IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Мерси, но нЕма нужда. За мен всеки ден е успешен, защото всеки ден ми носи тлъсти лихви от банковите депозити... Пък вие си чакайте шестица от тотото...
    Защо си толкова смешен бе, келеш.

Коментар

Мерси, но нЕма нужда. За мен всеки ден е успешен, защото всеки ден ми носи тлъсти лихви от банковите депозити... Пък вие си чакайте шестица от тотото...
      Нали знаеш кого спохожда успеха? Едва ли , хората като теб.
      Но независимо от това да не бъдем тесногръди. Пожелавам ти дълго да си харчиш парите от „тлъстите лихви” !

Защо, като Монбат беше на 3,50-4,00 лв. не си купи акции а заедно с оня измамник ПК ревяхте как ще фалира дружеството и чакахте цена от един лев за акция.Е това искам да те попитам?

А и още нещо и сега не е късно да си купиш. После като направиш едни бързи 50-100% ще почерпиш. Хайде със здраве.
      Успех на инвестиралите в Монбат АД!!!
      Last edited by ivo111; 28.02.2011, 17:26.

Коментар

• При тези високи лихви всичко може

Коментар

• Здрасти Мастере . Миналото лято лихвата я похарчи за нездравословен и разгулен живот . Това лято как ще бъде ? Може би ще отделиш нещо и за тук ?

Коментар

• Първоначално изпратено от unseen Разгледай мнение
            Айде малко уважение ....
            Че аз точно от уважение отговорих... човекът ми пожелава успех и аз му благодарих, като посочих защо за мен всеки ден е успешен! Къде виждаш тук неуважение?!...
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Пич , темата е за Монбат .Някъде в заглавието да си прочел нещо свързано с банкови депозити ? Айде малко уважение ....
              Иначе поздрави и от мен към мениджмънта и ДВИ-то.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение
                Успех !!!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Монбат е супер

Коментар

• Искам да поздравя мениджмънта с добрите резултати а също и да благодаря за коректното отношение към дребните акционери . Една от малкото компании в която декларираните намерения са подплатени и с действия без да се нарушават интересите на миноритарите .Много добра визия за развитие в краткосрочен и средносрочен период а при справка с миналото имам основание че и дългосрочно ще е така.Относно цената на акцита - без съмнение е че скоро ще видим цена от 10+ лв. с малки обеми и за кратък период . Въпроса е какво ще стане на това ниво ? Според мен там също няма да има голямо предлагане освен обратно изкупените акции , а те ще минат на няколко пакета .Това според мен е вероятният вариянт и то без да включвам в сметките листването на чужда борса /вероятно немската / . Ако пък не се намерят купувачи за обратно изкупените акции , същите могат да бъдат пропорционално разпределени между акционерите под формата на девидент .Не е препоръка за нищо - просто разсъждиния.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                      На това му се вика: Кент Флеш Роял.
                      Идеално!
                      Някакви прогнози за днес?

Мисля, че днес трябва да видим пробив на 52 седмичната!

Коментар

• На това му се вика: Кент Флеш Роял.
                        Идеално!

Коментар

• "Монбат АД и Монбат Рисайклинг ЕАД са реализирали през месец януари 2011 г. консолидирани нетни приходи от продажби в размер на 21 055 хил. лева, което представлява ръст от 48.16 % в сравнение с реализираните нетни приходи от продажби на Монбат АД на индивидуална база през месец януари на 2010 г. ....
                          Реализираната консолидирана печалба на Монбат АД и Монбат Рисайклинг ЕАД за месец януари 2011 г. е 2881 хил. лева преди облагане с данъци, което представлява увеличение на печалбата от 56.16 % в сравнение с реализираната печалба на индивидуална база от Монбат АД за месец януари на 2010 г."
                          Е за това говорех днес по-рано.
                          Браво!!!

Коментар

• Днес с интерес ще чакам отчета.
                            Очаквам най-добрият месец за компанията от създаването и .
                            Успех !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от lucky luciano Разгледай мнение
                              Подценяваш амбициите на Бобокови човече
                              Не че е лошо, ама без тях Монбат още щеше да си прави акумулаторчета само за БГ пазара
                              Амбициите са едно, но реалността може да е друга.
                              Нямам нищо против Монбат да опитат листинг в Германия, но се съмнявам да стане. По-скоро Варшава.

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
                                Криво дърво , макар и трудно , може да се изправи . Крив човек не . Той такъв се е родил , такъв и ще си умре .
                                Браво, много точно определение за мистър Valuator-а

Коментар

Working...
                                X