Първоначално изпратено от johny-bravo
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
-
Да, гласуваха за обратно изкупуване на акции! Съгласен съм с Никола, че дивидент не трябваше да се плаща. Компания с такъв ръст е по-добре да реинвестира, отколкото да излизат парите от компанията. Другото, което ми направи не добро впечатление е, че веднага след решението за дивидент, гласуваха, че могат да издават облигационни емисии до 20мил. лева ?!?
PS: Иначе съм доволен
Коментар
� -
капиталът на компанията да се увеличи от сегашните 19.5 млн. лв. на 39 млн. лв. чрез преобразуване на част от печалбата за 2007 г. и резервите на дружеството в капитал
дивидент по 0.178 лв. брутно на акция.
обратно изкупуване на акции до 3% от капитала, както и бе добавен нов члев в Устава на дружеството, който дава право на компанията да издава облигации до 20 млн. лв.
Коментар
� -
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Ан МакГърчПървоначално изпратено от Akademichen_expertКогато преди година и половина си купих акции от IPO'то и цената стоя на 8.3 лв не можех да повиарвам че инвеститорите не виждаха какво ще се случи.....и полсе стана 30лв за 5 месеца . Сега получих Дежа-ву (както и да се пише)!Ако имах свободни 300 000 лева най лесния начин да са 500 000 след по малко от година ми се вижда тази позиция.
Препоръка не е, просто мнение на някой който харесва Монбат и корпоративната им политика!
Моля споделете дали и вие мислите така......
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Akademichen_expertКогато преди година и половина си купих акции от IPO'то и цената стоя на 8.3 лв не можех да повиарвам че инвеститорите не виждаха какво ще се случи.....и полсе стана 30лв за 5 месеца . Сега получих Дежа-ву (както и да се пише)!Ако имах свободни 300 000 лева най лесния начин да са 500 000 след по малко от година ми се вижда тази позиция.
Препоръка не е, просто мнение на някой който харесва Монбат и корпоративната им политика!
Моля споделете дали и вие мислите така......
Коментар
� -
Anton Chigurh
Не бива да ви радва дивидента. Dividend yield-a му е много нисък.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Овчарчето КалиткоПървоначално изпратено от Ан МакГърчПървоначално изпратено от NikolaДивидента е малък. Според мен не трябваше да се напъват за дивидент, а да реинвестират печалбата.
Много се радвам, че започнахте да обръщате пак внимание на най-доброто дружество. Лично мнение, не е препоръка за инвестиционни решения.Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Овчарчето КалиткоПървоначално изпратено от Ан МакГърчПървоначално изпратено от NikolaДивидента е малък. Според мен не трябваше да се напъват за дивидент, а да реинвестират печалбата.
Много се радвам, че започнахте да обръщате пак внимание на най-доброто дружество. Лично мнение, не е препоръка за инвестиционни решения.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ан МакГърчПървоначално изпратено от NikolaДивидента е малък. Според мен не трябваше да се напъват за дивидент, а да реинвестират печалбата.
Много се радвам, че започнахте да обръщате пак внимание на най-доброто дружество. Лично мнение, не е препоръка за инвестиционни решения.Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от NikolaДивидента е малък. Според мен не трябваше да се напъват за дивидент, а да реинвестират печалбата.
Много се радвам, че започнахте да обръщате пак внимание на най-доброто дружество. Лично мнение, не е препоръка за инвестиционни решения.
Коментар
�
Коментар