали до момента около 7 мил. за обратни изкупувания така ще дадат още и 1-2 мил.. Защо мислиш, че тази сметка не си я правят. Кой дава така 7 мил. и накрая да е на загуба. Те ще оставят акцията без подкрепа, когато пазарните условия позволят и това вече няма да е от значение. Когато имаш кеш и пазара е на твоя страна няма проблем. В момента това е МОНБАТ. Разбираш ли или да ти го преведа на български.
                                Хал-хабер си нямаш за какво говориш. Ама детето дава зор да играе на РС та друг път ще ти обясня.
                                Г-н, Карачобанов ти пък откъде се пръкна. От теб искам да ми посочиш само 3 компании, в които имаш инвестиции и тогава, че те коментирам иначе не заслужаваш внимание. ЯСНО.
                                г-н Дългосрочен ДОНОР !
                                Да те светна само - най-добър и обективен анализ правят тези които НЕ участват на пазара защото са апълно БЕЗПРИСТРАСТНИ !

А сега сядай да четеш, а живота ще те научи на нещата от РЕАЛНОСТА !!!
                                Тогава защо се чешиш, където не те сърби. Сигурно ти свършиха паричките и затова гледаш отстрани. И понеже много разбираш аз съм готов да те финансирам за мен изкарваш 30% за 12 месеца, а горницата е за теб. Ще оформим нещата документално. При това положение аз няма защо да чета, а ти какво ще правиш си е твоя работа, но аз искам гарантирани 30%.
                                Значи имаме СДЕЛКА на 30% годишно, което си е жива далавереа за мен, тъй като компанията ми осигурява 36% годишна доходност :-)

За повече информация - "услуги" във www.finаncе5.bg
                                Не ме интересува твоята компания, когато си готов ще се срещнем при моя посредник да оформим документите.

Коментар

Working...
                                X