If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[quote="ТРОЛ"]Безгрешния дългосрочен инвестиращ във фундамент, би ли казал защо днес при ръстове по повечето позиции тук е на червено ?!? В енемона не пропусна да отбележиш ръста но тук мълчиш ? Защо така ? Кога фундамента ще си каже думата и тук или днес му е почивен ден ...Не се заяждам просто те подтиквам с размисъл сам да проумееш пазара - нещо което не ви преподават в УНСС [/quot
МОНБАТ СЕ ГОТВИ ЗА СКОК. СКОКЪТ ЩЕ БЪДЕ СКОРО, ВЪПРОС НА ДНИ. ТОВА ГО ЗАПОМНИ. ФУНДАМЕНТА ЩЕ ПОСКЪПНЕ С ПОВЕЧЕ ОТ ПЛЯВАТА И ЩЕ БЪДЕ ТРАЕН ЗА РАЗЛИКА ОТ ПЛЯВАТА. В ТОВА ИНВЕСТИРАМ АЗ.
Защо се забавих с писането, защото ви казах, че имам сравнително голяма фирма и имам много работа. Ако искаш вярвай, ако искаш недей, но фирмата ми няма никакви задължениа и всяка година реинвестирам 50% от печалбата, като никога не съм работил на загуба. Това съм аз и затова инвестирам в такива компании като моята, защото виждам реалния резултат. В момента пак съм в инвестиция със собствени средства. Пиша когато имам време. Днес погледнах борсата едва 13,30 часа. Успех.
Безгрешния дългосрочен инвестиращ във фундамент, би ли казал защо днес при ръстове по повечето позиции тук е на червено ?!? В енемона не пропусна да отбележиш ръста но тук мълчиш ? Защо така ? Кога фундамента ще си каже думата и тук или днес му е почивен ден ...Не се заяждам просто те подтиквам с размисъл сам да проумееш пазара - нещо което не ви преподават в УНСС
Може да няма и унсс, прави странни правописни грешки, които не ми се вярва да правят в унсс.
Може да ти се струва невероятно ама си купих от Еврохолд баш на дъното 0,70лв.
Вярно малко ама да има така за цвят.
Що да е невероятно. Добре си направил като диверсификация и тук не е лошо. Но да се хвали тук и да се чака да расте, а всичко останало да пада както казва един дългосрочен образ е наивно и глупаво.
При Монбат перспективите за растеж в близките седмици и месеци са само в посока нагоре първа цел 10,00лв /да десет лева/ мисля още есента.
Не знам какво трябва да се случи , за да проумеете , че рано или късно фундамента ще си каже думата.
Естествено , че притежавам акции и то доста добър пакет / за дървените философи- тролове мастъри и Карадебила средната ми цена на пакета е 4,50лв/
Търпение.
Верно е за фундамента. Важи за 90% от дружествата на БФБ. Рано или късно ще си каже думата. Работата е там че когато монбата стане 10лв, еврохолда и цкб ще са по 4лв, ФИБ и Хим по 7. Ти си смятай загубата от пропуснати ползи.
Може да ти се струва невероятно ама си купих от Еврохолд баш на дъното 0,70лв.
При Монбат перспективите за растеж в близките седмици и месеци са само в посока нагоре първа цел 10,00лв /да десет лева/ мисля още есента.
Не знам какво трябва да се случи , за да проумеете , че рано или късно фундамента ще си каже думата.
Естествено , че притежавам акции и то доста добър пакет / за дървените философи- тролове мастъри и Карадебила средната ми цена на пакета е 4,50лв/
Търпение.
Верно е за фундамента. Важи за 90% от дружествата на БФБ. Рано или късно ще си каже думата. Работата е там че когато монбата стане 10лв, еврохолда и цкб ще са по 4лв, ФИБ и Хим по 7. Ти си смятай загубата от пропуснати ползи.
Безгрешния дългосрочен инвестиращ във фундамент, би ли казал защо днес при ръстове по повечето позиции тук е на червено ?!? В енемона не пропусна да отбележиш ръста но тук мълчиш ? Защо така ? Кога фундамента ще си каже думата и тук или днес му е почивен ден ...Не се заяждам просто те подтиквам с размисъл сам да проумееш пазара - нещо което не ви преподават в УНСС
Някой хора злобата ги изяде отвътре и вече са празни отвсякъде. Само духовете им витаят във форума и пишат простотии, но скоро никой няма да им обръща внимание
Г-Н БОБОКОВ ПРЕД ПРОФИТ БГ: ЩЕ ПРОДАДЕМ ОБРАТНО ИЗКУПЕНИТЕ АКЦИИ НА ИНСТИТУЦИОНАЛНИ ИНВЕСТИТОРИ С ДЪЛГОСРОЧЕН ИНВЕСТИЦИОНЕН ХОРИЗОНТ НА ЦЕНИ НАД 10 ЛЕВА И ТАКА ЩЕ РЕАЛИЗИРАМЕ ГОЛЯМА ПЕЧАЛБА. СПЕКУЛАНТИТЕ ДА КУПУВАТ ОТ ПАЗАРА.
Това преди ден или два го казах. Който иска да провери във форума. За нещо качествено и стойностно ще се намерят купувачи, като му дойде времето.
дааа а един мaрмот ще завива инвеститори в станиол . Ти питай Бобоков защо ще им ги продава на институционалните инвеститори на 10лв с голяма печалба, а не им ги продаде на 100лв с още по голяма Те горките трева пасат - търпение нямат да стане 10лв че на 6 им е скъпа
Трол, откога се занимаваш с финансови пазари? Изглежда си новобранка.
Ами пич филма е точно както го казваш, инвеститорите много често са евтини на житото и скъпи на триците.
Аз вече съм го отиграл много добре тук. Когато началото на 2007 купувах на 4,50 (отчетено сплита), институционалните не само не купуваха, ами ми продаваха купеното си от ИПО-то и прибираха по 20-тина % печалба. След 8-9 месеца вече се сетиха че акцията е много добра и почнаха да купуват масирано на 14-15 лв.
Филма се повтаря постоянно и гадулките пак не го научават.
А относно откачалката пешо, пак ви казвам, оправията с такова безочливо, бездарно и завистливо парче е пълната игнорация!
Нямам акции тук, имам добри спомени
че си прав прав си. когато е време да се излиза купувачите се бият да те купят и обратно. и тая ще поскъпне покрай общия подем, но потенциала и е много по малък от много други, а не виждам по голяма сигурност да предлага насреща. Да скочи колко да скочи ...сега е 250млн а милярд скоро няма да струва завода. А колко съм на пазара знаем само аз и 1 циганин
Г-Н БОБОКОВ ПРЕД ПРОФИТ БГ: ЩЕ ПРОДАДЕМ ОБРАТНО ИЗКУПЕНИТЕ АКЦИИ НА ИНСТИТУЦИОНАЛНИ ИНВЕСТИТОРИ С ДЪЛГОСРОЧЕН ИНВЕСТИЦИОНЕН ХОРИЗОНТ НА ЦЕНИ НАД 10 ЛЕВА И ТАКА ЩЕ РЕАЛИЗИРАМЕ ГОЛЯМА ПЕЧАЛБА.
Това може да стане единствено ако "институционалния инвеститор" е някаква офшорка зад която стои сам Бобоков /или схема в която участва негова офшорка/ ... Но това е от десния джоб в левия! Публиката ще се чувства като на представление на илюзионист и когато заекът изскочи от цилиндъра ъпърите ще ръкопляскат...
Смисълът за Бобоков от едно такова занятие, както сами се досещате, е да се съберат пари от раздадените билети за представлението... Ъпърите, както винаги досега, ще си останат с очи пълни и джобове празни... още по-празни!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Г-Н БОБОКОВ ПРЕД ПРОФИТ БГ: ЩЕ ПРОДАДЕМ ОБРАТНО ИЗКУПЕНИТЕ АКЦИИ НА ИНСТИТУЦИОНАЛНИ ИНВЕСТИТОРИ С ДЪЛГОСРОЧЕН ИНВЕСТИЦИОНЕН ХОРИЗОНТ НА ЦЕНИ НАД 10 ЛЕВА И ТАКА ЩЕ РЕАЛИЗИРАМЕ ГОЛЯМА ПЕЧАЛБА. СПЕКУЛАНТИТЕ ДА КУПУВАТ ОТ ПАЗАРА.
Това преди ден или два го казах. Който иска да провери във форума. За нещо качествено и стойностно ще се намерят купувачи, като му дойде времето.
дааа а един мaрмот ще завива инвеститори в станиол . Ти питай Бобоков защо ще им ги продава на институционалните инвеститори на 10лв с голяма печалба, а не им ги продаде на 100лв с още по голяма Те горките трева пасат - търпение нямат да стане 10лв че на 6 им е скъпа
Трол, откога се занимаваш с финансови пазари? Изглежда си новобранка.
Ами пич филма е точно както го казваш, инвеститорите много често са евтини на житото и скъпи на триците.
Аз вече съм го отиграл много добре тук. Когато началото на 2007 купувах на 4,50 (отчетено сплита), институционалните не само не купуваха, ами ми продаваха купеното си от ИПО-то и прибираха по 20-тина % печалба. След 8-9 месеца вече се сетиха че акцията е много добра и почнаха да купуват масирано на 14-15 лв.
Филма се повтаря постоянно и гадулките пак не го научават.
А относно откачалката пешо, пак ви казвам, оправията с такова безочливо, бездарно и завистливо парче е пълната игнорация!
Коментар