Днес ще има опит за натискане на цената като за последно...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от cooliceПървоначално изпратено от хималайска мечкаПървоначално изпратено от cooliceИП са "изсипали" досега за деня 192 акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от vitanПичове, имам малко акции от Монбат, някой може ли да ми каже кога ще ми бъдат дублирани във връзка с увеличението на капитала ?
Знаели се вече какво решение ще бъде взето във връзка с обратното изкупуване, при какви условия ще се осъществява то - ще се фиксират ли цени или някакви нива. Как ще се отрази увеличаването броя на акциите на цената им ......?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vitanПичове, имам малко акции от Монбат, някой може ли да ми каже кога ще ми бъдат дублирани във връзка с увеличението на капитала ?
Знаели се вече какво решение ще бъде взето във връзка с обратното изкупуване, при какви условия ще се осъществява то - ще се фиксират ли цени или някакви нива. Как ще се отрази увеличаването броя на акциите на цената им ......?
Коментар
-
Пичове, имам малко акции от Монбат, някой може ли да ми каже кога ще ми бъдат дублирани във връзка с увеличението на капитала ?
Коментар
Коментар