IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма лошо в това да нямаш акции , както и да имаш мнение ,както и да го споделиш тук .Питам за да се избегнат бъдещи недоразумения .

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo
      ТРОЛ ти акции на МОНБАТ имаш ли ( питам за протокола ) , щото за другите " добри души" знаем със сигурност че нямат.
      разбира се че нямам монбат, но това не ми пречи да имам мнение за тях

Коментар

• ТРОЛ ти акции на МОНБАТ имаш ли ( питам за протокола ) , щото за другите " добри души" знаем със сигурност че нямат.

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
          Колеги, време е за разпускане.
          Аз си разпускам по цял ден... Депозитът си работи вместо мен и в делник и празник!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Колеги, време е за разпускане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
              http://www.investor.bg/?cat=5&id=95483

Не аз, премиерът Ви го казва.......
              Аз това го знам без да ми го казва премиера, затова внимавам къде инвестирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТРОЛ
                Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                Първоначално изпратено от дългосрочен
                Защо се забавих с писането, защото ви казах, че имам сравнително голяма фирма и имам много работа. Ако искаш вярвай, ако искаш недей, но фирмата ми няма никакви задължениа и всяка година реинвестирам 50% от печалбата, като никога не съм работил на загуба. Това съм аз и затова инвестирам в такива компании като моята, защото виждам реалния резултат. В момента пак съм в инвестиция със собствени средства. Пиша когато имам време. Днес погледнах борсата едва 13,30 часа. Успех.
                Поздравления за това,че си изградил "сравнително голяма компания". Поздравления и за това,че работиш на печалба и нямаш задължения.

Но немога да не те попитам. Защо ти е да си даряваш парите на други, а не продължиш да инвестираш в собствената си компания? Защо не се разширяваш, да завземаш нови територии.В условията на криза за компания като твоята това е златен шанс?!
                Защото в момента могъщата фирма май я изгражда предимно виртуално и главно нощем докато сънува. Като навърши 18г ще реализира мечтания международен конгломерат независещ от дребни световни кризи Разбира се тук всички пасем зелена трева, а зимата сме на сено...Но така и не каза защо Енемона днес подскочи и го отбеляза гръмко в темата, а тук взе че спихна
                Прочети по-долу какво съм написал и го запомни, ако имаш достатъчно от сивото вещество.

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=5&id=95483

Не аз, премиерът Ви го казва.......

Коментар

Защо се забавих с писането, защото ви казах, че имам сравнително голяма фирма и имам много работа. Ако искаш вярвай, ако искаш недей, но фирмата ми няма никакви задължениа и всяка година реинвестирам 50% от печалбата, като никога не съм работил на загуба. Това съм аз и затова инвестирам в такива компании като моята, защото виждам реалния резултат. В момента пак съм в инвестиция със собствени средства. Пиша когато имам време. Днес погледнах борсата едва 13,30 часа. Успех.
                    Поздравления за това,че си изградил "сравнително голяма компания". Поздравления и за това,че работиш на печалба и нямаш задължения.

Но немога да не те попитам. Защо ти е да си даряваш парите на други, а не продължиш да инвестираш в собствената си компания? Защо не се разширяваш, да завземаш нови територии.В условията на криза за компания като твоята това е златен шанс?!
                    Защото в момента могъщата фирма май я изгражда предимно виртуално и главно нощем докато сънува. Като навърши 18г ще реализира мечтания международен конгломерат независещ от дребни световни кризи Разбира се тук всички пасем зелена трева, а зимата сме на сено...Но така и не каза защо Енемона днес подскочи и го отбеляза гръмко в темата, а тук взе че спихна

Коментар

Нали точно това казах, че реинвестирам 50% от печалбата. Точно това правя разшрявам се и ставам по-конкурентен, затова имам и поръчки както миналата година, така и тази. Имам достатъчно работа. Че инвестирам на БФБ наречи го както искаш може би тръпка, хоби и. н.

Забравих, това ми помага да вземам правилни решения, защото трябва да четеш много, да следиш събитията, както и по рано да предвиждаш кризите и възходите преди конкуренцията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                        Първоначално изпратено от ivo111
                        ...

Може да ти се струва невероятно ама си купих от Еврохолд баш на дъното 0,70лв.
                        Като иде на 0,40 сигурно пак ще си купиш?!
                        Абе в тая банка кога работите?

Или може би това ти е работата да реклемираш депозити и да плюеш по БФБ а?

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111
                          ...

Може да ти се струва невероятно ама си купих от Еврохолд баш на дъното 0,70лв.
                          Като иде на 0,40 сигурно пак ще си купиш?!
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Ако приемем, че си изпълнят прогнозите, сегашната цена изглежда нормална. Както и споменатите 10 лв.......след период от 3-5 години...

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat
                                Дългосрочен, колко е EV/EBITDA на "Монбат"? Или това няма нищо общо с фундамента?
                                Нима не знаете, че тук се търгуват бъдещи очаквания?

А може би и не сте чели прогнозите на дружеството?

Ако ли не, прочетете ги и сам ще си отговорите.

Коментар

Working...
                                X