Първоначално изпратено от INSIDER-A
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от INSIDER-AТака може да се каже само ако си стар, изкофял, дрогиран комунист :-)МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AТака може да се каже само ако си стар, изкофял, дрогиран комунист :-)Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от unseenПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от unseenFоrex не разбарх кой е балъка ?
Балък е този който е инвестирал 100 лева на бефебето, цената е паднала с 80% и сега инвестицията му струва само 20 лева. Но балъка се надява от тук насетне цената да се вдигне с 500% за да си избие загубите?!
Отговори ми конкретно на въпроса за Петър .смяташ ли , че е нормално финансов анализатор за какъвто се смята да не може да смята.
В описания по-горе случай може да се каже че цената на акцията е паднала 5 пъти!!! А 5 пъти е 500%. Въпросът е спрямо кой момент даваш оценката... Спрямо Т1 когато цената е била 100 лева или спрямо Т2 когато цената на акцията е 20 лева!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterВ описания по-горе случай може да се каже че цената на акцията е паднала 5 пъти!!! А 5 пъти е 500%. Въпросът е спрямо кой момент даваш оценката... Спрямо Т1 когато цената е била 100 лева или спрямо Т2 когато цената на акцията е 20 лева!МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от unseenПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от unseenFоrex не разбарх кой е балъка ?
Балък е този който е инвестирал 100 лева на бефебето, цената е паднала с 80% и сега инвестицията му струва само 20 лева. Но балъка се надява от тук насетне цената да се вдигне с 500% за да си избие загубите?!
Отговори ми конкретно на въпроса за Петър .смяташ ли , че е нормално финансов анализатор за какъвто се смята да не може да смята.
В описания по-горе случай може да се каже че цената на акцията е паднала 5 пъти!!! А 5 пъти е 500%. Въпросът е спрямо кой момент даваш оценката... Спрямо Т1 когато цената е била 100 лева или спрямо Т2 когато цената на акцията е 20 лева!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от unseenFоrex не разбарх кой е балъка ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от unseenFоrex не разбарх кой е балъка ?
Балък е този който е инвестирал 100 лева на бефебето, цената е паднала с 80% и сега инвестицията му струва само 20 лева. Но балъка се надява от тук насетне цената да се вдигне с 500% за да си избие загубите?!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от unseenПетре я пак кажи как една акция може да падне 200-300 %.
Това си беше някаква твоя математика .
Цената на една акция може да падне най-много със 100% но може да се вдигне с 200%, 300%, 400% и повече. Следователно рискът си струва, разсъждават ъпърите-кудкудяци, ако цената се вдигне може да спечелиш много докато ако падне може да загубиш малко!?
Този начин на разсъждение на родните "инвеститори" има своите дълбоки корени още от времето на Лайф Чойс, Югоагент и прочие класически пирамиди от недалечното родно минало... Какво ли трябва да се случи за да се събудят балъците??
Пуснато на: 23 Дек 2008 01:46 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
След като дори на толкова "тънък" и лесно манипулируем пазар "прозрачния" мениджмънт не се напъна малко от малко и цените им и днес..опс..вече вчера паднаха,представям си каква ще е посоката през 2009г.!? Мъка ....
Бог да бди над миноритарите..............
Ревизия в целите ми 1.40/1.60лв до средата на 2009г. или спад между 200% и 250% ако предпочитате в % спад.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от ТРОЛ[.
А до тогава ти препоръчвам да не спамиш в тая тема .
Спокойно може да си коментираш акцията с твоите донори /естествено ако все още се намират балъци/, който обучаваш и набутваш на форекса .
ПП. Не искам да ти падам на нивото на писаниците ама не се издържа да ти чета всеки ден глупостите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unseenПетре я пак кажи как една акция може да падне 200-300 %.
Цената на една акция може да падне най-много със 100% но може да се вдигне с 200%, 300%, 400% и повече. Следователно рискът си струва, разсъждават ъпърите-кудкудяци, ако цената се вдигне може да спечелиш много докато ако падне може да загубиш малко!?
Този начин на разсъждение на родните "инвеститори" има своите дълбоки корени още от времето на Лайф Чойс, Югоагент и прочие класически пирамиди от недалечното родно минало... Какво ли трябва да се случи за да се събудят балъците??Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от мечкарникПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от дългосрочен
Петре, информацията е ценна, но явно на теб ти липсва. Чети повече "умнико".
Явно покрай другите новини съм пропуснал тази разтърсваща борсите по света новина за МонОйл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от дългосрочен
Явно покрай другите новини съм пропуснал тази разтърсваща борсите по света новина за МонОйл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен
Коментар
Коментар