IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Само да напомня на тези, които плюят по Монбат да видят продажбите и печалбата за февруари. Всичко е по прогнозата на компанията за първите два месеца на годината. Успех.

Коментар

• Бля , бля ,бля..... що ли толкова много добри хора наскачаха да убеждават заблудените донори , колко е зле МОНБАТ и колко са лоши мажоритарите ? А 25-ти е утре и ръководството ще съобщи резултатите ( добри или по- добри) за месеца ( както правят от години).Аз съм сигурен че вътрешна информация не изтича тука ,но усещате интуитивно какви ще са данните и затова се активизирахте толкова много.

Коментар

• [quote="ivo111"]
        Първоначално изпратено от ivopashov
        Първоначално изпратено от milenkk
        .
        OK, ako трябват пари за инвестиции защо не се инвестира където трябва ами се изкупуват акции. Или под инвестиции имаш предвид инвестиции на БФБ? Тук спадът е по- малък може би заради обратните изкупувания, но не искам да правя паралели с други компании.
        Ами като ги продаде след няколко месеца над 10,00лв.

Има ли по добра алтернатива или инвестиция за период по малък от година и половина в тази криза?

А пък и пазара му дава невероятна възможност да си купи акции на тези смешни цени.
        Та свършиха добрите инвестиции и останаха само акциите

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo
          Ами погледни от другата страна , беше 20 падна на 6 .

Не се изказвайте неподготвен.

Вземете малко прочетете , погледнете кога е правен сплит и тогава коментирайте.

Коментар

• 17 май беше тавана , ама то и Софикс беше 2000...
            А някой замисля ли се че 20 лв. са 800 млн. капитализация, не че се много- само трябва да вдигнат EBITDA 5-6 пъти

Коментар

• Ами погледни от другата страна , беше 20 падна на 6 .

Коментар

• Ама вие тези 10 лв. за нищо ги нямате
                Днес 6, утре 10, след това и 20- то било лесно да си дългосрочен инвеститор

Коментар

• [quote="ivopashov"]
                  Първоначално изпратено от milenkk
                  .
                  OK, ako трябват пари за инвестиции защо не се инвестира където трябва ами се изкупуват акции. Или под инвестиции имаш предвид инвестиции на БФБ? Тук спадът е по- малък може би заради обратните изкупувания, но не искам да правя паралели с други компании.
                  Ами като ги продаде след няколко месеца над 10,00лв.

Има ли по добра алтернатива или инвестиция за период по малък от година и половина в тази криза?

А пък и пазара му дава невероятна възможност да си купи акции на тези смешни цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik
                    Първоначално изпратено от дългосрочен
                    Това няма как да стане и ти самият го знаеш, но всеки може да предполага.
                    Тук такива като теб доста са се заричали, че това няма как да стане
                    От кога си дългосрочен тук?
                    И от ИПО-то да е, пак е на кяр. ))

Коментар

• Що бе направи!

Коментар

• Първоначално изпратено от milenkk
                        Когато мажоритаря на индустриална компания коментира повече финанси и бъдещи вероятни печалби, а не реални резултати като производителност, пазарен дял и т.н., аз лично го намирам за притеснително. Дори и прогнозата да се сбъдне, аз не виждам обещания за дивидент; а счетоводни печалби, които се изразходват по решение на мажоритаря не греят малкият инвеститор.
                        Естествено че трябва да коментира всичко, и бъдещите пачалби са най-важни, при положение че компанията е публична.
                        След като се прави обратно изкупуване и отива към 10 лв от дивидент няма нужда. Все пак трябва да останат пари и за инвестиции. Добре е че акцията е паднала само наполовина, а не както хима и много други по 10 пъти. Ама купувайте си хима и отцк.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivopashov
                          Когато мажоритаря на индустриална компания коментира повече финанси и бъдещи вероятни печалби, а не реални резултати като производителност, пазарен дял и т.н., аз лично го намирам за притеснително. Дори и прогнозата да се сбъдне, аз не виждам обещания за дивидент; а счетоводни печалби, които се изразходват по решение на мажоритаря не греят малкият инвеститор.
                          Естествено че трябва да коментира всичко, и бъдещите пачалби са най-важни, при положение че компанията е публична.
                          След като се прави обратно изкупуване и отива към 10 лв от дивидент няма нужда. Все пак трябва да останат пари и за инвестиции. Добре е че акцията е паднала само наполовина, а не както хима и много други по 10 пъти. Ама купувайте си хима и отцк.

Коментар

• Когато мажоритаря на индустриална компания коментира повече финанси и бъдещи вероятни печалби, а не реални резултати като производителност, пазарен дял и т.н., аз лично го намирам за притеснително. Дори и прогнозата да се сбъдне, аз не виждам обещания за дивидент; а счетоводни печалби, които се изразходват по решение на мажоритаря не греят малкият инвеститор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                              Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                              Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                              Първоначално изпратено от bulman1974
                              За обратни искупувания намират средства за дивидент нямат , каква е тая компания незнам.
                              И аз това питам вече 2 години, но отговорът е , че съм "черноглед"
                              То е ясно, че незнаете каква е тази компания, а какво правите тук аз не зная.
                              Знам,че това е ПИРАМИДА ! Изградена по схемата на ПОНЦИ !
                              Нали знаеш, че на пирамидите основите са най-здрави. Най после си призна, че Монбат е с много здрави основи. БРАВО ПЕТЬО, ТАКА МИ ХАРЕСВАШ.
                              Радвам се че стигнахме до единомислие и Ти призна , че това е ПИРАМИДА !
                              Кой му дреме какви са основите след като са му "изяли" парите Бобокови?
                              Мненията във форума стават все по натуралистични и .... верни. Но фактите не означават, че нещата са много зле. При глобална криза може да станат и .... трагично зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
                                Това няма как да стане и ти самият го знаеш, но всеки може да предполага.
                                Тук такива като теб доста са се заричали, че това няма как да стане
                                От кога си дългосрочен тук?

Коментар

Working...
                                X