IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Защо не сме в синхрон с другите компании, толкова ли сме зле

Коментар

• Дивидентите са доста ниски в сравнение със свободните парични потоци, които компанията генерира. Поради тази причина не мисля, че трябва да са водещия фактор при взимането на решение за инвестиция в Монбат.

EDIT: Другата форма на дивидент е доста по-добра според мен.
      Last edited by Nikola; 07.12.2010, 15:37.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Ако incentive-а ви да инвестирате тук са дивидентите не знам, защо не си държите парите по депозити в банки. Особено, като се има в предвид dividend yield-a.
        Що бе, Никола? Компанията си клони към матуритет и, ако не се влюбят в някоя "зелена" мода при батериите, не виждам защо дивидента да не е основен доход един ден.

Апропо, дивидент и сега си дават редовно, но под друга форма.
        Last edited by SubZero; 07.12.2010, 14:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          При добро желание, може да го нанесеш в табличката с чисълцата, както Никола я описа.
          Моят модел мери дисконтираните парични потоци към фирмата. Гледам фирмата като цяло колко би струвала. Ритейл инвеститорите и дивидентите тук не са толкова важни.

Коментар

• Ако incentive-а ви да инвестирате тук са дивидентите не знам, защо не си държите парите по депозити в банки. Особено, като се има в предвид dividend yield-a.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
              Няма дивиденти, нали взеха 15млн. евро от ЕБВР. Сега трябва да плащат лихви, а за дивиденти пари няма да има.
              При добро желание, може да го нанесеш в табличката с чисълцата, както Никола я описа.
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                Дивидентче тука скоро нЕма да има, но най ще има сълзи и сополи.....па може и малко вазелин като бонус от Мон Ойл
                Петре, нали си знаеш .......
                Last edited by X_Y; 07.12.2010, 11:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
                  Няма дивиденти, нали взеха 15млн. евро от ЕБВР. Сега трябва да плащат лихви, а за дивиденти пари няма да има.
                  Много по лесно е преди да се направиш на интересен просто да прочетеш последното официално инфо от компанията ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                    Дивидентче тука скоро нЕма да има, но най ще има сълзи и сополи.....па може и малко вазелин като бонус от Мон Ойл
                    Абе МЛЕКО това 15 тия ти ник ли е ?! Поне земи смени жаргона и мазилото бре човек ..ЛИЧИШ си от 100 км То друга платена клакьорка тука няма .......

Коментар

• [QUOTE=EquityPrivate;1171884]Няма дивиденти, нали взеха 15млн. евро от ЕБВР. Сега трябва да плащат лихви, а за дивиденти пари няма да има.[.
                      ..........
                      От Монбат също така уведомяват, че с оглед установяването на дългосрочна политика по отношение на разпределението на печалбата на дружеството през следващите три години (2011, 2012 и 2013 г.), УС е взел решение да предлага ежегодно на акционерите до 35% разпределение на нетната печалба под формата на дивидент.
                      мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                        Мене зад вратичките какво се случва не ме интересува ....само табличката с чисълцата ме интересува мое и леко понапудрена да е ама ...табличка с чисълца да е .....а мое и некое друго коефициентче .....а скоро може и дивидентче

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                          Мене зад вратичките какво се случва не ме интересува ....само табличката с чисълцата ме интересува мое и леко понапудрена да е ама ...табличка с чисълца да е .....а мое и некое друго коефициентче .....а скоро може и дивидентче

Коментар

• Първоначално изпратено от pepi58 Разгледай мнение
                            Монбат търси инженери !!!??? Всякакви !!!! Преди две години Бобоков се изплаши от "кризата" и уволни много инженери и стари работници , защото били с големи заплати. Надяваше се тази криза да му върне от чужбина други инженери и работници , които да му работят за жълти стотинки , ама май не стана точно така. Виждам , че тук се пишат коментари от доста интелигентни и просветени хора , но имат ли представа какво точно се случва зад оградата на този завод.

Коментар

• Важна е цветната таблица с многото цифри!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                                Как може да е недохранен, съвсем ще изпосталее накрая. Поне сме спокойни, че не е от правенето на модела. Още ли държи пистолета в жабката, за да плаши клонингите на Андреа !?
                                Е, ти пък сега. Празната глава можеш ли с нещо да я изплашиш?
                                Освен пистолета нядявам се не си забравил и за пачките с долари небрежно нахвърляни в жабката. Това е важен елемент. Сегашните силиконени кукли вече не се впечатляват само от някакви си пистолети. Нали момичето трябва да ходи на солариум, маникюр и педикюр. Ако нямаш пачки, с пистолет ли ще плащаш?

Коментар

Working...
                                X