IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от дългосрочен
    Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    Първоначално изпратено от дългосрочен
    Първоначално изпратено от bulman1974
    За обратни искупувания намират средства за дивидент нямат , каква е тая компания незнам.
    И аз това питам вече 2 години, но отговорът е , че съм "черноглед"
    То е ясно, че незнаете каква е тази компания, а какво правите тук аз не зная.
    Знам,че това е ПИРАМИДА ! Изградена по схемата на ПОНЦИ !
    Нали знаеш, че на пирамидите основите са най-здрави. Най после си призна, че Монбат е с много здрави основи. БРАВО ПЕТЬО, ТАКА МИ ХАРЕСВАШ.
    Радвам се че стигнахме до единомислие и Ти призна , че това е ПИРАМИДА !
    Кой му дреме какви са основите след като са му "изяли" парите Бобокови?

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      За обратни искупувания намират средства за дивидент нямат , каква е тая компания незнам.
      Подлъгаха ни навремето да им помогнем със парите си , а сега станахме дългосрочни по неволя

Коментар

Нали знаеш, че на пирамидите основите са най-здрави. Най после си призна, че Монбат е с много здрави основи. БРАВО ПЕТЬО, ТАКА МИ ХАРЕСВАШ.

Коментар

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от bulman1974

Коментар

• За обратни искупувания намират средства за дивидент нямат , каква е тая компания незнам.

Коментар

• [quote="ТРОЛ"]
                  Първоначално изпратено от bertram
                  Според мен изказването на Бобоков е абсолютно излишно освен ако не се разтълкува като някаква вербална намеса - да охлади малко мераците на продавачите да излизат при приближаването (рано или късно) на 10-те кинта ИЛИ просто пуска мухата, че ако някой иска големи пакети като иде на 10-те кинта ... да се обади в монбатя за директна сделка.

в крайна сметка няма лошо

успех на инвестиралите тук
                  Да предположим, че цената стигне 11-12 лева, перспективите пред компанията са все така добри и мажоритаря реши да се раздели с обратно изкупените акции на цена 10 лева на извънборсовия пазар, за да не сваля цената и за да има премия за инвеститорите. Мажоритаря, ще плати корпоративен данък 10%, което не е много. Реализираната печалба примерно решава да я раздаде като дивиденти. Пакетите, които ще продава да не са под 20 000 броя. Някой ще си купи ли такъв пакет. АЗ, ДА.
                  Ей все от хубавата страна гледате...ми ако предположим че стигне 3-4лв а перспективите станат отчайващи, дружеството ще отчете яка загуба от изкупените и никой няма да иска да ги вземе. Ще ги изсипят на пазара и ще я натиснат под 1лв....Разбира се това е просто другия вариант на описания по горе [/quote

Това няма как да стане и ти самият го знаеш, но всеки може да предполага.

Коментар

Първоначално изпратено от bertram
                    Според мен изказването на Бобоков е абсолютно излишно освен ако не се разтълкува като някаква вербална намеса - да охлади малко мераците на продавачите да излизат при приближаването (рано или късно) на 10-те кинта ИЛИ просто пуска мухата, че ако някой иска големи пакети като иде на 10-те кинта ... да се обади в монбатя за директна сделка.

Да предположим, че цената стигне 11-12 лева, перспективите пред компанията са все така добри и мажоритаря реши да се раздели с обратно изкупените акции на цена 10 лева на извънборсовия пазар, за да не сваля цената и за да има премия за инвеститорите. Мажоритаря, ще плати корпоративен данък 10%, което не е много. Реализираната печалба примерно решава да я раздаде като дивиденти. Пакетите, които ще продава да не са под 20 000 броя. Някой ще си купи ли такъв пакет. АЗ, ДА.
                    Ей все от хубавата страна гледате...ми ако предположим че стигне 3-4лв а перспективите станат отчайващи, дружеството ще отчете яка загуба от изкупените и никой няма да иска да ги вземе. Ще ги изсипят на пазара и ще я натиснат под 1лв....Разбира се това е просто другия вариант на описания по горе

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                      Колеги, време е за разпускане.
                      Аз си разпускам по цял ден... Депозитът си работи вместо мен и в делник и празник!
                      Изпята ти е песенчицата. Тлъсти лихви ли ?? - когато пръдне рака. Никой няма полза, да ти дава тлъсти лихви.
                      Проектът "форекс мастър" е физически, психически и интелектуално ИЗЧЕРПАН. Наздраве. Вива ла Франс.
                      ...Намеренията са, да се въведе и данък върху лихвите по депозитите над 100 хил. лв., посочи Борисов. ..

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
                          Първоначално изпратено от Батя
                          Първоначално изпратено от ТРОЛ
                          Г-Н БОБОКОВ ПРЕД ПРОФИТ БГ: ЩЕ ПРОДАДЕМ ОБРАТНО ИЗКУПЕНИТЕ АКЦИИ НА ИНСТИТУЦИОНАЛНИ ИНВЕСТИТОРИ С ДЪЛГОСРОЧЕН ИНВЕСТИЦИОНЕН ХОРИЗОНТ НА ЦЕНИ НАД 10 ЛЕВА И ТАКА ЩЕ РЕАЛИЗИРАМЕ ГОЛЯМА ПЕЧАЛБА. СПЕКУЛАНТИТЕ ДА КУПУВАТ ОТ ПАЗАРА.

Това преди ден или два го казах. Който иска да провери във форума. За нещо качествено и стойностно ще се намерят купувачи, като му дойде времето.
                          дааа а един мaрмот ще завива инвеститори в станиол . Ти питай Бобоков защо ще им ги продава на институционалните инвеститори на 10лв с голяма печалба, а не им ги продаде на 100лв с още по голяма Те горките трева пасат - търпение нямат да стане 10лв че на 6 им е скъпа
                          Трол, откога се занимаваш с финансови пазари? Изглежда си новобранка.
                          Ами пич филма е точно както го казваш, инвеститорите много често са евтини на житото и скъпи на триците.
                          Аз вече съм го отиграл много добре тук. Когато началото на 2007 купувах на 4,50 (отчетено сплита), институционалните не само не купуваха, ами ми продаваха купеното си от ИПО-то и прибираха по 20-тина % печалба. След 8-9 месеца вече се сетиха че акцията е много добра и почнаха да купуват масирано на 14-15 лв.
                          Филма се повтаря постоянно и гадулките пак не го научават.
                          А относно откачалката пешо, пак ви казвам, оправията с такова безочливо, бездарно и завистливо парче е пълната игнорация!

Нямам акции тук, имам добри спомени
                          Батя, Батя - ГРЕШКА

Това никога не е било добра акция - НЯМА и да бъде. Зад акция която стои компания с лош фундамент - не може да има добра акция.

Виж спекулата е друга работа. Тук добра спекула може да има само на 1 лв.
                          Обясни на нас заблудените, кое му е лошото на фундамента, че да прогледнем и ние и да не живеем повече в заблуда

Коментар

• Винаги съм казвал че за мен това е една от хубавите компании на БФБ, но не винаги съм го мислел. Това е за мен акцията за която мажоритарите мислят предимно за себе си. Изглежда че визията им за бъдището им развитие е много по мащабна от тази в главите на инвесторите с по няколко стотин акцийки колкото имаме повечето от нас Ще поживеем ще видим ,но за мен МонОйл си остава свястната акция за далавера от по няколко стотинки която винаги се опитвам да правя но повечето пъти не успявам

Коментар

• Според мен изказването на Бобоков е абсолютно излишно освен ако не се разтълкува като някаква вербална намеса - да охлади малко мераците на продавачите да излизат при приближаването (рано или късно) на 10-те кинта ИЛИ просто пуска мухата, че ако някой иска големи пакети като иде на 10-те кинта ... да се обади в монбатя за директна сделка.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                                Първоначално изпратено от ТРОЛ
                                Г-Н БОБОКОВ ПРЕД ПРОФИТ БГ: ЩЕ ПРОДАДЕМ ОБРАТНО ИЗКУПЕНИТЕ АКЦИИ НА ИНСТИТУЦИОНАЛНИ ИНВЕСТИТОРИ С ДЪЛГОСРОЧЕН ИНВЕСТИЦИОНЕН ХОРИЗОНТ НА ЦЕНИ НАД 10 ЛЕВА И ТАКА ЩЕ РЕАЛИЗИРАМЕ ГОЛЯМА ПЕЧАЛБА. СПЕКУЛАНТИТЕ ДА КУПУВАТ ОТ ПАЗАРА.

Това преди ден или два го казах. Който иска да провери във форума. За нещо качествено и стойностно ще се намерят купувачи, като му дойде времето.
                                дааа а един мaрмот ще завива инвеститори в станиол . Ти питай Бобоков защо ще им ги продава на институционалните инвеститори на 10лв с голяма печалба, а не им ги продаде на 100лв с още по голяма Те горките трева пасат - търпение нямат да стане 10лв че на 6 им е скъпа
                                Трол, откога се занимаваш с финансови пазари? Изглежда си новобранка.
                                Ами пич филма е точно както го казваш, инвеститорите много често са евтини на житото и скъпи на триците.
                                Аз вече съм го отиграл много добре тук. Когато началото на 2007 купувах на 4,50 (отчетено сплита), институционалните не само не купуваха, ами ми продаваха купеното си от ИПО-то и прибираха по 20-тина % печалба. След 8-9 месеца вече се сетиха че акцията е много добра и почнаха да купуват масирано на 14-15 лв.
                                Филма се повтаря постоянно и гадулките пак не го научават.
                                А относно откачалката пешо, пак ви казвам, оправията с такова безочливо, бездарно и завистливо парче е пълната игнорация!

Нямам акции тук, имам добри спомени
                                Батя, Батя - ГРЕШКА

Това никога не е било добра акция - НЯМА и да бъде. Зад акция която стои компания с лош фундамент - не може да има добра акция.

Виж спекулата е друга работа. Тук добра спекула може да има само на 1 лв.

Коментар

Working...
                                X