IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BGold
    все още е високо P/E-то
    Ти колко да стане искаш - 1.8 ли?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
      Все още си нямам Монбатовки - но спадът днес по тази позиция и масовото бягство от същата, ме изпълват с дълбоко недоумение.
      Не само теб. Виж прогнозата за развитието на дружеството за 2008 и 2009
      http://www.monbat.com/showpage.php?PageID=146

и ще се изпълниш с още по-голямо недоумение.
      Едва ли става дума за масово бягство, щото това си е безумие - ако бягат оттук не знам къде отиват.
      Имам акции и съм заложила за още. Не че е препоръка ... нали?

Коментар

все още е високо P/E-то
        С риск да прозвучи малко тъпо - само когато е ниско P/E-то ли трябва да се купува акция и при достигането на какво съотношение трябва да се продава.
        И също така има ли и други коефициенти които е добре да се ползват.

Коментар

все още е високо P/E-то
          Високо е, ама друг път.

Коментар

все още е високо P/E-то
            единствения отговор на това може да е само широка, чистосърдечна усмивка

Коментар

• очевидно ползват сетрето на Монбатя за да закърпят други дупки.
              Накрая обаче ще си останат голи и боси
              http://imoti.start.bg
              http://pravo.start.bg
              [url]http://zakoni.start.bg[/url

Коментар

• все още е високо P/E-то

Коментар

• Все още си нямам Монбатовки - но спадът днес по тази позиция и масовото бягство от същата, ме изпълват с дълбоко недоумение.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Как продават само.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                      "Нашествието на тиквите". Този филм гледаме по позицията.
                      Монбат изкарва най-добрия тримесечен отчет на БФБ, а гадулките продават като за последно
                      Идеално прочистване на позицията от паплач ще се получи
                      Продаваййй, паникааа, фалирвааа, само 114% ръст на приходите и утрояване на печалбата, фалирвааа
                      Пак ще се върнат овцете да купуват на 25 лв. зимата, обещавам цената ще е 20-25 и тогава Който трябва се сеща

Голямо шоу е днес борсичката ни. Софикса и него го изкараха че паднал до 3 пункта!
                      Още едно истерично изказване. Спокойно, може да има и още гърчове.

Коментар

• ???

Коментар

• "Нашествието на тиквите". Този филм гледаме по позицията.
                          Монбат изкарва най-добрия тримесечен отчет на БФБ, а гадулките продават като за последно
                          Идеално прочистване на позицията от паплач ще се получи
                          Продаваййй, паникааа, фалирвааа, само 114% ръст на приходите и утрояване на печалбата, фалирвааа
                          Пак ще се върнат овцете да купуват на 25 лв. зимата, обещавам цената ще е 20-25 и тогава Който трябва се сеща

Голямо шоу е днес борсичката ни. Софикса и него го изкараха че паднал до 3 пункта!

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
                            Като гледам колко яки продавачи са се наредили, едва ли много ще мръдне.
                            Е, как няма да има. Знаем какво се случва тук понякога в края на месеца. Защо човек да не продаде една част когато цената се изстреля за секунди с 10-15% и след няколко дни се връща където е била. Вземе ли обаче пазарната цена да наближава големите аск-ове те се изтеглят още нагоре. Аз ли да не ги знам тия работи
                            Отчета няма да го коментирам, мисля че няма нужда. А крум-чо го съжалявам че лошите инвестиции му влияят толкова жестоко на психиката и пада толкова ниско

Коментар

• Спи града и хората във него е тука.Не е препоръка."Понапълних" под 24 лева в "мътната вода"

Коментар

• Ей, много як тоз Монбат. Не мога да се сетя за друга акция на БФБ, която бих купил и държал спокойно.
                                Не препоръчвам нищо никому!

Коментар

X