Само да напомня на тези, които плюят по Монбат да видят продажбите и печалбата за февруари. Всичко е по прогнозата на компанията за първите два месеца на годината. Успех.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Бля , бля ,бля..... що ли толкова много добри хора наскачаха да убеждават заблудените донори , колко е зле МОНБАТ и колко са лоши мажоритарите ? А 25-ти е утре и ръководството ще съобщи резултатите ( добри или по- добри) за месеца ( както правят от години).Аз съм сигурен че вътрешна информация не изтича тука ,но усещате интуитивно какви ще са данните и затова се активизирахте толкова много.
Коментар
-
[quote="ivo111"]Първоначално изпратено от ivopashovПървоначално изпратено от milenkkПървоначално изпратено от ivopashov.
Има ли по добра алтернатива или инвестиция за период по малък от година и половина в тази криза?
А пък и пазара му дава невероятна възможност да си купи акции на тези смешни цени.
Коментар
-
[quote="ivopashov"]Първоначално изпратено от milenkkПървоначално изпратено от ivopashov.
Има ли по добра алтернатива или инвестиция за период по малък от година и половина в тази криза?
А пък и пазара му дава невероятна възможност да си купи акции на тези смешни цени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от milenkkПървоначално изпратено от ivopashovКогато мажоритаря на индустриална компания коментира повече финанси и бъдещи вероятни печалби, а не реални резултати като производителност, пазарен дял и т.н., аз лично го намирам за притеснително. Дори и прогнозата да се сбъдне, аз не виждам обещания за дивидент; а счетоводни печалби, които се изразходват по решение на мажоритаря не греят малкият инвеститор.
След като се прави обратно изкупуване и отива към 10 лв от дивидент няма нужда. Все пак трябва да останат пари и за инвестиции. Добре е че акцията е паднала само наполовина, а не както хима и много други по 10 пъти. Ама купувайте си хима и отцк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivopashovКогато мажоритаря на индустриална компания коментира повече финанси и бъдещи вероятни печалби, а не реални резултати като производителност, пазарен дял и т.н., аз лично го намирам за притеснително. Дори и прогнозата да се сбъдне, аз не виждам обещания за дивидент; а счетоводни печалби, които се изразходват по решение на мажоритаря не греят малкият инвеститор.
След като се прави обратно изкупуване и отива към 10 лв от дивидент няма нужда. Все пак трябва да останат пари и за инвестиции. Добре е че акцията е паднала само наполовина, а не както хима и много други по 10 пъти. Ама купувайте си хима и отцк.
Коментар
-
Когато мажоритаря на индустриална компания коментира повече финанси и бъдещи вероятни печалби, а не реални резултати като производителност, пазарен дял и т.н., аз лично го намирам за притеснително. Дори и прогнозата да се сбъдне, аз не виждам обещания за дивидент; а счетоводни печалби, които се изразходват по решение на мажоритаря не греят малкият инвеститор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от дългосроченПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от дългосроченПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от bulman1974За обратни искупувания намират средства за дивидент нямат , каква е тая компания незнам.
Кой му дреме какви са основите след като са му "изяли" парите Бобокови?
Коментар
Коментар