Няма лошо в това да нямаш акции , както и да имаш мнение ,както и да го споделиш тук .Питам за да се избегнат бъдещи недоразумения .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ТРОЛПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от дългосроченЗащо се забавих с писането, защото ви казах, че имам сравнително голяма фирма и имам много работа. Ако искаш вярвай, ако искаш недей, но фирмата ми няма никакви задължениа и всяка година реинвестирам 50% от печалбата, като никога не съм работил на загуба. Това съм аз и затова инвестирам в такива компании като моята, защото виждам реалния резултат. В момента пак съм в инвестиция със собствени средства. Пиша когато имам време. Днес погледнах борсата едва 13,30 часа. Успех.
Но немога да не те попитам. Защо ти е да си даряваш парите на други, а не продължиш да инвестираш в собствената си компания? Защо не се разширяваш, да завземаш нови територии.В условията на криза за компания като твоята това е златен шанс?!Разбира се тук всички пасем зелена трева, а зимата сме на сено...Но така и не каза защо Енемона днес подскочи и го отбеляза гръмко в темата, а тук взе че спихна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от дългосроченЗащо се забавих с писането, защото ви казах, че имам сравнително голяма фирма и имам много работа. Ако искаш вярвай, ако искаш недей, но фирмата ми няма никакви задължениа и всяка година реинвестирам 50% от печалбата, като никога не съм работил на загуба. Това съм аз и затова инвестирам в такива компании като моята, защото виждам реалния резултат. В момента пак съм в инвестиция със собствени средства. Пиша когато имам време. Днес погледнах борсата едва 13,30 часа. Успех.
Но немога да не те попитам. Защо ти е да си даряваш парите на други, а не продължиш да инвестираш в собствената си компания? Защо не се разширяваш, да завземаш нови територии.В условията на криза за компания като твоята това е златен шанс?!Разбира се тук всички пасем зелена трева, а зимата сме на сено...Но така и не каза защо Енемона днес подскочи и го отбеляза гръмко в темата, а тук взе че спихна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от дългосроченЗащо се забавих с писането, защото ви казах, че имам сравнително голяма фирма и имам много работа. Ако искаш вярвай, ако искаш недей, но фирмата ми няма никакви задължениа и всяка година реинвестирам 50% от печалбата, като никога не съм работил на загуба. Това съм аз и затова инвестирам в такива компании като моята, защото виждам реалния резултат. В момента пак съм в инвестиция със собствени средства. Пиша когато имам време. Днес погледнах борсата едва 13,30 часа. Успех.
Но немога да не те попитам. Защо ти е да си даряваш парите на други, а не продължиш да инвестираш в собствената си компания? Защо не се разширяваш, да завземаш нови територии.В условията на криза за компания като твоята това е златен шанс?!
Забравих, това ми помага да вземам правилни решения, защото трябва да четеш много, да следиш събитията, както и по рано да предвиждаш кризите и възходите преди конкуренцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от ivo111...
Може да ти се струва невероятно ама си купих от Еврохолд баш на дъното 0,70лв.
Или може би това ти е работата да реклемираш депозити и да плюеш по БФБ а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосроченЗащо се забавих с писането, защото ви казах, че имам сравнително голяма фирма и имам много работа. Ако искаш вярвай, ако искаш недей, но фирмата ми няма никакви задължениа и всяка година реинвестирам 50% от печалбата, като никога не съм работил на загуба. Това съм аз и затова инвестирам в такива компании като моята, защото виждам реалния резултат. В момента пак съм в инвестиция със собствени средства. Пиша когато имам време. Днес погледнах борсата едва 13,30 часа. Успех.
Но немога да не те попитам. Защо ти е да си даряваш парите на други, а не продължиш да инвестираш в собствената си компания? Защо не се разширяваш, да завземаш нови територии.В условията на криза за компания като твоята това е златен шанс?!
Коментар
Коментар