Първоначално изпратено от BGold
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ИмператорътВсе още си нямам Монбатовки - но спадът днес по тази позиция и масовото бягство от същата, ме изпълват с дълбоко недоумение.
http://www.monbat.com/showpage.php?PageID=146
и ще се изпълниш с още по-голямо недоумение.
Едва ли става дума за масово бягство, щото това си е безумие - ако бягат оттук не знам къде отиват.
Имам акции и съм заложила за още. Не че е препоръка ... нали?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя"Нашествието на тиквите". Този филм гледаме по позицията.
Монбат изкарва най-добрия тримесечен отчет на БФБ, а гадулките продават като за последно
Идеално прочистване на позицията от паплач ще се получи
Продаваййй, паникааа, фалирвааа, само 114% ръст на приходите и утрояване на печалбата, фалирвааа
Пак ще се върнат овцете да купуват на 25 лв. зимата, обещавам цената ще е 20-25 и тогаваКойто трябва се сеща
Голямо шоу е днес борсичката ни. Софикса и него го изкараха че паднал до 3 пункта!
Коментар
� -
"Нашествието на тиквите". Този филм гледаме по позицията.
Монбат изкарва най-добрия тримесечен отчет на БФБ, а гадулките продават като за последно
Идеално прочистване на позицията от паплач ще се получи
Продаваййй, паникааа, фалирвааа, само 114% ръст на приходите и утрояване на печалбата, фалирвааа
Пак ще се върнат овцете да купуват на 25 лв. зимата, обещавам цената ще е 20-25 и тогаваКойто трябва се сеща
Голямо шоу е днес борсичката ни. Софикса и него го изкараха че паднал до 3 пункта!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ГариКато гледам колко яки продавачи са се наредили, едва ли много ще мръдне.
Отчета няма да го коментирам, мисля че няма нужда. А крум-чо го съжалявам че лошите инвестиции му влияят толкова жестоко на психиката и пада толкова ниско
Коментар
�
Коментар