Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеМерси, но нЕма нужда. За мен всеки ден е успешен, защото всеки ден ми носи тлъсти лихви от банковите депозити... Пък вие си чакайте шестица от тотото...
Но независимо от това да не бъдем тесногръди. Пожелавам ти дълго да си харчиш парите от „тлъстите лихви” !
Защо, като Монбат беше на 3,50-4,00 лв. не си купи акции а заедно с оня измамник ПК ревяхте как ще фалира дружеството и чакахте цена от един лев за акция.Е това искам да те попитам?
А и още нещо и сега не е късно да си купиш. После като направиш едни бързи 50-100% ще почерпиш. Хайде със здраве.
Успех на инвестиралите в Монбат АД!!!Last edited by ivo111; 28.02.2011, 17:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unseen Разгледай мнениеАйде малко уважение ....Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеМерси, но нЕма нужда. За мен всеки ден е успешен, защото всеки ден ми носи тлъсти лихви от банковите депозити... Пък вие си чакайте шестица от тотото...
Иначе поздрави и от мен към мениджмънта и ДВИ-то.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнениеУспех !!!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Искам да поздравя мениджмънта с добрите резултати а също и да благодаря за коректното отношение към дребните акционери . Една от малкото компании в която декларираните намерения са подплатени и с действия без да се нарушават интересите на миноритарите .Много добра визия за развитие в краткосрочен и средносрочен период а при справка с миналото имам основание че и дългосрочно ще е така.Относно цената на акцита - без съмнение е че скоро ще видим цена от 10+ лв. с малки обеми и за кратък период . Въпроса е какво ще стане на това ниво ? Според мен там също няма да има голямо предлагане освен обратно изкупените акции , а те ще минат на няколко пакета .Това според мен е вероятният вариянт и то без да включвам в сметките листването на чужда борса /вероятно немската / . Ако пък не се намерят купувачи за обратно изкупените акции , същите могат да бъдат пропорционално разпределени между акционерите под формата на девидент .Не е препоръка за нищо - просто разсъждиния.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеНа това му се вика: Кент Флеш Роял.
Идеално!
Мисля, че днес трябва да видим пробив на 52 седмичната!
Коментар
-
"Монбат АД и Монбат Рисайклинг ЕАД са реализирали през месец януари 2011 г. консолидирани нетни приходи от продажби в размер на 21 055 хил. лева, което представлява ръст от 48.16 % в сравнение с реализираните нетни приходи от продажби на Монбат АД на индивидуална база през месец януари на 2010 г. ....
Реализираната консолидирана печалба на Монбат АД и Монбат Рисайклинг ЕАД за месец януари 2011 г. е 2881 хил. лева преди облагане с данъци, което представлява увеличение на печалбата от 56.16 % в сравнение с реализираната печалба на индивидуална база от Монбат АД за месец януари на 2010 г."
Е за това говорех днес по-рано.
Браво!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lucky luciano Разгледай мнениеПодценяваш амбициите на Бобокови човече
Не че е лошо, ама без тях Монбат още щеше да си прави акумулаторчета само за БГ пазара
Нямам нищо против Монбат да опитат листинг в Германия, но се съмнявам да стане. По-скоро Варшава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеКриво дърво , макар и трудно , може да се изправи . Крив човек не . Той такъв се е родил , такъв и ще си умре .
Коментар
Коментар