IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Akademichen_expert
    Когато преди година и половина си купих акции от IPO'то и цената стоя на 8.3 лв не можех да повиарвам че инвеститорите не виждаха какво ще се случи.....и полсе стана 30лв за 5 месеца . Сега получих Дежа-ву (както и да се пише)! Ако имах свободни 300 000 лева най лесния начин да са 500 000 след по малко от година ми се вижда тази позиция.

Препоръка не е, просто мнение на някой който харесва Монбат и корпоративната им политика!
    Моля споделете дали и вие мислите така......
    Не знам защо, но и аз мисля така.

Коментар

• Какво решиха за обратното изкупуване?
      Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Дивидента е малък. Според мен не трябваше да се напъват за дивидент, а да реинвестират печалбата.

Коментар

• Когато преди година и половина си купих акции от IPO'то и цената стоя на 8.3 лв не можех да повиарвам че инвеститорите не виждаха какво ще се случи.....и полсе стана 30лв за 5 месеца . Сега получих Дежа-ву (както и да се пише)! Ако имах свободни 300 000 лева най лесния начин да са 500 000 след по малко от година ми се вижда тази позиция.

Препоръка не е, просто мнение на някой който харесва Монбат и корпоративната им политика!
          Моля споделете дали и вие мислите така......

Коментар

• Решение за изкупуване на акции няма ли

Коментар

• На проведеното днес общо събрание на акционерите на Монбат АД бе взето решение капиталът на компания да се увеличи от сегашните 19.5 млн. лв. на 39 млн. лв. чрез преобразуване на част от печалбата за 2007 г. и резервите на дружеството в капитал, предаде репортер на Profit.bg.

За дивидент, акционерите решиха да се разпредели 3.482 млн. лв., или по 0.178 лв. брутно на акция.

Монбат АД е реализирало през месец март на 2008 г. продажби в размер на 16.017 млн. лв., което представлява ръст на продажбите от 81.92%, в сравнение с месец март на 2007 г.

Обобщените данни за първото тримесечие на 2008 г. сочат, че компанията е реализирала приходи в размер на 55.393 млн. лв., което представлява ръст от 114.05%, в сравнение със същия период на 2007 г.

Реализираната печалба на „Монбат“ АД за месец март 2008 г. е 2.65 млн. лв., което представлява ръст на печалбата от 145.59%, в сравнение с месец март на 2007 г.

Обобщените данни за първото тримесечие на 2008 г. сочат, че дружеството е реализирало печалба в размер на 10.065 млн. лв., което представлява ръст на печалбата от 205.74%, в сравнение със същия период на 2007 г.

До момента акциите на компанията поскъпват с 0.89% до 26 лв. за брой.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ан МакГърч
                Първоначално изпратено от botzi
                Първоначално изпратено от Ан МакГърч
                Толкова ми се иска да тръгнем нагоре, с един лев да е, но да тръгнем поне.
                не само на теб ти се иска ................
                Всеки инвеститор желае акциите му да растат. Ти не желаеш ли?
                тихо на ушенце, че да ни ни чуе някоя мечка

Коментар

• Първоначално изпратено от botzi
                  Първоначално изпратено от Ан МакГърч
                  Всеки инвеститор желае акциите му да растат. Ти не желаеш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ан МакГърч

Коментар

• Толкова ми се иска да тръгнем нагоре, с един лев да е, но да тръгнем поне.

Коментар

• хаха те не го оставят 26 лева да стане ти за максимум ми говориш , по скоро да не с тане 25 .......................

Коментар

• Ще удари ли Монбат днес максимума за деня.
                          Това се чудя аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от plus
                            Днес ще има опит за натискане на цената като за последно...
                            Мечето Йоги също ще е доволно, ако успее да закупи възможно най-евтино.

Коментар

• Re: въпрос

Първоначално изпратено от petia_iva
                              как ще стане дублажа на акцийте. Аз имам малко бройки от доста време и се чудя трябва ли да правя някакви постъпки за да ми се удвоят.
                              Дублаж ще стане като си купиш още толкова акции или изчакаш съответната дата след гласуване на решение за раздаване на безплатните книжа...А това решение ще се гласува днес...

Коментар

• въпрос

как ще стане дублажа на акцийте. Аз имам малко бройки от доста време и се чудя трябва ли да правя някакви постъпки за да ми се удвоят.

Коментар

Working...
                                X